Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám karma, hezky shrnuto. Bude zajímavé dále sledovat průběh tohoto podvodu. Jak se s tím popasuje Sobotka? Nedrží ho Babiš v šachu i něčím jiným, než možnými předčasnými volbami. Zvláště, když ČSSD si v praktikách neměla co vyčítat s ODS, ale ta na rozdíl od socialistů prošla očistou. Co voliči, opravdu už je jim všechno jedno?

2 1
možnosti

Na celé čapí kauze je také zajímavé,jak se k ní staví Zeman.O ničem takovém neslyšel a o takové "prkotiny" se nezajímá.Jak se zdá "poctivec"Andrej a "milovník pravdy"Miloš jsou už v jednom týmu a lidi je mají rádi.Takové je Česko a jeho lid....

3 1
možnosti

:-).....Vážený autore ! Píši to dnes už po druhé. Vše se událo daleko před tím, než Babiš vstoupil do politiky, neboť jak pravil, vygenerovala ho vláda ODS a TOP svým bezuzdným vykrádáním tohoto státu a jeho obyvatel.

Někdo mu dotace, nebo té firmě, odsouhlasil, přidělil a zkontroloval. Klid po pěšině! Najednou....Babiš vadí mnoha lidem, který přiskřípl pazourky v čele s Kalouskem, jehož jediný program a vize je anitibabišismus a problém je na světě. Dobře jste to popsal. Kdyby Babiš nešel do politiky a nezačal dělat pořádek, všechno by bylo i nadále v klidu. Pamatujete Řebíčka? Přišel do funkce ministra jako milionář a odešel jako miliardář! Babiš má tolik, že by se bez nějakých datací na Čapí hnízdo určitě obešel ! RvRvRv

1 5
možnosti
Foto

To myslíte vážně? Babiš a dělat pořádek, mohl by jste uvést příklad co se mu povedlo, tedy kromě pravděpodobně zvýšeného příjmu z dodací pro jeho firmy? Bylo by taky něco pro stát?

5 0
možnosti
Foto

jestli na tom něco je, poznáme podle toho, jak rychle to vládní koalice zamete pod koberec

2 0
možnosti

Vaše blogy čtu rád, tentokrát ho však musím hodnotit Rv.

Nejde o to, že bych nesouhlasil - Babiš má na hlavě víc másla než je ve státních hmotných rezervách, ale jde o prakticky opsaný článek, který se na i-Dnes objevil minulý týden.

http://zpravy.idnes.cz/casova-osa-capi-hnizdo-babis-agrofert-dsw-/domaci.aspx?c=A160311_135345_domaci_jw

1 0
možnosti
Foto

Pane Strnade, chtěl jsem poukázat především na propojenost struktur Farmy s Agrofertem a Babišem. K tomu je nutné zopakovat jistá fakta a pokud novináři již fakta uvedli, tak zákonitě dochází k "opsání'. Čerpal jsem z vícero zdrojů a, mám-li uvést podíl svého názoru vůči "opsaným" faktům, pak je to 2:1.

Když píšu článek, jsem raději, když je ucelený a nechci do něj místo faktů psát jen odkaz na zdroje.

Nicméně děkuji za váš názor.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon