Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždyť vy sám Rudolfe podporujete eurohujerský postoj této vlády např. k ukrajinské otázce. Vždyť vy jste stejná krevní skupina, jako je Sobotka, ZaOrálek a Dienstbier.

0 0
možnosti
Foto

Podpis Fiskálního paktu je vlastizrada. Snad se jeho signatáři dočkají spravedlnosti...

0 0
možnosti

P24a15v83e23l 92B12a40c37í26k

25. 3. 2014 20:53

Ono by to chtělo fiskální pakt všech zemí EURA a DOLARU, protože jinak stále vznikají v oběhu neskutečné hromady peněz, které nikdo ani netiskne, jen se zaznamenává jejich teoreticky vzniklé množství pomocí všelijakých nástrojů uznání dluhů.

0 0
možnosti

Každý vidí, jak společná měna znemožnuje udělat inflaci k lepšímu splacení dluhů. Kdyby Řecko mělo drachmu, splatilo by dluh lépe. Takto je Řecko v bankrotu, ekonomové to ví, ale žádný politik to neřekne nahlas.Je to past do katastrofy. jde o ekonomický nesmysl, ale politický výmysl. Fiskální pakt možná pro někoho vypadá výborný nápad, ale každý dobrý ekonom si uvědomuje, že jde o NENÁVRATNOU katastrofu, vedoucí až k zablokování všech účtů na světě!!!

1 0
možnosti
Foto

Vy jste dobrý ekonom? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Chce-li EU jednotnou měnu, musí mít centrální fiskální politiku, jinak je zaděláno na šílený průšvih. Druhou věcí je, jak šikovní a schopní ekonomové ji budou provádět a jak ochotně se budou státy podřizovat.

1 1
možnosti

P68e40t20r 56S73k85á12c56e61l

25. 3. 2014 22:29

V historii lidstva není znám případ, kdy z jednoho města se úspěšně a dlouho řídili osudy 500. milionů lidí ze 28 států! Takže byli jsme před EU a budeme i po něm. Pokud někdo slýchával něco podobného od babiček (dědové padli ve válce za císaře) o Rakousko-Uhersku, je to podobnost čistě náhodná. Protože R.-U. přetrvalo 300 let a pro náš národ to nebyla poroba, jak tvrdil A.Jirásek. Postupně se dozvídáme pravdu, "po kapkách"...R^

0 0
možnosti

Pane Polanecký, tak nějak celkově. Vaše práce již není co to bývalo.

1 1
možnosti

R^ Ale jak z toho? Po některých zkušenostech i referendum nic nevyřeší. Bude se akorát opakovat tak dlouho, až zvítězí " zdravý názor".

2 1
možnosti

Je-li proti něčemu kolem 80%, pak není referendum  zbytečné. To samé platí o Krymu, kde bylo kolem 90% hlasů pro Krym. Je tragedií politiků, že oboje neuznávají a že jsou proti většině národa V tomto případě by se měla opakovat revoluce..

0 1
možnosti

Tentokrát dávám karmu R^

0 0
možnosti

Pane Polanecký, zklamal jste, když jste se teď párkrát věnoval aktuální situaci na Ukrajině, tak jsem se těšil na váš článek o mírumilovné ukrajinské plynové princezně ;-( 

Tak snad později ;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon