"Rapefugees" v akci

13. 01. 2016 9:30:00
SIlvestrovské sexuální násilí v Kolíně nad Rýnem má pokračování. Ukazuje se, že politici, policie a média se snažili celou a nejen tuto záležitost ututlat.

Počet trestních oznámení vzrostl jen v Kolíně nad Rýnem na 553. Z tisícovky útočníků policie vyšetřuje 23 osob. Státy původu vyšetřovaných osob? Maroko, Alžírsko, Tunisko, Sýrie, Libye, Somálsko, Turecko, Albánie. Kromě prvních dvou zemí jde vždy o jednu osobu.

Z těchto dvaceti tří útočníků je jeden nezletilý, nejméně deset z nich jsou žadatelé o azyl a nejméně devět jich je v Německu nelegálně. Napadené ženy a dívky mluví o bezmoci a ponížení, o chvílích hrůzy. Německý týdeník Focus a televize RTL, k nimž se dostaly protokoly vypovídají o masívním útoku. Výpovědi poškozených žen jsou doslova šokující.

Sylive (22): "Někteří ti týpci mě začali pronásledovat. Situace se vyhrotila. Jeden mi zajel rukou pod šaty na zadek. Kamarádku zahnali do tmavého kouta, kde se musela nechat osahávat. Některé dívky křičely, jiné ženy útočníci svlékli do spodního prádla. Všimla jsem si, že ti muži nemluvili německy, ale arabsky. Policisté nepomohli. Několikrát nám poradili, abychom si nechali na obranu lahve se sektem."

Christiane G.: "Přístup na nástupiště nádraží 10/11 byl uzavřen a zadní vchod byl na ty davy úzký. Ocitla jsem se úplně sevřená, nemohla jsem se ani hnout. Brzy jsem ucítila první ruku pod sukní, jak mě osahávala na intimních místech. Během těch čtyřiceti minut hrůzy se k ní přidaly nejméně čtyři další. Byla jsem úplně bezmocná, vydaná napospas vrávorajícím a šklebícím se mladíkům. Doufala jsem, že to tak nebudu muset říct, ale přesto, do jednoho to byli cizinci."

Lina S: "Řádili jak smyslů zbavení. Nebyli jen opilí, ale očividně i pod vlivem drog. Než se mi podařilo se jim vysmeknout, roztrhli mi kabát i svetr, jak se mi snažili dostat na prsa. Plakala jsem a doběhla do jedné kavárny, kde jsem se schovala. Až u sklenice s grogem jsem zjistila, že mi ukradli, peněženku, doklady, studijní průkaz a klíčky od skútru."

Gabi S. se nechce k událostem příliš vracet a jen poznamenala, že ji nikdy nenapadlo, že by se něčeho posdobného mohla dočkat ve vlastní zemi. Jak k incidentu přistoupila policie? Podle prvních zpráv konstatovala, že se silvestrovské oslavy v centru Kolína nad Rýnem obešly bez problémů. Z jakého důvodu policie lhala? Měla to snad nařízeno z nějakého vysokého místa kvůli tomu, aby nebyla (nejen) německá veřejnost pobouřena? Nezapadá to náhodou do účelového vykreslování migrantů jako bezproblémových lidí, aby se otupila nevole Němců?

Kolín nad Rýnem spustil doslova záplavu dosud zamlčovaných zpráv. Jedna z nich hovoří o tom, že se podobný útok odehrál již v letech 2014 a 2015 ve Švédsku na festivalu pro mládež "We are Sthlm". I ve Švédsku policie informovala, že na festivalu byla klidná atmosféra. Přitom účastnice festivalu nahlásily za oba roky 38 případů sexuálního napadení a 2 případy znásilnění. Útočili Afghánci, kteří přišli do Švédska bez rodičů. Odhaduje se padesát útočníků.

Policie mlčela, mlčela i média. Proč? Deník Dagens Nyheter byl na incident upozorněn policejním psychologem před půl rokem. Reportérka Hanne Kjöllerová psychologovi řekla, že si případ převzala jiná novinářka a útok Afghánských mladíků označila za výmysl Švédských demokratů. Psycholog nechtěl sdělit své jméno z obavy ze ztráty zaměstnání. Případ by prý mohl být vykonstruovaný příznivci nacionalistů a vyvolat rasistické nálady.

Veřejnost se tak dozvídá s dvouletým zpožděním, že sexuální násilí je u migrantů z muslimských států Blízkého východu běžnou záležitostí, stejně jako u migrantů ze severu Afriky, jako na potvoru opět u muslimské komunity. Co všechno je ještě evropským obyvatelům zamlčováno? Za jakým účelem jsou tajeny informace, které staví muslimskou kulturu a chování k ženám do nepříjemného jasného světla?

Kdo zcela úmyslně pracuje na islamizaci evropské kultury a snaží se tajením událostí držet veřejnost v nevědomosti o zvycích muslimů? Kdo z toho má prospěch? Co tím sleduje? Napadá mě šílená konspirační teorie, že cílem je zatlačit na obyvatelstvo, aby samo volalo po kontrolách, omezení vlastní svobody a vzniku centrálně řízeného státu Evropská unie. Rád se budu mýlit, nicméně soudného člověka musí tato varianta napadnout.

Aby toho nebylo málo, tak vysoce postavená německá politička přiznala, že v Německu byly zmanipulovány průzkumy veřejného mínění tak, aby nevyznívaly proti migrantům, aby tím bylo veřejné mínění ovlivněno k větší toleranci migrantů, kteří se nesnesou ani mezi sebou, kdy policie musí takřka denně řešit v německých zařízeních rvačky, znásilnění nebo dokonce vraždy znepřátelených národností či typů vyznání.

Kdo tak brutálně manipuluje evropským obyvatelstvem? Komu se chtějí jednotlivé členské státy zavděčit, že odvádějí špinavou práci na vlastních lidech? Otázek je mnoho a všechny de facto směřují k možné odpovědi uvedené výše. Politici, policie i média však zapomínají na to, že pravda vždy vyleze na povrch a že nejde všechno ututlat.

Nejde onálepkovat 75% národa jako xenofoby, rasisty nebo dokonce nacisty (fašisty). Nejde donekonečna zasahovat proti protiislámským demonstracím a účastníky šmahem označit jako nácky, ačkoli mezi demonstranty je věková i pohlavní všehochuť. Jak paradoxně vyznívá fakt, že policie na Silvestra radí dívkám, aby se bránily lahví od sektu a na ohlášenou demonstraci vyvolanou násilím ze strany migrantů nasadí 1700 policistů, vodní děla a slzný plyn.

Jistě, každá policie na světě zasáhne, pokud po ní někdo hází kamení, ale na příkladu kolínské demosntrace nelze říci, kdo přesně incident mezi demosntranty a policií vyvolal. Policie totiž zasáhla v okamžiku, kdy se třítisícový (oficiálně nekolika set hlavý) dav vydal na pochod. Zásah v Lipsku, kde demonstranti proti islámu v Evropě rozbíjeli auta a výlohy je zcela na místě. Přesto je zvláštní, že policie zadržela z 2000 demonstrantů celoui desetinu, zatímco při silvestrovském útoku nebyla schopna zadržet nikoho.

Pobouření obyvatel Evropy roste. Pokud byste se zaptali náhodných chodců kdekoli v Evropě, pak jen máloz nich vám řekne, že mu nevadí migranti. V Německu se proti migrantům po kolínských událostech staví už téměř 80% Němců. Máme štěstí, že v Čechách ještě není žádné velké množství migrantů, přesto se pomalu začínají objevovat prozatím ojedinělé incidenty, kdy muslimští migranti vyrazí z Německa k nám na lup. To co se děje v Německu musí zajímat každého obyvatele Evropy, protože doslova a do písmene jde o naši evropskou budoucnost.

K čemu to může vést? Pokud se situace v Německu dramaticky nezlepší, pak silně pochybuji, že Angela Merkelová politicky dožije konec roku. Situace na severu Evropy také čím dá víc směřuje k tomu, že stále více lidí odmítá migranty a kupříkladu Švédští demokraté výrazně nabývají na síle. Ve Francii postupně sílí Národní fronta.V Německu Pegida. U nás začíná stále více lidí sympatizovat s Konvičkovým IVČRN. Všímejme si toho, ale především by si měli toho všímat politici zavedených stran.

Všechna tato uskupení spojuje radikalismus a jednoduchá řešení, nacionalismus a populismus. Problém s muslimskými migranty je ohromný a brzy může být gigantický. Natolik, že to může znamenat konec evropské kultury. Radikální strany a uskupení využívají současné situace k tomu, aby se dostaly k moci. Potíž je v tom, že jednoduché řešení se bude podobat tomu, jaké Evropané zažívali počátkem čtyřicátých let minulého století.

Radikálové ale potřebují mít ke svému životu nějakého nepřítele a pokud se jim podaří zlikvidovat nepřítele vnějšího, zpravidla se obrací na nepřítele domácího. Může se snadno stát, že Evropa bude plná diktatur a obyčejný obyvatel bude žít ve strachu, bez svobod a bez naděje. Chtějí-li si současní politici zachovat možnost řídit jednotlivé státy, musí přistoupit na tvrdá opatření, na taková, která odmítají. Jinak to bude znamenat jejich konec.

Evropa nebyla připravená na milionový "invazní výsadek". Teď musí udělat vše proto, aby se situace neopakovala a naopak se milion migrantů co nejvíce ztenčil o cestovatele za blahobytem a v Evropě mohli zůstat dočasně jen ti, kterým skutečně jde o život. Bude toho Evropa schopná? To se ukáže s prvním jarním sluníčkem a další, ještě silnější vlnou. Osobně to vidím černě.

Autor: Rudolf Polanecký | středa 13.1.2016 9:30 | karma článku: 42.76 | přečteno: 2926x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 21.10 | Přečteno: 345 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 465 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2305 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
VIP
Počet článků 1257 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4345
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.



TOPlist

@RudolfPolanecky


Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký


Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz

Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz


FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...