Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SAH

15. 11. 2007 13:10
To je síla

Teda , musím říci, že politice moc nerozumíte. Vaše názory jsou jak opsané z volebního letáčku ODS. Ubohé. Žádná vlastní myšlenka.  Raději se nevyjadřujte, děláte si ostudu. Přeji hezký den a někdy navštivte kadeřníka, at aspon fyzicky vypadáte jako člověk :-P

0 0
možnosti

Petr Chadim

7. 11. 2007 21:28
Pamatujete ještě na ten

Zmatenej příspěvek o Mackovi. Vzpomněl jsem si jak jste pateticky psal o tom jak pan Macek fackováním zezadu v přímém přenosu chránil čest svoji ženy a dneska si přečtu, že tu stejnou čest svojí ženy v tu stejnou dobu prznil s nějakou milenkou. Nepřipadáte si teď hloupě, za to, co jste psal o tom mizerným zubaři a úspěšným privatizátorovi?

0 0
možnosti

Petr M.

8. 11. 2007 9:25
Re: Pamatujete ještě na ten

"Fackování zezadu" - Vy jste myslitel! Neříkalo se tomu dříve výchovný POHLAVEK? Bohužel ale Dráthovi nepomohl, je to pořád stejná žumpa ...

0 0
možnosti

antizel

7. 11. 2007 17:30
Výborné

 Ještě před deseti léty  bych se tomu od srdce zasmál, teď mi spíše běhá mráz po zádech. Ještě že bydlím kousek od hranic.

0 0
možnosti

Bedrich

7. 11. 2007 17:34
Re: Výborné

Kruci, to jde do tuhýho, dyž už si tam děláte hranice.

0 0
možnosti

Simona

7. 11. 2007 17:25
Pane Polanecký a nejste Vy sexuální štvanec?

Rudolfe,  že Vy jste ještě v životě neměl ženskou? Potom Vámi to leze na mozek, v noci se budíte zpocený a  pořád píšešete jak magor. Rudolfe a přitom je to tak jednoduché . Zajděte večer do Perlovky, zaplaťte si, uleví se Vám, tenze ustoupí a nebudete muset pořád psát jak smyslu zbavený.

0 0
možnosti

Bedrich

7. 11. 2007 17:08
Polaneckej, nic si z toho nedělaj',

věda je na pokroku, i ta psychiatrie. To co maj' je klasická paranoia, vidění nepřátel a škůdců i přes zdi. No a Vy ste trápen tím Jyrkou, i když je až za Velkou louží. Takže ste sice těžkej případ. Ale to nic. Pár prášků na uklidnění a budou jak beránek.

Jen to nepřehánět individuální léčbou lysohlávkama. A neoblizovat ropuchy nebo mloky, to ještě není plně odzkoušeno.

0 0
možnosti

ddnes

7. 11. 2007 16:44
reakce

a proč?vždyť součastná vláda voličům tak přeje nabídla jim budoucnost sice s cizími vojsky v brdech,ale jinak krásnou modrou!neuvědomujeme si,že této vlády je pro nás škoda a nejsme schopni docenit to co pro nás dělá! 

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon