Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to jen byznys, nic jineho.

Levicovi privezou z ciziny kohokoliv, pokud jim to zaruci hlasy ve volbach.

A protoze idealni levicovy volic je na davkach  a nepracujici, tak i imigranti jsou spise lide tohoto druhu, nez vzdelani, podnikavi a ekonomicky aktivni.

Presne to se deje ve Svedsku. Ti pristehovalci pracovat nemohou (nebo nechteji), protoze de facto nic neumi. Ve skole jsou pozadu, jazyky neovladaji, PC gramotnost nic, ze by dosahli na VS vzdelani, no tak to ani omylem. Hlavne, ze maji pravo sarija a dodrzuji sve ritualy z doby kamenne.

Ono to skonci jedinym moznym zpusobem, vyhosti pulku tech, co uz tam jsou a vyhlasi stop stav na nove imigranty.

Dokus se imigracni politiku nenaucime delat dobre, nelze pokracovat. Norsko a Svedsko se mozna jeste podari nejak zachranit, Nemecko je na vazkach a Francie je uz davno ztracena. Ta zeme se uz davno stala provincii Turecka a Maroka.

6 1
možnosti

Z činů evropských činovníků je zřejmé, že se jim islámská kultůra se spontánními výrazy nespokojenosti se škrobenou kultůrou Evropy líbí. Pokud by tomu bylo naopak, přijali by již jistá opatření stejně jako je přijímají v případě, že se jim něco nelíbí na chování majority. Těchto imigrantů již máme v Evropě příliš mnoho a množí se geometrickou řadou za vydatného přispění daňových poplatníků. Silové složky státu mají strach oprávněně zasáhnout, jelikož by je socialistická multikulturní média rozcupovala. Budujme multikulturní socialismus, vytvořme kvóty pro příjem musulmanů, aby nemělo problém jen Švédsko nebo Holandsko, o Británii nebo Francii nemluvě, ale všechny evropské země. Ani Hitler společně se Stalinem nedokázali takto Evropu rozložit a to měli nesrovnatelně větší palebnou sílu než připosr..í europoslanci v nerozborné jednotě s Evropskou komisí pod vedením maoisty Barosa. Tato situace nemůže skončit jinak, než krvavě.

12 1
možnosti

Stalin dokázal rozložit Evropu na pěkně dlouho...

3 0
možnosti

J78a82n 66R80á33ž

20. 5. 2013 20:08

Jací zodpovědní se mají nad zvyšující se agresivitou zamyslet? Kde chcete ty odpovědné hledat? To jako myslíte EU politiky? 

Dokud nebudou hromadné protesty nás evropských občanů tak razantní,že multikulturní blouznivci ( a to nejenom politici) dostanou strach, nic se nestane  a islamizace Evropy bude pokračovat.

13 1
možnosti
Foto

J49i29ř61í 75N24ě55m66e57c

20. 5. 2013 18:34

Nechci tady tapetovat, takže jen krátce.

Chvála bohu, že si toho KONEČNĚ někdo všímá. Dokonce i v těžce multikulturou pomatené Velké Británii si všimli, že "něco" není úplně dobře. A tamní policie se zaměřila na pedofilní otrokářské muslimské gangy, které znásilňují a "pasou" anglické dívky.

Kvůli jedinému Belgickému pedofilovi byla celá Evropa zahrnována detaily v tisku, rádiu, TV, na netu... A tady si dělalo 54 muslimských gangů doslova co chtělo!

Podívejte se na ten odkaz, v článku jsou uvedeny fotky muslimských násilníků a otřesné podmínky, v kterých musela děvčata žít.

Např. 11ti letá dívka byla donucena k sexu s několika sty muži !!!! Dnes žije pod jinou identitou, je jí 16 let, nicméně její život je trauma utrpení a nemá šanci se do konce života z tohoto vzpamatovat. TO TO NIKDO DOTEĎ NEVIDĚL.

odkaz na tiskovou zprávu Velké Británie . http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/police-probe-least-54-more-1896991

19 2
možnosti
Foto

J42i65ř21í 32N46ě16m91e13c

20. 5. 2013 21:01

Myslím si, že je VELMI škoda, že není vidět ten, kdo jen tak "klikne" ono mínus. Zrovna třeba zde by to bylo hodně vypovídající.

a) daná osoba schvaluje ono multikulturní obohacení, znásilňování, týrání a prznění nezletilých Anglických děvčat

b) internet a anonymita = silná ramena

c) další možnosti v rámci slušnosti ani nelze uvést

12 1
možnosti
Foto

Parafráze na výrok australského premiéra, nicméně je to tak. Když se vám tu nelíbí, jděte pryč.

10 1
možnosti

fakt je, že svého času pan Sarkozy lifroval zpět do rodného Rumunska a Bulharska jisté etnoturisty i s pěknou 500€ vejslužkou na cestu - - - letadly, protože souhlas s pozemním přesunem od žádné mezilehlé země nezískal - - pročpak asi??? :-):-)

11 1
možnosti
Foto

Takový běžný den v roce 2105... "Chvíli si v kanclíku pročítám Modrožluté právo, které je společně s Muslimskými listy jediným povoleným denním tiskem, než mi telefonuje ředitel, abych pověsil na dveře 8. A rozvrh hodin. Nějaký rošťák jej zřejmě strhnul a tak je třeba dostát povinnostem zadost. Dívám se na kartičku, copak dnes osmáci mají za výuku. Hmm...klasické profilující předměty druhého stupně : Multikulturní výchova, všeobjímající tolerance, nemodernost rodiny, základy islámské nauky, závadnost patriotismu a tradičních hodnot a na závěr povinná a vědecky odůvodnitelná láska k evropské ústavě." http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/154-bezny-den-v-roce-2105-antiutopicka-povidka-.aspx

14 4
možnosti

nojono, děcka se chtěla bavit a staatspolizei jim v tom chtěla asi bránit - - matně si vzpomínám na mládežníky z Dánistánu, kteří nás přijeli multikulturně obohatit přímo do Matičky Prahy :-) - - jestli oni ti potomci Vikingů v poslední době tak trochu nerošťačí ;-)

ale fakt je, že moderní gymnastika s mačetou už u nás taky už zapustila kořeny......tož sportu zdar!

7 2
možnosti

R^ ......... obávám se však, že v Evropě již není síla toto řešit. Pravicoví radikálové byli umlčeni a socialistická levice, která ovládá Brusel, to prostě neudělá ................

11 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS