Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neberu nikomu jeho názor ale představy pana Závladského, podle mne možná poctivého ale naivního monarchisty a liberála, i pana Hermánka považuji zde za úsměvné. Předně vládne kapitál, žádní socialisté - pokud jsou někde u vesla, ti jen plní přání kapitálu. Opravdu si myslíte, že bychom na tom byli lépe, kdybychom do EU nevstoupili¨? I VK, kterého pan Hermánek vždy brání vlastním tělem, prohlásil - není jiná alternativa. Samozřejmě eurostát do 2 let je blbost, ale k další byť za pochodu upravované federalizaci dojde.

3 3
možnosti

nedojde, bohudík:-)

0 0
možnosti

I85r10e20n93a 80H15r30u25b96á

17. 5. 2013 18:59

Společný daňový systém? A jaký by byl - rovná daň jako v ČR nebo 70% skandinávské daně? To chtějí dohodnout do 2 let?

1 0
možnosti

Kvalitní silnice, kvalitní služby všechno hned - vyžší daň

Naše silnice, nekvalitní služby, nic okamžitě - nižší daň

- nastavil bych daň podle toho jak daný systém funguje, alespon by nestrádali občané. Firma by měla možnost udělat výrobnu ve francii s vyžší daní ale s lepšími služby, nebo daní nižší, ale službami horšími. Dnes je sem lákáme na levnou pracovní sílu - to jsme mi Ty paka co makaj za pakatel a nic s tím nedšělaj, ikdyž o 100km dál za tu samou práci mají 6x tolik. A rozdíl roste.

1 1
možnosti

J51a51n 48H65l30e80d89í40k

17. 5. 2013 16:55

dívejme se na to prakticky, horší to určitě být pro Čechy nemůže, měli bychom vzít na vědomí současný stav demografický, ekonomický, prostě svět netrčí ani v roce 1937, ani 1997, nýbrž na úpatí nových poměrů. Čína rozrušuje celý zbytek světa na jedné straně, a nemravnost, požitkářství s leností starých států na straně druhé. Evropané jsou bezbranní jelimánci.

2 1
možnosti

Mluvte prosím za sebe, pokud se považujete za bezbranného jelimánka. ;-D

4 4
možnosti
Foto

Francouzi vyhandlovali Euro výměnou za sjednocení Němecek v domnění, že tím získají vliv na Německo. Obrátilo se to proti nim a stali se těmi, kteří na něj doplatili.

Ale stále jde o jediný boj: kdo bude Evropě velet. Malé státy to nikdy nebudou, vždy budou jen jakousi stafáží buď Německa, nebo Francie.

Neměli jsme tam lézt. Nic dobrého to nepřinese.

10 6
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. A ještě jsme u toho jásali. Já tedy moc ne, ale k Blaníku za Klausem jsem nejel. V podstatě si skoro nikdo nedokázal představit, co EU znamená.

A KARMA  autorovi,

5 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon