Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Vcelku souhlas co se týče postřehů okolo Rathova dacanství.

Nicméně pan Polanecký se opět nevyhnul svému černobílému vnímání světa,kde z jeho pohledu jsou lidi pravicově smýšlející nadáni smyslem pro spravedlnost,korektnost a lidé na opačné straně politické orientace jsou vybaveni zvláštními vlohami pro stádnost,manipulovatelnost a neschopností vnímat věci v souvislostech.

Nějak mi do toho jeho schématu nezapadají průsery ODS např. s Pepou z Hong-kongu či známým odkláněčem Kocourkem - to jsou jen namátkově křiklavé případy neschopnosti jakékoliv sebereflexe - no a ODS z nedostatku pravicovosti jistě nikdo nepodezírá.

Jestli ono tohle darebáctví nebude tak nějak obecným jevem dle motta " Prostě jsem u moci,tak si budu dělat co chci - po mě potopa " - napříč politickým spektrem.

3 5
možnosti

Nežvaňte!

Pepa z Honkongu je dnes již klasický příklad utajených dárců do stranických pokladen, byl první, proto nejznámější (1996). Co je mi známo, podobné problémy měla ČSSD, TOP09 (2011), Sládkovci. Několik let trvalo než se české politické strany naučily takové danajské dary odmítat. Dnes ty peníze dávají skutečné osoby, byť o skutečném původu peněz lze vždy spekulovat.

Odkláněč Kocourek se pokoušel obrat svoji manželku, se kterou se rozváděl. Tj. tam šlo o občanskoprávní spor, který se snad vyřešil narovnáním. Vůbec bych to nesrovnával s trestným činem přijetí úplatku, machinace při veřejné soutěži, poškozování zájmů EU, ... což je právě případ pana doktora Ratha.

Neznáte míru a nepoznáte rozdíly mezi jednotlivými činy a osobami. Váš příspěvek je chaotický, nesmyslný a čiší z něj touha si "kopnout" do "nemilovaných" pravičáků. Tož si kopněte, ale nedivte se, že jste k smíchu.

8 0
možnosti

Ááá, vypadla mi nějaká slova, pardon.

*...trestným činem úplatkářství (přijetí úplatku), ...

2 0
možnosti
BP

Připadá mi,že snad máte chronickou zácpu či zvětšenou prostatu - tak jste si potřeboval uleviti jinak. Inu - snad je Vám již lépe - z celého srdce Vám to přeji ...

1 7
možnosti

Áááá, argumenty nemáte, tak nastupuje plantání ad hominem? No, co vlastně jiného mám čekat, že?!

3 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon