Rudolf Polanecký

Pedofilní obohacení evropské kultury

8. 02. 2016 11:17:00
Takzvaní sluníčkáři prohlašují, že příliv islámských migrantů znamená obohacení evropské kultury. Myslí to vážně, bohužel.

V čem přesně ono obohacení spočívá? Snad v tom, že migranti, z drtivé většiny ekonomičtí, přinášejí do Evropy své zvyky a své náboženství? Problém je v tom, že islám má zcela jiné hodnoty než křesťanství.

Už jen samotný fakt, že křesťanství je o nějakých šest set let starší než islám znamená, že si prošlo daleko větším vývojem. Křesťanství prošlo svou výbojnou etapou, prošlo si honem na čarodějnice, osvícenectvím a především sekularizací, kdy se náboženství oddělilo od světské moci.

Islám je z tohoto pohledu v našem středověku a, bohužel, často se tak i chová. V leckterých islámských zemích má duchovní vůdce větší moc a slovo než hlava státu, a to zcela určitě není dobře. Snadno pak dochází k náboženským diktaturám a k přísným, nelidským trestům jako například sekání končetin nebo kamenování.

Člověk by řekl, že, jak se veřejnosti stále "sluníčkáři" snaží namluvit, "uprchlíci před válkou" budou vděčni za každou pomoc, která jim bude poskytnuta. Místo toho jsme svědky de facto invaze mladých zdravých mužů v plné síle, kteří nemají nejmenší zájem být za cokoli vděčni či se jakkoli začlenit do naší evropské společnosti. Jediné, co je zajímá, jsou peníze, blahobytný život a trvalý pobyt.

Promigrantská masáž, kterou občan každodenně nechtěně absolvuje má vážné trhliny. Na veřejnost se totiž dostávají informace, které zcela boří obraz prchajícího nešťastníka před hrůzou války. Ojedinělé případy skutečnosti začaly dostávat na síle především se silvestrovským sexuálním násilím ze strany migrantů v několika evropských městech současně.

Švédský případ kdy údajně patnáctiletý migrant ubodal dvaadvacetiletou dívku z personálu zařízení pro nezletilé běžence rozbouřil veřejné mínění. Policie neví, zda je mu opravdu patnáct, zda je jeho jméno pravé a zda skutečně pochází ze Somálska. Jenže to je stále jen špička ledovce. Teprve po dvou měsících (sic!) vyšla na světlo světa zpráva, že 2. prosince ve vídeňském bazénu Theresienbad znásilnil dvacetiletý migrant z Iráku desetiletého chlapce.

Poté, co spáchal tento ohavný čin, šel si v klidu dál cvičit skoky do vody z třímetrového prkna... Naprosto neskutečné je to, co sám pedofilní násilník prohlásil. Do Rakouska přišel v září a pracoval jako taxikář. V Iráku zanechal ženu s novorozencem. Svůj čin odůvodnil tím, že si nemohl pomoci, že neměl sex již čtyři měsíce a byl v sexuální nouzi.

Budeme-li tedy tohoto násilníka brát jako uprchlíka před válkou, tak je s podivem, že nechá v ohrožení života svou rodinu, ženu s novorozencem a sám si klidně odjede do Vídně, kde si užívá radovánky v bazénu. Už jen tento fakt boří sluníčkářskou báchorku o uprchlících před válkou.

Po silvestrovském násilí v Kolíně nad Rýnem, kde policie eviduje přes 700(!) trestních oznámení týkajících se útoků ze strany migrantů na ženy, prohlásil tamní imám, že napadené ženy si za útoky mohly samy tím, že nebyly zahalené tak, jak káže korán a byly navoněné, čímž k útoku migranty vlastně vyprovokovaly.

Proboha, kde to jsme? Znamená to tedy, že muži vyznávající islám jsou ve své podstatě zvířata neschopná ovládnout svůj sexuální pud? Máme to brát tak, že od každého muslima hrozí sexuální útok a že si každá hezky oblečená, nalíčená a navoněná žena nemůže být jista bezpečím? Děkuji, ale tohle v Evropě opravdu nechci.

Idnes přinesl rozhovor s policistou Tomášem Roupcem který na sklonku roku hlídal sedm týdnů maďarsko-srbskou hranici. Jeho slova jsou naprosto vypovídající o realitě: "Jsem přesvědčený, že jde pouze o ekonomické uprchlíky. Za tu dobu, co jsem tam byl, jsem se nesetkal s žádným typickým válečným uprchlíkem, kterému by bylo jedno, kde je, hlavně že je v bezpečí. Jedná se převážně o mladé muže, kteří by určitě byli prospěšnější ve své zemi. Je to jiná kultura. Můžu mít sice zkreslený pohled, ale vnímal jsem, že ženy a děti využívají pouze jako lidský štít pro média, kamery a fotoaparáty."

Není to tak dávno, kdy německý vysoce postavený politik prohlašoval, že mezi uprchlíky se nenacházejí žádní teroristé. Vývoj událostí ukázal, že dotyčný politik lhal. Mezi pařížskými atentátníky byli nejméně dva lidé, kteří přišli do Evropy s migrantskou vlnou. Německá policie podnikla v uplynulých dnech razii a zatkla při ní dva migranty kvůli osnování teoristického útoku. Jeden z nich byl velitelem u jednotek Islámského státu.

Tohle je ono obohacení evropské kultury? Násilí, teror, vraždy, znásilnění? Nejhorší na tom je, že rakouská policie případ znásilnění desetiletého chlapce tajila s odůvodněním, že musí v otázce migrantů postupovat obezřetně a citlivě. A proto není veřejnost informována o hrůzném činu? Být to obyčejný Rakušan, vsadím se, že média by hned druhý den o tom psala včetně jména násilníka.

Současní politici svou nečinností a strkáním hlavy do písku místo rázných činů způsobí jediné. To, že se obyvatelé jednotlivých států naštvou a vyženou je z vládních postů. K oprávněné kritice se přidávají extrémisté se snahou masu lidí ovládnout ve svůj prospěch a lidé na jejich snadná řešení budou slyšet.

Teď jsme svědky toho, jak vítači lkají, že obyčejní lidé podporují extrémisty a byli by rádi, kdyby se slušní lidé zdrželi jakýchkoli projevů nespokojenosti se stavem věcí. Co má ale člověk, který nechce islamizaci Evropy a zároveň není příznivcem extrémistů dělat? Mlčet, jak si přejí sluníčkoví lidé?

Pokud vládní politici neučiní nic, pak se přízeň voličstva obrátí směrem k extrémistům jako k menšímu zlu. Evropa měla už dávno začít stavět plot na vnější hranici Schengenu. Jenže stále se jen jedná, svolávají summity a čas běží. Za měsíc přijde jaro a s ním další miliony migrantů, kteří budou volně procházet kam jim bude libo včetně skrytých islámských bojovníků.

Mimochodem, německý vládní činitel se nechal slyšet, že v Německu se nyní nachází asi 9500 islámských radikálů o nichž úřady takřka nic nevědí. Neví kde se zdržují a co tam činí. Pokud ani toto Angela Merkelová nechce vidět, pokud ani nyní není schopna pochopit, že svým pozváním udělala ohromnou chybu, pak by se možná dalo uvažovat o to, zda je vůbec svéprávná.

Evropa má jednu z posledních šancí na záchranu před islamizací. Chce to ale činy a ne plky. Okamžitě se musí zabezpečit vnější hranice a dočasně obnovit i hranice vnitřní. Ekonomické migranty vůbec na území Evropy nepustit a ty, kteří už přišli, v nejvyšší možné míře vyhostit. Nechci se dožít doby, kdy mě nějaký migrant bude vyhánět z mé vlasrtní země a nutit mi své zvrhlé náboženství, či mi rovnou jako bezvěrci uřízne hlavu. O takové obohacení vskutku nestojím.

Autor: Rudolf Polanecký | karma: 43.41 | přečteno: 3134 ×
Poslední články autora