Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Bravo! Ale nestarejme se o Evropu Starejme se o nasi republiku. Ubranit nase hranice nebude tak tezke. Fico uz rekl, ze na Slovensko migranty nepusti. Islamska kultura nema co hledat. V tom ma Fico pravdu.

28 1
možnosti
VH

Problém je, že jsme ekonomicky dost navázáni na Německo. Takže, když Německo kvůli nezvládnuté imigraci půjde do kytek, my půjdeme s ním.

A nemusí se u nás objevit jediný inženýr, utíkající před válkou v Sýrii až z Maroka.

0 0
možnosti
IM

I91v65a81n 59M48i69n21á31ř

10. 1. 2016 12:49

Škoda, že tento skvělý článek - tak jako ostatně mnoho dalších - je napaden virem politického diletantizmu ... pana Polického !!!

14 1
možnosti
VK

Škoda, že je vůbec otevřená diskuse že ? A škoda, že se jí neúčastní jen správňáci.

3 6
možnosti
Foto

Kaddáfí byl syrský diktátor? To snad ne..:-/

5 0
možnosti
Foto

Pardon, libyjský samozřejmě. Chybička se vloudila.

4 0
možnosti
MK

Jestliže tento článek nebude mít karmu přes 50procent,je něco na těchto stránkách špatně.

Výborně shrnuto.....R^

26 1
možnosti
MK

Děkuji p.Polický,mínus od Vás vždy potěší,znamená to,že můj názor je správný.

12 1
možnosti
SB

V jedné věci bych Vás opravil. Není pravda to, co píšete hned na začátku:

"Rok 2015 znamenal pro Evropu vznik ohromného problému, který se zjevně bude v roce letošním ještě nekontrolovaně rozrůstat. "

Ten problém v roce 21015 nevznikl. Ten problém je mnohem staršího data. V roce 2015 se začal zvětšovat extrémní rychlostí, avšak jeho vznik je mnohem staršího data.

9 0
možnosti
Foto

je to trochu mimo téma, ale nedá mi to.

Proč jste mi v diskuzi pod panem Havránkem neodpověděl, či nedodal důkaz vašich tvrzení o mně???

1 1
možnosti
BP

No Polický - jak se vám líbí hrátky vašich miláčků v Kolíně ?Určitě hodně - nebojte- za pár měsíců budou velmi populární nejen v Německu, ale i za jeho hranicemi.Konečně se dočkáte.Vaše zjevné aspirace na hlavního halal skorozvěrolékařského asistenta nějakého mulláha bude konečně ukojena ...

Reaguji na vášnivé výrony Polického v této diskusi,ne na blog pana Polaneckého ...

8 1
možnosti
BP

Ale no tak Polický -to se dělá ? Mínusovat a neodpovídat ? Jste směšný ubožák.Doufám,že vám jednou někdo vymáchá čumák v nějakém muslimském lejnu ...

16 1
možnosti
PS

P37e11t63r 41S13k52á11l70a

10. 1. 2016 11:15

Máme jedinou krizi ve dvou velkých kulturních blocích. Jde o poruchu ve vztahu žen a mužů, respektive ženského a mužského principu. Islám již od samého počátku vyřadil ženy ze své společnosti, tím zabil lásku, estetiku, pochopení a úctu k životu. Proto je od samého počátku tento svět světem násilí, smrti a nesvobody. Proto se živí zotročováním, loupežemi a znásilňováním jiných národů.

Západ Evropy a severní Amerika prosazuje stejnost žen a mužů. Díky tomu rozbila rodinu, zlikvidovala v části žen jejich ženství a tím zabila v mužích jejich mužnost. Proto dnes ustupuje, je korektní a cíleně potlačuje jakoukoliv snahu popsat skutečnost jaká je. Za jakoukoliv kritiku a popis skutečnosti jsou lidé vyhazováni z práce a žena, která do Silvestra 2015 nahlásila znásilnění imigrantem byla nacistkou, fašistkou a islamofobkou a policista, který by ji vzal vážně riskoval práci.

Východ Evropy může významně zasáhnout do vývoje a má nyní šanci zachránit Euroamerickou civilizaci před rozkladem, Islamizací a stejným koncem, jaký si zažila Sýrie, Líbie, Jemen, Somálsko, Nigérie, Súdán, Libanon, Irák a další arabské země.

Je čas především vypráskat všechny neziskovky, které nyní fungují jako agenti STB, udávají, diskriminují a nenávidí starousedlíky a podporují migranty a tím i násilí, rozklad a likvidaci té nejspravedlivější společnosti, jakou dějiny světa zatím zažili. Samozřejmě, že né ideální ale nic lepšího nikdy nebylo.

23 0
možnosti
MR

Je zde taky jiný fenomén, ten kdo sleduje exodus od počátku tak spatří určitou stopu - indicii a to problém je tam kde je žena politička, tu starostka, tu ministryně, premiérka.... .

Naposledky v Kolíně kde je starostkou žena.

V žádném případě nejsem proti ženám. Zatím je dlohodobý proces od roku 1916, kdy ženy postupně dostávaly místo ve společnosti a od 50 let se společnost výrazně feminizovala. To není nic špatného naopak je to dobré.

Má to ale stinnou stránku a tím je jiná logika žen než mužů, májí rádi určitý stereotyp, pořádek, jsou ochranářské, pečující, ale taky uvažují někdy pořád dokola ... .

Dříve zde hrozila zkostnatělá politika od staříků poltiků, dnes zase matronská politika od žen. Kde odvráceným příkladem je Merkelová.

Má to negativní vliv do správy společnosti kde se drží určitá "ženská" politika, která ale nemůže reagovat na excesy ten jako byl v Kolíně.

Je dost možné že místní policejni velitel se obával zakročit a nechal tomu určitý odstup, patrné je to i jinde a doslova dochází k "zamrznutí" společnosti, jež si více nechá líbit aby vhověla určité politice a navenek to vypadá jako že s tím souhlasí.

Další dopad feminizace má na společnost, která je hodně ochranářská a pečující, tak že se snaží mladým umetat cestičku životem a ty pak postrádají určité životní zkušenosti a jsou náchylní na určité myšlení a chování jež my považujeme za "sluníčkové"

Zkrátka dnes se ukazují důsledky vývoje který trval přes sto let a je potřeba pochopit rozdílnost mužské a ženské logiky a pokusit se je skloubit a nebo nenechávat se tak vyhraňovat.

Současná krize je dost možná vyvolána tím to aspektem a proto je těžké zde nalézt řešení neboť ... . Lze říci že jsme v krizi feminizace společnosti a toto jsou důsledky.

10 1
možnosti
MR

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner. Norsko, Premiér paní Erna Solberg (52),Ministr financí

paní Siv Jensen (44),Ministr obrany paní Ine Marie Eriksen Søreide (37), švédská vláda http://www.government.se/government-of-sweden/ Dánskohttp://http://www.mzv.cz/.../kratce_o_dansku/vlada/index.html ,

6 1
možnosti
PB

P46e75t28r 51B31u45d77í39n

10. 1. 2016 10:55

Proč nejsou v čele státu lidé jako Vondruška, proč tam musí být Bohouš, Bureš a Bělehrádek (nové Bratrstvo kočičí pracky, tentokrát místo Dlouhého bidla v čele s Bohouškem)??? Ti, co u nás mají rozumné názory (Vondruška, Robejšek aj.) až tak moc prostoru v médiích nedostávají, na rozdíl od Dienstbierů, Sokolů, Marx-Engelsových ap.

http://www.novinky.cz/domaci/391360-historik-vlastimil-vondruska-pokud-islam-ovladne-evropu-bude-to-kvuli-nasi-slabosti.html

8 3
možnosti
Foto

protože tam jsou ti, které jsme si zvolili a stačili jim k tomu koblihy.

6 0
možnosti
Foto

Pane Polanecký máte ve svém blogu faktické chyby.

Mezi migranty není 85% mužů mezi 18-35 lety-to je obyčejná lež.

"Vyvrací také tvrzení, podle kterých je mezi nově příchozími asi 80 procent mladých můžu. Odkazují na statistiku Vysokého komisaře pro uprchlíky Organizace spojených národů, jehož odhad je, že mezi uprchlíky je 58 % mužů mezi 18- 90 lety." http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/141631-mladi-uprchlici-maji-bojovat-to-proste-nejde-brani-migranty-dobrovolnici-zeman-pry-manipuluje-lidmi/

Prezident sám zmiňuje statistiku Vysokého komisaře pro uprchlíky Organizace spojených národů, jehož odhad je, že mezi uprchlíky je 58 % mužů mezi 18–90 lety,“ informují dobrovolníci.

Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/365392/vetsina-uprchliku-nejsou-mladi-muzi-zeman-zkresluje-data-zlobi-se-dobrovolnici.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy

Stejně jako silně zavádějící vaše tvrzení, že se vrátilo 35 000 migrantů-to číslo je jen počet těch co se vrátili dobrovolně i když měli právo zůstat.

"Dobrovolně se do svých domovských zemí loni celkem vrátilo 35 tisíc uprchlíků, uvádí agentura Reuters."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/pribeh-irackeho-uprchlika-ve-svedsku-dsa-/zahranicni.aspx?c=A160104_102915_zahranicni_ert

Další desítky tisíc byly fyzicky deportovány a další desítky tisíc odešli po příkazu k odchodu.

Stejně tak odhady o 3-5 milionech pri příští rok jsou značně na vodě-těžko jich tolik najde prostředky a odvau na cestu, navíc vůbe neberete v úvahu opatření, které se začínají provádět.

3 27
možnosti
Foto

odkaz na vyvracení těch 85 % je ze dvou medií, ale se stejným původem uveden omylem-odkaz z Blesku se nezobrazoval v textu když jsem to psal, ale objevil se po odeslání:-/

0 23
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon