Diskuse

Boj tety Heleny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Enter67

28. 6. 2011 12:40
Souhlasím

Souhlas s tím, že bulvár je u nás neskutečně odporný - ale dokud to lidi budou číst a co hůře, věřit tomu, do té doby bude existovat. Souhlas s tím, že by Vondráčkové měl někdo zaplatit za tu újmu - ale ať žaluje přímo "Rytmus hnoje" (jak je vtipně nazval Jan Kraus) a neobrací se na český stát - pokud soud uznal výši škody, ať to zaplatí Rytmus života (anebo ten slovak raper Rytmus, ktorý je tak úspěšný, že by mu aj Helena aj Gott mohli závidieť). Souhlas s tím, že Vondráčková je vyčpělá, obehraná (ona že má novou tvorbu? jakou? neslyšel jsem od ní nic nového už X let) a stará - po šedesátce by si to už připustit mohla, ne-li rovnou měla. Souhlas s tím, že po svatbě s M. Michalem, se víc věnuje "zlatokopectví", než kultuře, o čemž svědčí i soud s Kubišovou. Takže asi takhle.

0 0
možnosti
LV

baloun

27. 6. 2011 21:19
Pane spisovateli,

proč by stát, potažmo policie, soudy nebo státní zastupitelství, měl platit někomu škodu, kterou dotyčnému způsobil někdo jiný? Soud uznal, že té zvláštní dámě vznikla škoda 14 a půl mega, tak ať si ji ta paní vymáhá na bulváru. Sám to ve svém článku píšete. Tak se nerozčilujte. Howgh.

0 0
možnosti
O5

ODSCSSD 5

27. 6. 2011 15:10
ten uspech nebyl jeji, ale predevsim skladatelu

ty pisnicky ktere zpivala mohla nazpivat kdejaka zpevacka... zvlast za komancu, kde frcel playback....

0 0
možnosti
F

forEd38

27. 6. 2011 18:12
Re: ten uspech nebyl jeji, ale predevsim skladatelu

take vetsina pisnicek byli prevzate zahranicne hity a pochybuji ze komunisticke "kulturni" ourady platili za autorska prava jejich autorum. Helena Vondrackova byla komunistama umele podporovana spevacka. Jine nadane lidi nedostali zadnou sanci a byla jich spousta... HV by se mela konecne uklidnit a uvedomit si ze je soucasti komunistickeho odpadu na smetisti dejin...

1 0
možnosti
N

nenovak

27. 6. 2011 11:59
Asi takhle.

Bulvár je ostudou naší civilizace. Svoboda slova je vysokou hodnotou. Právo na soukromí a lidskou důstojnost jsou vysokou lidskou hodnotou. Je smutnou skutečností, že jak Ústavní soud ČR tak i Nejvyšší soud ČR naprosto upřednostňují svobodu slova před právem na soukromí  a lidskou důstojností, s odůvodněním, že svoboda slova je vyšší hodnota než právo na soukromí a lidskou důstojnost. Svoboda slova jistě vysokou hodnotou je a mám za to, že každý normální člověk je schopen posoudit, kdy se jedná o zneužití svobody slova, tedy kdy tato svoboda slova neslouží žádnému veřejnému buhulibému zájmu.

0 0
možnosti

Ravenek

26. 6. 2011 2:26
Naprosta hloupost

Ac souhlasim s autorem v tom, ze jde o svinstvo, tak zaloba je naprosta nesmyslna. Nebo si snad myslite, ze by melo byt specialni oddeleni PCR, kde bude sedet dvacet lidi, jejichz jedinou naplni prace bude cist vsechen tisk a volat dotycnym celebritam, jestli je to skutecne pravda? Mam taky zalovat stat, kdyz mi pokladni vrati o par korun mene? Protoze tam nestal policista, ktery by me pravo ochranil?

0 0
možnosti
RD

redi

25. 6. 2011 23:56
jedna z nejpopulárnějších

Tak možná bývala populární (k Zlatému slavíku, zmiňovaném v článku, mám potřebu podotknout, že ho získala opravdu jen jednou a to v dávné minulosti před 46 lety!), ale rozhodně svůj veřejný obraz si vybudovala sama. Věčné žaloby (ať z její hlavy nebo z hlavy manžela, to je vlastně fuk) už nás jen otravují a jednoznačně přispívají k názoru, že není zcela normální-žaloba na Martu Kubišovou bez písemné smlouvy už byla jen třešnička, která naštvala i ty lidi, kterým do té doby byla teta Helena úplně fuk. A to vše za naše peníze, na úkor důležitějších a závažnějších případů, které by soudy měly řešit. A řekněme si na rovinu, kdyby nevyváděla, tak by bulvár neměl o čem psát (viz Hana Zagorová - velice podobný život, jen krapet úspěšnější a kde nic tu nic). Ale jukněme na blábol o soudu na náš stát a už je Helča na titulce Ona dnes. Kolipak zaplatila MFD za tuto reklamu? Ale moment, tu ona přece nepotřebuje, práce má haba fuk a daří se jí dobře. Takže o co vlastně jde? A teď více objektivně.

4 0
možnosti
EN

tuana

27. 6. 2011 9:29
Re: jedna z nejpopulárnějších

R^R^R^

0 0
možnosti
R0

redy007

25. 6. 2011 18:55
Uprimne je mi jedno kolik ji je let a co dela, aby se uzivil

dokud nezaluje stat, potazmo me. V zadnem pripadne nebudu kupovat jeji CD a poslouchat jeji hudbu.

0 0
možnosti
NJ

Nedobýk Josef

26. 6. 2011 16:33
Re: Uprimne je mi jedno kolik ji je let a co dela, aby se uzivil

Tento názor mě obohatil Rv

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

24. 6. 2011 22:10
Pro iVčera.iDnes.iZítra.

Celou dobu v předchozích příspěvcích píšu primárně o bulváru! U soudu s H.V. se pouze ukázalo, že ač bulvár na lžích vydělává miliony a soud prohraje, jalové zákony jeho zisky neohrozí a žádná cenzura by nebyla zapotřebí, kdyby po prokázání lži padaly citelné pokuty. Prostá omluva za těchto okolností, by mimochodem neměla stačit nikomu.

Kdo z umělců má potřebu se bulváru vnucovat kvůli zviditelnění, ať to dělá, to ale přece neznamená, že si jiní musejí nechat líbit, když se o nich píšou hnusné lži. H.V. mám za špičku ve svém oboru ač nejsem její fanynka, nesouhlasím se vším co dělá nebo říká, ale fakt je, že co si tady bulvár dovolí je nehorázné a to jak se k tomu staví zákon a soudy zrovna tak.

2 0
možnosti
DM

Aretta

25. 6. 2011 11:28
Re: Pro iVčera.iDnes.iZítra.

R^R^R^

0 0
možnosti
PJ

Polička

24. 6. 2011 18:55
Její hlas mi k její smůle připomíná 70tá léta.

Nerzumím autorovi. Je u nás mnoho kvalitních muzikantů, jejichž hudba se v rádiích nehraje, a přesto se nesoudí. Vondráčková se chová podivně.

0 0
možnosti
K

kuchl

24. 6. 2011 16:26
O schopnosti soudů v ČR

nestranně rozhodovat můžeme pochybovat a odvolávat se .Teta ale se svým strejdou Michalem za ty roky do toho zabředla jak do ... A to je jen její problém .Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS