Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P87e39t67r 36P17a70j40e48r

26. 5. 2013 10:46

Pane Polanecký, jak je vidět, v otázce Muslimů se perfektně shodneme. I když Vy jste napravo a já nalevo. Asi pud sebezáchovy. To, co se děje ve Švédsku a co se stalo v Londýně je šílené a NĚKDO nahoře v EU by už měl říct na plnou huby, co si myslí většina původních obyvatel Evropy. A totiž, že tady Muslimy a jejich livestyle(založený na násilí a vymívání mozků) NECHCEME!!!!!! 

 Bohužel  ta řeč, která je přisuzována australskému premiérovi a posléze i premiérce Julii Gillard je fake. Bylo by pěkné něco podobného slyšet z úst některého evropského politika, ale to jsme v říši snů. Nevím, kolik lidí bude muset v Evropě umřít rukou Muslimů, kolik měst bude muset hořet než někdo pronese toto:

I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.

This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom.

We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society . Learn the language!

Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture. We will accept your beliefs, and will not question why All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us. This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs,

2 0
možnosti

Dnes oblíbený termín "globální terorismus" je politicky korektníoznačení pro islám.

6 1
možnosti

Je mi záhadou proč se v postižených oblastech při nepokojích prostě nevyhlásí vyjimečný stav či stanné právo nebo něco podobného kdy by policie a armáda měla zvláštní pravomoci. Po několika eliminoovaných vandalech by to ty ostatní přešlo. Pokud ne, tak by se muselo zasahavat do té doby, dokud by bylo proti komu. Protože na co pak tu policii a armádu v Evropě máme???

8 0
možnosti
Foto

protože ten, který by měl vydat rozkaz je politik a ten umí jen mluvit a nic neříct a nerozhodnout.

7 0
možnosti

O44t30o 85K21o21s49t17a

25. 5. 2013 18:43

Výrok premiéra Johna Howarda, je údajně fake. Prý to nikdy neřekl... Já nevím kde je pravda, ale spíš věřím že to neřekl než že to řekl. Protože kdyby to řekl, tak podle mě druhý den končí...

3 1
možnosti

Je to další lekce ze století a epochy jež vznikla v době průmyslové revoluce a uvolnění lidí z poddanství , zde už taktéž byly určité myšlenky třeba Eugenika. S pádem a rozpadem  koloniálních říší Anglie, Francie, Nizozemska i Německa a Rakouska po 1 a 2 světové válce, nastal proces vzniku samostatných společností a určitých systému vlád a řešení jak zvládnout nesourodou společnost a její různé zájmy. Byla zde snaha  vytvořit jednotnou rovnostářskou ideologickou společnost, na jedné straně Evropy a na druhé tendenční směrování do bývalých kolonii a přijímání "svých" občanu z těchto kolonií. Po pádu experimentu výchovy socialistického člověka a společnosti, jež zničila v lidech hodnoty, kreativitu, samostatnost, zde zbyla "vítězná" západní Evropa a to díky vyspělosti spotřební kultury jež byla nastartována v 80 letech. Na jedné straně Evropy je hořká zkušenost s  manipulací společností na druhé  straně Evropy je pořád koloniální tendence spravovat multikulturní společnost v rámci etnického humanismu. Po hromadě to drží spotřebně a lidsky vyhladovělá střední a východní Evropa, jež v počátku potřebovala pomoc a nasměrovat. Dnes už to ztrácí sílu a západní Evropa se odtrhává od reality a sklouzává do toho co už zde bylo a to byrokratické RVHP. U nás taktéž docházelo k přijímání v rámci pomoci lidí z různých zemí. Řecko, Angola, Vietnam, Kuba ... .

My nemáme koloniální zkušenost a nejsme upřeni ke svým dávným koloniálním državám. Naše zkušenost je středoevropská v rámci Svaté říše Římské. Opět se ukazuje že Evropa je hodně nesourodá a že zde jsou solisté a jiné historické zkušenosti. Anglie a Francie nikdy netíhla moc ke středu a východu Evropy, jim je blízké středomoří, Amerika, Blízký východ. Pro nás je směrodatné spolupracovat s ostatními státy a vytvořit zde silný region a protiváhu Německu a Bruselu. Paradoxně my jsme už dále, i když to není  vidět ... .

5 0
možnosti

K imigraci by mělo být přijato následující pravidlo - ANO migraci pracovních sil, NE migraci příjemců sociálních dávek. Špatné je, že nyní se jako reakce na tuto situaci nejspíš objeví pokus nahradit multikulturní socialismus nějakou formou socialismu nacionálního, což není řešení. Onen problém je právě v onom socialismu (respektive sociálním státě, což je jakási jeho méně radikální forma) a socialismus znamená problémy vždy, je jedno, jaký má přívlastek.

13 4
možnosti
Foto

Každopádně je nepřípustné nechat si od někoho, které vydržuji dávkami za "odměnu" kálet na hlavu.

9 1
možnosti

Zabili jsme šest milionů Židů a nahradili 20 miliony muslimů. V Osvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent. Zničili jsme vybrané lidi, opravdu vybrané, protože židovství vytváří skvělé a úžasné lidi, kteří změnili svět. Podíl těchto lidí se projevuje ve všech oblastech života: vědě, umění, mezinárodním obchodu a především jako svědomím světa. A pod záminkou tolerance a protože Evropané chtějí dokázat sami sobě, že jsou vyléčení z choroby rasismu, otevřeli brány 20 milionům muslimů, rase která nám přinesla hloupost a nevědomost, náboženský extremismus a nedostatek tolerance, kriminality a chudoby, vzhledem k neochotě pracovat. Tato rasa vyhazuje do povětří vlaky, zvrátila krásná města do třetího světa, kde se topí ve špíně a kriminalitě. Tito lidé se uzavírají v apartmánech, které dostávají zdarma od vlády a plánují vraždu a zničení jejich naivních hostitelů. Vyměnili jsme kulturně rozvinuté prostředí za fanatické nenávisti, tvůrčí dovednost za destruktivní schopnosti a inteligenci za zaostalost a pověry. Vyměnili jsme snahu o mír Židů Evropy a jejich talent k budování lepší budoucnosti pro své děti, jejich rezolutnost lpět na životě, protože život je svatý.... za ty, kteří usilují o smrt, nejen pro sebe, ale i pro nás, naše děti a jejich děti.

Globální islámské populace je přibližně 1,2 miliardy, slovy jedna miliarda, dvě stě milionů 20% světové populace a má jen 7 Nobelových cen.

Globální Židovské populace je přibližně 14.000.000, slovy čtrnáct milionů nebo 0,02% světové populace. Ti přijali celkem 129 Nobelových cen.

Židé nepodporují "vymývání mozků" svým dětem ve vojenských výcvikových táborech, ani je neučí, jak vyhodit sebe samé "do povětří" a způsobit maximální smrt nevěřícím. Židé neunášejí letadla, ani nezabíjejí sportovce na olympijských hrách. Není jediný Žid, který zničil kostel. Není jediný Žid, který demonstruje zabíjením lidí. Židé neobchodují s otroky, ani nemají vůdce vyzývající k džihádu a smrti všem nevěřícím.

21 3
možnosti
Foto

Ve Švédsku mají domobranu. Byl jsem pozván do jedné rodiny a doma měli těžký kulomet s bednou nábojů. Takže pořádek by byl na totata ratatata

4 2
možnosti
Foto

Na primitivy se musí primitivně a to bohužel zhumanizovaná Evropa neumí a to ji přijde draho.

11 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS