Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

synoptik82

20. 2. 2011 21:14
Moc jsem se tesil

na Vasi reakci ohledne nevzeti zpet MUDr. Engela! Je to bomba! Oboji - Vas clanek i to, ze ho odmitaji vzit zpet! Ja se Vam tak nasmal, kdyz jsem se o tom dovedel...

Diky a piste dal, pane Polanecky.

0 0
možnosti

Mahas

20. 2. 2011 20:35
technicka

pane Polanecky, kdyz jsou ty tabulkove platy takova zbytecnost.... vysvetlete mi , prosim, jako triletemu diteti - proc je porad ma Nemecko, Rakousko, Dansko, Svedsko, Irsko, UK, Spanelsko, Portugalsko a dalsi zeme ? Ze bychom byli jedini moudri, kteri tomu rozumi? Bavim se samozrejme o tzv. neprivatni sfere... Ze mi to vysvetlite, ze ano ???

0 0
možnosti

Juraj 1

20. 2. 2011 19:37
Novináři a škrabáci

Projel jste kolem rychlíkem, tak tomu rozumíte. To že Vám to stačí, se řadíte mezi škraboše české obecné a akce do ukázala, že je jich fakt dost. Nechci opakovat stokrát uváděná fakta, která buď pomýjíte nebo nevnímáte nebo spíš úmyslně neberete v úvahu. Jenom k té akci jako odborové aktivitě.1. Většina doktorů ji více či méně podporovala a podporuje, můžete věděť proč, pokud by jste chtěl. 2.Doktoři ukázali v čr naprosto neuvěřitelnou ochotu pracovat mnoho let za podmínek a za peníze (hodinové)které ani škrabálkům nestojí za psaní nevalné úrovně.Kecy o tom, že každý dělá navíc je jenom ukázka nepochopení. Oni taky dělaj navíc, jim prostě nepadla s ukončením pracovní doby, taky musí studovat celý život a to se v práci nestíhá.Služby jsou blbě placená brutalita k tomu navíc.

3. Když odejde hasič nebo policajt, na jeho místo se hlásí několik uchazečů a připraven k zaměstnání na základní úrovni je za několik měsíců. Takže výpověď nedají, nehledě k otázce výsluh.

0 0
možnosti

kybl

20. 2. 2011 11:46
operace

Najde se zde nekdo, kdo by se nechal operovat od Polaneckeho nebo Snajdra?

0 0
možnosti

Ethnowoman

20. 2. 2011 11:33
Výpověď- chci nebo nechci odejít

Přece když se rozhodnu, že dám výpověď, tak si musím být vědom následků.

A počítat s tím, že mě třeba ani nebudou přemlouvat, ať zůstanu.

 Přece není možné, aby management nemocnice čekal, jestli si  dotyčný vypověď rozmyslí a zůstane. Zkrátka chceš odejít, jdi a my ihned musíme najít náhradu. V tomhle směru je rentgnenolog nepostradatelný. Připomíná mi to demonstračky, co dělají hysterici, které chtějí skočit z okna a přitom to vlastně nechtějí. Ale tím vlastně vydírají, aby dosáhli svého cíle.

Jinak to odnesou vlastně všichni - pacient , který je v tísní, že má třeba akutní úraz, chirurg , který potřebuje ihned rentgenové vyšetření a další personál. ;-€

0 0
možnosti

Jana Kolářová

19. 2. 2011 23:08
na příkladu M. Engela je jasně vidět absurdita

celé koncepce akce Děkujeme, odcházíme. On dnes říká, že má samozřejmě zájem vrátit se na své místo a že doufá, že nebude tím, koho "revoluce" sežere.

I když rozumím té základní myšlence, že si lékaři skutečně mysleli, že když jich podá výpověď tolik, ve skutečnosti to vlastně ani výpověď nebude, tak skutečně nechápu, že může být dospělý člověk tak nerozumný, že podá výpověď, ačkoliv z toho místa VŮBEC odejít nechce.

Psala jsem o tom včera: mnohý z lékařů si patrně uvědomí, že ani psychologie davu z něj nesnímá osobní zodpovědnost za tak závažný krok, jakým je podání výpovědi, kterou vůbec podat nechci. Že ani v davu nepřestávám být jedincem. (http://kolarova.blog.idnes.cz/c/177942/Cesti-lekari-a-navsteva-stare-damy.html)

Jinak souhlasím a zdravím :-) JK

0 0
možnosti

Luborka

19. 2. 2011 22:44
Pane Polanský,

osobně chápu Vaši rozhořčenost, která se projevuje v nadměrném počtu překlepů v tomto článku. I to je projev. Stejně jako je projevem fakt, že nešlo nazvat protest(hezky jste to pojmenoval) Loktorů a konsensusem jakési memorandum. také tvrdím, že by mnohem více dosáhli hladovkou, to by byl sice nátlak, ale vyvolávající spíše soucit než rozčarování nebo naštvanost.

0 0
možnosti

sir Humprey XI.

19. 2. 2011 21:07
Se sestrou? To je toho, Lanta žil s bratrem

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

19. 2. 2011 19:28
co dodat?

R^

0 0
možnosti

Vsetín 1

19. 2. 2011 17:58
Pane Polanský

Oni jsou ti LOKtoři trochu nevychovaní, ale za ty peníze jim to stálo a anonymně vás budou sprostě urážet dál. Proto by měli chodit v těch tričkách pořád -to by mělo být součásti  nových smluv o pracovním poměru!!!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon