Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

Když si vzpomenu, jak jste si Rudolfe ještě nedávno tak krásně notovali s Palatou v názorech na Ukrajinu...

To vám to vaše souznění duší moc dlouho nevydrželo. ;-(

3 1
možnosti

Celkem bych chápal pomoc uprchlíkům v případě, že by u nás nebyli bezdomovci, nezaměstnaní, kteří těžko shánějí práci a rodiny na hranici bídy. A to nechávám stranou hrozbu terorismu. Takže za současné situace nechápu.

4 0
možnosti
RM

Ode mne karma.

Současná situace nahrává tomu, aby se objevil zase nějaký ten "Hitler". Prostě cesta do pekel.....pro Evropu.

4 0
možnosti

Ranní zprávy z Radiožurnálu:

 Rakousko zcela uzavřelo své hranice pro migranty!!! O tom, že je to demokratická země není pochyb, to jen my musíme čekat na diktát z EU!

21 0
možnosti
KLS

To je zvláštní, že jiné diktáty z EU Vám vůbec nevadí a můžete se z nich přímo podělat, Kadlo....;-D

0 3
možnosti
MK

Pan Polanecký vychází z mylného předpokladu, že všichni ti Afričané jsou kovaní muslimové, budou všude stavět mešity, ničit naši kulturu, nic nedělat, jen krást, přiživovat se a všechny nás terorizovat. Prostě se veze na vlně, vtírá se do přízně většiny, jako vždy. Mimochodem - pokud jde o ty kované arabské muslimy, ti prchají ze Sýrie a Iráku velkou většinou do okolních států na Blízký východ. Přílivu islamistů na Jižní město nebo do Prčič bych se fakt nebál. A dál - pokud jde o ten přínos-nepřínos, ten je asi těžké rozdělit podle barvy pleti nebo víry. To už bychom se mohli z historického hlediska ptát, jakým přínosem byli a jsou afričtí černoši, původně otroci, pro Ameriku. Přinejmenším mám rád jazz. :-) A nebo bychom se klidně mohli ptát, jakým přínosem je pro kulturu a ekonomiku naší země řada bílých a nemuslimských Čechů.

3 27
možnosti
LR

Pan Kopecký vychází z mylného předpokladu, že všichni ti Afričané nejsou vůbec muslimové, mešity vyhledávat nebudou, obohatí naši kulturu jak Maryša Vávru, budou makat jak barevní neb barevní jsou,  krást je ani nenapadne, budou nás rádi živite a všechny nás chránit před terorizmem. Prostě se veze na vlně, vtírá se do přízně většiny, jako vždy.

20 1
možnosti
ŠK

Ještě bych dodal, že největší problém třeba ani nemusí být případný terorismus, ale prostě to množství. Za 2, 3 generace začnou naše deti válcovat v normálních volbách. Ale to už stejně bude Evropa nejspíš v podobném stavu, v jakém je teď Afrika.

9 1
možnosti
MO

Kdykoliv se objeví debata na téma islám a imigrace tak je tu konflikt lid versus  Polický:-). Jen by mne zajímalo jestli ty nesmysly píše z vlastního přesvědčení nebo je na tom nějak zainteresovaný. U Araba bych takové zaujetí pochopil. U bílého Evropana mi připadá patologické...

8 7
možnosti
JK

Ne všichni uprchlíci jsou muslimové. Ne všichni jsou Afričané...

1 10
možnosti
Foto

Ne všichni muslimové jsou teroristé, ale prakticky všichni teroristé jsou muslimové.

27 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon