Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94e42t26r 60K39u14l17i16c90h

23. 7. 2013 10:26

z Evropy se díky masám přistěhovalců z Afriky a Středního východu pomalu a nenápadně stává společnost Jihoamerického typu. Snad to za pár dekád neskončí totální segregací původního obyvatelstva ve čtvrtích s domobranami....

0 0
možnosti

Paříž hoří a Hassan zde pilně úřaduje.

0 0
možnosti
Foto

M46a30r85t63i13n 74Š36i34k

22. 7. 2013 19:53

To je ten váš kolektivistický přístup, jako nit se táhnoucí většinou vašich textů. Jednou jsou to muslimové, jindy přistěhovalci obecně, socani, státní zástupci a soudci, odboráři, nebo jiné kolektivy, jako cíle vaší kritiky. Kde máte individuální zodpovědnost, jedince jako nositele konkrétních činů a skutečný ostře osobní pohled? Snažíte se varovat před všemi muslimy (přistěhovalci, socany, odboráři....atd.), ale tak jednoduché to nebude. Ne všichni muslimové zapalují auta, ne všichni přistěhovalci ohrožují kulturu cílové země, ne všichni socani jsou "tupá lůza" a ne všichni odboráři chtějí revoluci. A tak si říkám, jak to vlastně je s tím vaším v profilu hlasitě vytrubovaným pravicovým smýšlením. Asi to budou jen takové ty Pohádky ovčí babičky. Prostě žádná sláva....

3 4
možnosti

s necim by se souhlasit mozna i dalo ... ovsem s predpokladem, ze "ne vsichni socani jsou tupa luza" souhlasit pri nejlepsi vuli nelze. posledni dusevne pricetny socialista umrel nekdy pred druhou svetovou valkou.

1 0
možnosti

Výborný článek.[>-]

3 1
možnosti

R^ Tak, tak. Islám je polovojenské náboženství a s láskou k bližnímu jsou na štíru. To co páchají jménem Alláha, tak v tom případě jejich bůh Alláh je krvelačná bestie. A ať mi to zkusí vyvrátit, to by museli popřít, i to, že ten který zabíjí nevěřící a čím víc tím líp, by nebyl svatý a nedostal se přímo do ráje.

9 1
možnosti

Vám, panu Streitovi, panu Havránkovi a panu Hermánkovi dávám karmu ve většině případů. I nyní ji ode mne dostáváte.

5 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon