Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řekové se do EU dostali vlastně podvodem,upravili si ekonomické výsledky pro vstup do unie.Vyloučením jednoho člena rozpad EU jistě nenastane.Méně je někdy více.

2 0
možnosti

To není o EU ale o Eurozóně. Nedělám si také iluze o Italech, Španělech a Portugalcích. O Kypru ani nemluvě. Vyloučení Řecka není o rozpadu EU. Rozpad se připravuje v Bruselu i když to tam vůbec zatím nechápou.

0 0
možnosti

A40d91a51m 95S31t52a10v49a

5. 1. 2015 10:51

To je ale podraz, co Rudlo....

0 0
možnosti
Foto

Karma a souhlas. A říkat že se Klausova varováni potvrzují je nošenim sov ( nebo soch?) do Athén.

5 0
možnosti

Sov.Sova byla zobrazena na athénské minci.Tehdy nejtvrdší měna světa,pokud se "Řekové" vrátí zpět k drachně,bude už to o ničem jiném.To přísloví už neplatí...

0 0
možnosti

Nevěřím v destrukci EU. Evropští potentáti investovali hodně peněz daňových otroků na to, aby to když jsou v nejlepším skončilo. Nespokojenost občanů bude řešena jeden krok zpět a jeden a půl kroku vpřed.

0 0
možnosti
Foto

Té bruselské byrokracii je to úplně jedno. Tyto věci jsou hluboko pod jejich rozlišovací schopností.

2 0
možnosti

EU si vzala velké sousto, vybudovat superstát. EU není USA či Čína, které jsou víceméně kulturně a národnostně homogenní.

Doufám, že rozpad bude regulován. EU se smrskne na Německo a jeho východní kolonie plus severské státy ( nordické rasy ;-D )

1 0
možnosti

USA nejsou zas tak moc homogenní.  Spíše jde o to, že tehdy měli všichni stejné, nebo aspoň podobné požadavky a nebyly velké rozdíly.  Kdyby se měly jednotlivé státy sdružovat dnes, asi by s tím byl dost velký problém.

1 1
možnosti

Když před lety Václav Klaus na tyto problémy poukazoval, byly jeho názory označeny za rouhačské a byl za ně pranýřován. A on měl pravdu...

13 0
možnosti

Samozřejmě že byl pranýřován a nelze se tomu divit.

Jeho názory se nemohly líbit těm eurolhářům, kteří si ze své demagogie udělali pohodlnou živnost. A najednou přijde nějaký prezident nějakého malého státečku a začne nazývat věci pravými jmény!

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS