Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JirsakJ

2. 9. 2011 16:08
Neoprávněné užití ilustrativní fotografie?

Pane Polanecký, pokud jste zde použitou ilustrativní fotografii řádně zakoupil, není důvod, abyste jí používal s ochranným prvkem v levém horním rohu. Pokud jste za ní nezaplatil, nemáte právo na její užívání. V tomto případě byste neoprávněným užitím způsobil škodu fotobance a fotografovi podle mých propočtů ve výši 56,25USD. Na vašem blogu jsem napočítal dalších 10 fotografií, u kterých neuvádíte správný zdroj snímku (fotobanku), popřípadě používáte snímek s ochranným prvkem fotobanky, k čemuž nemáte důvod, pokud jste za snímek řádně zaplatil. Žádám vás tedy touto cestou abyste ilustrativní snímky dal na vašem blogu do pořádku. Pokud je řádně kupujete, uvádějte správný zdroj a publikujte je bez ochranného prvku. Pokud snímky stáhnete bez zaplacení, působíte škodu jednotlivým autorům a fotobankám, a porušujete autorský zákon. Označujete se za pravicově smýšlejícího čtyřicátníka. Bylo by tedy vhodné, abyste od smýšlení přešel k činům, a řádně platil za produkty, které používáte. Děkuji

1 0
možnosti

ModroPlach

2. 9. 2011 18:59
Re: Neoprávněné užití ilustrativní fotografie?

Pan Polanecky se sice oznacuje za pravicove smyslejiciho, ale - ruku na srdce - co muze clovek, ktery prozil v komunismu dvacet let vedet o pravicovem smysleni?

0 0
možnosti

Glock Mark XVIII

30. 8. 2011 12:07
Policie nezveřejnila identitu pachatele protože, ...

1/ je nadále jen podezřelý,

2/ obviněný začne být až v okamžiku, kdy SZ vznese žalobu,

3/ odsouzený až po vynesení rozsudku.

V tomto státě platí až to třetí, stav 1 a 2 jsou stavy přechodné a nevypovídají nic o vině. Vinu posuzuje až soud a bez něj jsme všichni nevinní. Já bych identitu obětí ani pachatelů nezveřejňoval do vznesení obvinění, protože média mají obrovskou moc a žádnou odpovědnost.

0 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

30. 8. 2011 12:33
Re: Policie nezveřejnila identitu pachatele protože, ...

Tohle je trochu hrani si se slovicky. Oni odsouzeni z Vitkova byli na veejnosti propirani (vcetne celych jmen a podobnek) uz ve fazi obvinenych a mozna uz podezrelych.

1 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

30. 8. 2011 11:37
naprosty souhlas

podobne uvahy (a obavy) mam taky.

0 0
možnosti

jirkan01

30. 8. 2011 10:52
Hlavne je neodsuzujte

nebo na Vas vlitne Amnesty Internacional, ze nedodrzujete lidska prava. Teda prava tech jinych, bili uz zadna prava nemaji.

0 0
možnosti

PeTaX

30. 8. 2011 10:48
Myslím,

že případ bude pro nedostatek důkazů odložen.

0 0
možnosti

Marcellus

30. 8. 2011 8:37
Je to velice prosté

přijde nějaký trest, který bude stejně jako v případě napadení Patrika snížen na polovinu. Důvod už se najde. Ať srovnávám, jak srovnávám, nevidím důvod, proč by nemohly padnout výjimečné tresty, protože mezi zápalnou lahví a mačetou žádný rozdíl není. Možná by se dalo dokonce uvažovat o tom, že sekat do někoho vyžaduje o něco větší dávku cynismu.

0 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

30. 8. 2011 11:36
Re: Je to velice prosté

Jakozto historicky sermir, ktery prosel radu "bitev", kde se jelo podle hrubeho scenare, vsichni meli tupe zvrane, kazdy mel nejakou zakladni ochranu, vetsina i dost dukladnou, vetsina sermiru s tim nejakym zpusobem cvicila, nebyl cil nekoho zranit, ale pouze udelat podivanou.... i tak je to sila a normalni clovek si uvedomuje, co hrozi. Z meho pohledu musi byt rozdil v psychice u cloveka, co hodi zapalnou lahev do prazdneho okna (i kdyz vi, ze nekde v baraku nekdo spi) a mezi clovekem, co bezbranneho a na zemi leziciho cloveka seka macetou a snazi se sekat do hlavy naprosto nebetycny. A ten s macetou musi byt mnohem vets psychopat.

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

30. 8. 2011 8:32
Výborně napsáno Rudo ....

Je to prostě svinstvo ........ úplně je cítit ten strach vyšetřujících, aby nebyli obviněni z rasizmu. Dokud se toto nezmění, tak klid mezi minoritou a majoritou nebude ani omylem.

0 0
možnosti

Hegemon

29. 8. 2011 21:20
Ach jo

co takhle počkat ? To že na začátku je výhled 5-12 let a trestný čin "ublížení na zdraví" Neznamená, že se během vyšetřování nezmění. Záleží na "důkazech" a ty naštěstí nejsou založeny na Vašich subjektivních názorech. Teď ukazujete jen neznalost.

0 0
možnosti

myskamiki

29. 8. 2011 21:33
Re: Ach jo

tak na zaatku macety nemeli, pak si pro ne zasli...vrazda

kdyby ty macety meli u sebe a pouzili je......zabiti

1 0
možnosti

hasmen

29. 8. 2011 21:11
Dal jsem vám karmu...

V tomhle tématu se shodneme R^

0 0
možnosti

bull004@seznam.cz

29. 8. 2011 19:42
Teď jsem se nasmál zprávám na Primě.

"Buď nám dáš dvěstě tisíc, nebo ti zapálíme barák a ty v něm uhoříš" vyhrožovala skupina nepřizpůsobivých devadesátiletému muži. Je vidět, že termín "nepřizpůsobivý" je pro cikány již celkem zažitý :-). Chamraď jedna.

4 0
možnosti

Vrah

30. 8. 2011 0:00
Re: Teď jsem se nasmál zprávám na Primě.

Oni to nebyli „mladíci“?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon