Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lost

27. 7. 2011 15:51
to je vylízanost

životy nahradit nelze, tak ať s tím žije, vždyť se ,,sebevraždou policajtem,, počítal - nevyšla .Násilí se totiž potrestat nedá.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

24. 7. 2011 2:15
Vyznavač stejných hodnot, jako vy

Rozhodně nejste nordický typ a tak až na podobného šílence kápnete, tak volejte, že také máte rád Orwela.

1 0
možnosti
K

kuba1234

23. 7. 2011 22:49
ale no tak

pane autore, vždyď Vy jste přec vyznavač té pravé západní demokracie, nebo ne?:-P;-) Vy byste také střílel, věšel na kandelábry etc všechny odpůrce té Vaší správné ideologie. A najednou takové odsudky! Sakra - nemáte to nějak popletené8-o;-)

Samozřejmě by si ten střelec zasloužil trest smrti, neboť vzal život jiným. Jako byste si ho zasloužil Vy, kdybyste připravil o život někoho jiného. A že po těch "kandelábrech" voláte tak často:-/

2 0
možnosti
VK

Pražák

23. 7. 2011 23:19
Re: ale no tak

R^R^R^

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

23. 7. 2011 22:22
jenže ty "děti"

jsou dorost strany, která ten multikulturalismus propaguje a další přistěhovalce, pokud možno ze zemí co nejnekompatibilnějších, sem tahá. A když muslimští znásilňovači dostávali směšné tresty, levičáckým "humanistům" to připadlo OK, tak proč ne teď? Konečně, k zákonu je třeba mít úctu, ne?

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

24. 7. 2011 2:21
Re: jenže ty "děti"

No, to bylo pláče, že ten a zase ten se nedostal na prestižní školu, že prý neměl kádrový profil, ale zastřelit takové dítě je podle tebe v cajku. Tak jen pokračuj a odkrývej karty pravice!!

0 0
možnosti
MR

iluminat

23. 7. 2011 16:39
norske zakony nechte na pokoji, ono to fungovalo donedavna

moc vrahu tam neni, a kriminalita nizka, to az ted diky inmigraci se to meni, tak ze budou nuceni s tim neco udelat.

1 0
možnosti
ZK

SID09

23. 7. 2011 20:38
Re: norske zakony nechte na pokoji, ono to fungovalo donedavna

Taky to tak vidím. !!R^

0 0
možnosti
LK

liuk

23. 7. 2011 15:13
Multikulti

Byl jste v Norsku? On tam totiž žádný multikulturalismus není. Naopak mi Norové přijdou jako nejnacionaličtější ze všech zemí Evropy, které jsem navštívil. Například 8. května tam všude visely vlajky a to ten den ani nemají jako státní svátek. Norové se lidem velmi rádi pyšní jak jsou rozdílní od všech okolních národů a na jakékoli importované architektonické způsoby nebo svátky tam nenarazíte.

1 0
možnosti
S

sampis

23. 7. 2011 15:12
Nicméně, je signifikantní,

že autor kritizuje bez hlubší znalosti Norský právní systém. Pomíjí přitom zejména to, že to byli Norové, kdo si ho svobodně zvolili. Samozřejmě, každý má právo na kritiku. Ovšem je rozdíl kritika důsledků či popírání vlastních ideí (nelze na jedné straně tvrdit, že život je nedotknutelný a na druhé provozovat trest smrti) a je rozdíl kritizovat výši trestů a právní systém jako takový bez  přihlédnutí k jeho skutečným důsledkům.

3 0
možnosti
K

koraladluhousek

23. 7. 2011 15:03
co maji polanecky a breivik spolecneho ?

v obou pripadech jde o odvazne internetove bojovniky s multikulti, islamem a socialismem. a oba se povazuji za pravicove vyznavace hodnot.

jedine co je lisi ze jeden je ateista a druhy krestan.

5 0
možnosti
1

1absolutus

23. 7. 2011 15:07
Re: co maji polanecky a breivik spolecneho ?

R^R^

0 0
možnosti
JD

Draki

23. 7. 2011 14:58
Když zloděj křičí: "Chyťte zloděje!"

Norský soukmenovec autora tohoto blogu to trochu přehnal. Demokracie si s multikulturalisty, socialisty a dalšími naivními snílky nedokáže poradit, tak přestal teoretizovat a začal praktikovat svou  zrůdnou pravicovou představu očisty společnosti. Ve svém vraždícím běsnění překonal i nechvalně známé nacistické ordnery. A co na to náš milý VIP bloger pan Polanecký? Přiznává, že norský kolega to trochu přehnal? Ale kdeže! Místo toho se snaží ODVÉST POZORNOST JINAM. Z celého masakru si všímá až jeho následku v podobě nízkého trestu pro pachatele. Dále svým typicky masážním způsobem překrucuje realitu a čtenáře poučuje, že prý  "Hnutí, která jsou označována jako ultrapravicová vzešla právě od socialistů, stejně jako komunisté" No nebyl on ten norský vrah vlastně komunista?? Metoda Když zloděj křičí: "Chyťte zloděje!" je však hodně PRUHLEDNÁ, uvěří ji jen primitivové a alespoň pro mě je v tomto případě zcela zavrženíhodná.

3 0
možnosti
1

1absolutus

23. 7. 2011 15:08
Re: Když zloděj křičí: "Chyťte zloděje!"

R^

0 0
možnosti
X

xychteen

23. 7. 2011 13:30
Nejsem přehnaně mstivý...

...a neuznávám takovou tu anonymní internetovou krvežíznivost, takže když už v podobných případech někoho opravdu chytnou a z nějakého důvodu jim při zatýkání nešťastně neupadne na schodech, tak se asi následně nedá dělat nic jiného, než použít standardní postup - a třeba staré čínské právo už asi fakt použít nepůjde... Ale možná by se dala někde bůčkem nasadit každý večer bastináda... politické souvislosti nechávám stranou, vášně už doutnají dostatečně i beze mne :-) Pěkný den všem.

1 0
možnosti
L

lomihnát.

23. 7. 2011 15:19
Re: Nejsem přehnaně mstivý...

No, tentokrát se nesejdem ..

Nic proti výpraskům, ale ty jsou dobré pro rychlý trest, třeba za krádež: Tady máš- a můžeš jít.

Zostřovat dvacetileté vězení mučením? Já bych to nedokázal. To je přijatelnější trest smrti. V takovýchto nepochybných případech by měl být zachován.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon