Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

joserpor

30. 5. 2012 0:05
Nenávist

Pane Polánecký,

nevím kde se ve vás bere ta nenávist ke katolické cirvi, ale když už je to tak, tak byste si měl o objektu své nenávisti zjistit fakta a ne používat vycucávky z prstu.

Papež komunikuje s Bohem jako všichni ostatní, to je přes modlitbu, neomylný by měl být pouze a jen ve vztahu člověk - Bůh, tedy nic z tohoto světa.

Že jsou ve Vatikánu vnitřní politické boje ? -a to je co ? to přece patří ke každé zdravé organizaci, nebo chcete aby se chovali jako ˇUV KSSS - navenek absolutní jednota ?. S tou korupcí jste si to vycucal z prstu, a pokud by byla tak je to prohra jednotlivce, ale ne systému.

Představte si, že bylo vědecky zjištěno, že člověk má v mozku  vrozené centrum pro vnímání nadpřirozena - to centrum se na př. při náboženské činnosti aktivuje - podle některých vědců jde o slepou uličku ve vývoji člověka - ta vývojová teorie je ale rafinovaná, co ? Zapoměl jste ještě na upalování čarodejnic a zneužívání ministrantů

2 0
možnosti

sysel55

30. 5. 2012 10:15
Re: Nenávist

Dobře, že jste připoměl upalování čarodějnic a zneužívání ministrantů!

0 0
možnosti

Antonín Koniáš

29. 5. 2012 17:36
Drahý pane Polánecký

K Vaší reakci zde v diskuzi. Věřící se umí zasmát, nikoli však své víře, kterou berou, jak správně píšete, smrtelně vážně, ale k poměrům v církvi, biskupům i kněžím.

Ty tajné věci jsou tajné, protože jejich zveřejnění může ohrozit mnohá jednání která se vedou. Mimochodem byl to Vatikán, kdo upozornil na to, že v Syrii nejde o zvěrstva Asadova režimu, ale o zvěrstva "povstalců" které podporuje Západ.

1 0
možnosti

Stará kára

29. 5. 2012 17:53
Re: Drahý pane Polánecký

Jenže - ty vynasené věci neměly vámi uváděný charakter.  Nesdělovaly jména tajných agentů v Sýrii.

1 0
možnosti

komunista = Čikatilo

29. 5. 2012 16:52
Pane Polanecký : Hloupý slib celibátu ?

G. Chevallier, humoristický román KOLEJ NA SV. KOPEČKU, dialog mezi abbém Maredediueu a jeho Eminencí arcibiskupem :

" Rozdrtíme vás, můj ubohý příteli. Řím nezruší zákon, který prokazuje neocenitelné služby. Celibát z nás dělá janičáry církve. Nepočítejte s tím, že povolí stát se malým bodrým občánkem s hmotnými trampotami a starostmi o budoucnost rodiny. Nevěřte, že církev připustí, aby se z vás stal manžel, který v posteli všechno vyžvaní ženě, nevyjímaje ani zpovědní tajemství. Stěžujete si, ale copak vy víte ? Miliony lidí na celém světe chcípají nechutí, otravou a hnusem z manželství. Tenhle osud jim závidíte ? ... Žena je ješte více než muž je kal a plemeniště ďáblů. Její břicho je jícen, který pohltí všechnu duševnost, všechnu sílu. Žena bude navždy nástrojem našich poklesků. Každý, koho ta potvora miluje, bude proklet. Církev je přísná, ale dobrá matka, a její tvrdá moudrost vztyčila před naše bláhovosti přehradu zkušeností, osvědčených po staletí. "

0 0
možnosti

dalebychsidovolilpodotknouti

29. 5. 2012 15:54
Rudlo,

stačil ten stupidní obrázek co jsi si vyvěsil ke svému žvástu, ostatní je jenom vata.

5 0
možnosti

oldfashioned Kokodák v1

29. 5. 2012 15:57
Re: Rudlo,

proč žvást? Nějaké info by nebylo? A česky se píše "co sis vyvěsil"...:-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon