Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Styďte se vulgární sprosťáku Milane Mikojane!

0 0
možnosti
MM

Styďte se sám. Co jste vlastně chtěl vyjádřit?

0 0
možnosti
PH

P71a28v13e90l 56H95o59l16u58b

20. 9. 2014 19:15

Rudo, karma a R^

0 0
možnosti
LM

Ten primář je za své činy odpovědná a patří za mříže, na dlouho!!!!

To, že byl mimo když jim ubližoval, ho omlouvá pro tu chvíli. Ale jinak ne. Musel dobře vědět, že jim ubližuje, stejně jako musel vědět, že s touto nemocí může ubližvat a vůbec nemá jako doktor pracovat.

Ten kdo ho zaměstnal, navíc jako primáře, nese samozřejmě svůj nemalý díl viny a odpovědnosti, stejně jako celé oddělení, které přihlíželo týrání dětí a páchání trestného činu a nijak nezasáhlo - to, že se báli o práci je nijak neomlouvá!

Potrestal bych primáře za týrání a ublížení na zdraví, vedení nemocnice by mělo být odvoláno na hodinu a spolu s ostatními lékaři a sestrami být stíhání za to, že nebránili páchání trestné činosti!

Já tam pracovat jako blbý saniťák a vidět takto zmordované dítě, hlásím to okamžitě řediteli a klidně i Policii. Být rodičem, rozhodně bych nekončil u toho, že napíši stížnost pouze řediteli nemocnice, ale to se v ČR nenosí - dělejme, že se nás nic netýká, dokud nejde o průser přímo nám, ať se ostatní třeba pos..., hlavně že já mám klid :-/

A není to jen tento případ, většina týrání dětí a dalších prasáren by bylo mnohem míň, kdyby lidi nedělali, že nic nevidí....

1 0
možnosti
OH

Tyto otázky jsou naprosto přesné: Jak to že nikdo nic neudělal? Sestry, kolegové lékaři, vedení nemocnice? Odpověď je jasná: Doktoři drží při sobě a podle toho to i vypadá. ;-(Absurdní nekonečná kolegialita. Kolega nikdy neshodí kolegu, nikdy nepoukáže na jeho chybu, protože zítra může udělat nějakou chybu on. A tak ruka ruku myje a obě jsou čisté.;-ORv

4 0
možnosti
VP

Ztráta času číst tento článek, ostatně  jako všechny příspěvky od tady toho pána. Když si vzpomenu na laciný populismus a naprostou neinformovanost při akci děkujeme, odcházíme, tak je mi pana Polaneckého líto. Jenom suché bláboly o ničem, se vším hned hotov, vždy ví jak to je, kdo je vinen. Na zdravotnictví prakticky odborník největšího kalibru. On sám by malému,řvoucímu dítěti s hysterickými rodiči napíchl kanylu jedna dvě, o tom nepochybuji.

0 6
možnosti
LZ

Karma,... jak už jsem k tomuto tématu jednou psala do diskuze u jednoho článku, chyba je v celém systému přístupu k pacientům ze strany zdravotnického personálu,... až na vyjímky spousta lékařů a zdrav. sester má k pacientům velmi negativní vztah, někdy je ten vztah tak vyhrocený, že se jako pacienti cítíte jako vyloženě otravný hmyz, který ty "polobohy" zase otravuje s nějakou blbostí,... kdo se kdy léčil, nebo léčí, s nějakým chronickým onemocněním určitě někdy takový přístup zažil. Zkrátka a dobře, plodem této ignorance zdravotníků, nepřátelského vztahu k pacientům a nakonec i špatně nastaveného systému zákonů a poskytování zdravotní péče je třeba tento otřesný případ mučení malých dětí psychicky labilním jedincem, nebo případ, kdy zdravotní sestra z Rumburku zabíjela pacienty. Dokud se nezmění prostředí v celém zdravotnictví a lékaři a zdravot. sestry nepřehodnotí svůj vztah k pacientům k lepšímu, tyto případy se budou stávat. A aby toho nebylo málo, celou tuto závažnou situaci ztěžuje i fakt, že zdravotníkům leckdy procházejí zločiny za které by obyčejný člověk tvrdě pykal,... justice tak v naší zemi dává těmto lidem jasný signál toho, že mají neomezenou moc a mohou si pak dělat opravdu co chtějí!!!!

6 0
možnosti
MH

Také mi děsivé přijde to, co jste vypíchl v závěru: Jak je možné, že ostatní lékaři, sestry či vedení nemocnice nijak nezasáhli, ačkoli minimálně někteří z nich museli o vážnosti situace vědět, protože se od nich žádalo řešení následků nebo museli být přímo přítomni kritickému jednání? První případ nelze předvídat. Před druhým se lze domnívat, že se stala výjimečná a politováníhodná chyba. A další případy si ti lidé ospravedlnili jak?

6 0
možnosti
PS

P68e75t93r 67S44k29á15c23e43l

17. 9. 2014 23:48

Vrána vráně oči nevyklove. A na co je LOK, když údajně nemá kompetence? Farmacprůmysl i zde má dlouhé prsty...

1 0
možnosti
SM

Bohužel mafie v bílých pláštích stále funguje... Zdravotníci se vzájemně kryjí a povinné členství v lékařské komoře tomu napomáhá. Velká část lékařů špatně uvyká tomu, že již nejsou bráni jako polobozi, se kterými nějaký trapný pacoš nemá co polemizovat. Jak tu někdo uvádí, že matky jsou blbky a měly udělat skandál... Mno, myslím, že situaci, kdy máte dítě těžce nemocné a vzhledem k tomu, že tu máme právnický a ne právní stát je to téměř nadlidský výkon.

12 1
možnosti
MM

I kdybychom připustili tu darebnou obezličku českého právního řádu, že ten lékař "byl v okamžiku činu nepříčetný", pak nelze naprosto přejít fakt, že ty sestry, resp. vedoucí sestra musely/a velice, velice, velice dobře vědět,  že něco není v pořádku a něco udělat. A ještě větší hloupé nány jsou ty matky, které si nestěžovaly. Jak to, že když vrátí děcko v takovém stavu, tak neudělají takový skandál, že by se nemocnice otřásala! To si nechají vrátit skoro mrtvé děcko a DRŽÍ své hloupé huby? Ty "matky" jsou svojí tupostí a mlčením SPOLUVINNY! Chudáci děcka těchto tupek...

5 4
možnosti
JT

Matky do toho netahejte. Kdyz jim jde o dite, tak rozum leckdy selhava. Ty sestry mely poznat, ze je neco spatne a jednat.

12 1
možnosti
MK

U lékařů se bipolární poruchy bez důkladného vyšetření těžko diagnostikují. Je to tím, že velké procento z nich běžně chlastá, což má podobné příznaky. Takový lékař dokáže prožít celý svůj profesní život bez odhalení právě proto, že svým chováním nijak výrazně nevybočuje z průměru. A povinným vyšetřením se lékaři brání. Není se čemu divit. Zatímco povinné vyšetření řidičů jim přináší nezanedbatelné příjmy, tak při vyšetřování sebe sama nula od nuly pojde.:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon