Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, zveličujete problém, muslimů je v ČR opravdu málo a ani nejsme jejich cílovou zemí. Organizaci ShariaforCzechia bych ovšem zakázal, podle mne je to totéž jako Vandasovci, jen jiným směrem. Napojení těch pár prodavačů kebabu na ISIL zní naproti tomu dost směšně. Možná se ale někomu hodí ukazovat teď prstem na islám a zamlžit větší problémy tohoto státu. Odedávna platí - vnitřní problémy spolehlivě zabije vnější nepřítel.

0 4
možnosti
Foto

Největší hrozba pro Evropu je nyní islám, jestli jste si ještě nevšiml. Že u nás ještě nenastal výbuch neznamená, že tady ohnisko nedoutná:

3 0
možnosti

P52e21t48r 62L66u92k46e41š

12. 1. 2015 12:05

Polanecký, tys byl vždycky jen laciný populista.

0 4
možnosti

Okamura zel nema moc procent neco prosadit, a tak se k tomu podle me postavil naprosto vhodne - ukazal obcanum, kde je jeho misto, a je na nich, jak se rozhodnou u voleb. Vyzva k tomu, jak obcan tuto vec do te doby muze ovlivnit, projevit svuj nesouhlas - nenakupovat v muslimskych obchodech a nebat se chovat svobodne mi prijde v naprostem poradku a jestli nektere body nejsou uplne idelani, tak je potreba rict, ze ty body Okamura sam nevymyslel, pouze zverejnil neco, co vymysel nekdo jiny. Utoky na nje beru pouze jako politicky boj, opravdu na nem nic spatneho nenalezam.

1 0
možnosti

P78e96t22r 68K74a84p85l44a67n

11. 1. 2015 18:54

¨Raději budu islamofob než věřící. K té islamofobii mám více důvodů než k víře v nějakého boha.

3 1
možnosti

To trochu nechápu. Jako že jste radikální ateista? Vadí vám náboženství jako celek, i židovství, budhismus a křesťanství?8-o

0 0
možnosti

V článku i připojené diskuzi je vidět, že to mnozí nemají v hlavě vůbec ujasněné.V mnoha případech jde o příznaky rasismu a fašismu.Nevidím jediný důvod, který by současnou islamofobii ospravedlňoval. Vše je;-Ouměle vyvoláváno !a organizováno. PROČ ?

1 10
možnosti

Rasismus a fašismus je především ve "svatých" islámských textech.

7 0
možnosti

I37n72k77a 37M63a27n17k91a

10. 1. 2015 19:36

Máte pravdu, Sokol je na to moc vychytralý pták. Tak snad možná pan doktor Choděra, to je jinej sekáč. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jen více takovýchto burcujících článků, aby si lidé uvědomili, že to, co se stalo ve Francii se může klidně stát i u nás. Zvláště, když k tomu dáváme prostor v podobě stavění mešit a někteří zabědněnci z řad zastupistelstva i prodávají, a jistě výhodně, pozemky muslimům.

Za článek karma R^

7 0
možnosti

Jako někomu se mají prodávat pozemky a někomu jinému ne? A to je pravicové?8-o (Já že jinak jakýkoliv levicový příspěvek je jinak na iDNESu terčem spousty minusů.)

0 0
možnosti

Abbás v hyde parku řekl ze lhat se muze. Ze islam  dokonce pri konverzi narizuje lhani. Ze neexistuji dukazy vrazd popravenych lidi ISILEM - ze pry video je zfalsovane. Take rekl ze konvertovat krestany je naprosto vporadku a nevidi v tom problem. Na otazku zda je zena menecena odpovida ze ne. ale vzapeti doda nekdy misto svedectvi jednoho muze muzou svedcit 2 zeny aby to melo stejnou vahu. Priznal ze vrazdy sou islamu blizsi a kazdy si muze vrazdit po svem - nechape co vadi evrope na tom ze by se mel prizpusobovat zakonum v evrope kdyz doma ve vlasti maji zakony svoje.. zajimave...

4 0
možnosti

J34a39n 14H10l10e46d58í53k

8. 1. 2015 23:01

Islám vyhlásil totální válku a je podporován všemi muslímy celého světa, ti první konají činy, t.j. zabíjením, druzí jsou zatím v pozadí a čekají jen na pokyn šéfa.--  Evropští politici situaci nechápou a zmateně váhají, co mají dělat. Mezitím muslímové horečně jednají.--   Islám je mnohem horší totalita a diktatura, než je komunismus, je těžké to pochopit ?

17 0
možnosti

Jakého asi šéfa? Muslimové nemají nic jako třeba křesťané papeže...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS