Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karmu Vám sice dávám, ale jednu výhradu k tomu, co jste napsal, vznesu.

S celým článkem souhlasím, až na jednu větu:

"Jaký je rozdíl mezi primitivní pomstou za vyhození z baru a pomstou za karikatury?"

Ten rozdíl je dost podstatný v tom, že tyhle excesy Romů nikdy nebudou nějak masové a organizované. Romy nespojuje nějaká idea, kterou by oni pokládali za vyšší a na základě kteé by byli ochotni jít do skutečného celospolečnského konfliktu nebo dokonce jít na jistou smrt jako sebevražední atentátních. Pro skutečně napadené osoby v tom žádný velký rozdíl sice není, ale z hlediska celospolečenkých zemětřesení to je podstatný rozdíl.

Dokonce i v případě, který bych si nepřál, tedy že by situace byla natolik vážné, že bychom do střetu civlizací nebo etnik museli jít naostro, tak Romové se na skutečnou občanskou válku nezmohou. Jsou schopni se zorganizovat pouze na úrovni lidí, kteří se spolu navzájem znají, ale ne natolik, aby nepokoje v Ostravě, v Ústí, v Košicích a v Budapešti byly koordinované a vědomě zaměřené na jeden společný cíl. Oni nejsou schopni ani té koordinace, ani nemají ten společný cíl.

5 0
možnosti
Foto

Zkuste jim sáhnout na dávky a uvidíte, jestli je to pravda ... ;-D

5 0
možnosti
Foto

Možná, zatím.:-/ Někdy může stačit jeden ,,vůdce", ani nemusí být členem komunity. Stačí, když se dohodne s ,,kmenovými náčelníky".:-(Ani historicky nic nového.;-(Od ,,gangů", až po rozdělení sfér vlivů a zájmů.:-(

3 0
možnosti

L19i68b26o80r 67S18y83n67e83k

15. 1. 2015 16:41

za pár desítek let při cikánské porodnosti budeme v menšině, a je nebude mít kdo živit. Jak tady potom organizovaně převezmou moc už sice neuvidím, ale věřím tomu. Jinak to dopadnout nemůže.

3 0
možnosti

Předběhnou je muslimáci, pokud budeme pořád politicky korektní.

1 0
možnosti

Tím, co píšete v tomto příspěvku bych si nebyl tak jistý. S poteciálními přistěhovalci z muslimských krajin nám zde tiká časovaná bomba-svým primitivismem a přímočarostí jsou cikáni ideálními vykonavateli teroru jakéhokoli stupně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon