Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P49e44t54r 62K66o81l92á91ř

20. 4. 2013 19:18

To musí být Rudlo k vzteku. Odeesáci uměle vytvoří tuto kauzu, její přicmrdávači se jí zoufale snaží udržet při životě a najednou bác, další vysoký odeesák coby defraudant státních peněz. Ano Rudlo, mluvím o Julínkovi a jeho modrých boys na MZ. Jinak článek jako vyšvihnutý z normalizačního Rudého Práva.;-DR^

1 0
možnosti
VK

Pane Kozlík, voni by mohli psát detektivky, zápletky by byly obsáhlé a nakonec by byl vrahem ten  zahradník, co volil socany.

1 6
možnosti
Foto

souboj politruků nestojí za komentář. Ústav je nutno převést na komerční bázi a na chozrasčot, pak se mohou rvát do sytosti, ale za své !

4 9
možnosti
MC

Ta Petruška je pěkně vypečená svazačka, která čile sametově vykvetla. V.Havel byl jejím princem. To, že se vždy krásně kritikou opírá do V.Klause společně s Pehem a Jelínkem mluví právduláskyplně pro pěkně vypečenou partičku novodobého podvodného altruistického posvícení. Doufám, že nebude tato děva psát nové čítanky.

12 2
možnosti
OK

Inu , autore a)polaci postavili do boje proti komunistum desetimilionovou solidarnosc, cesi usmolenou nekolikasetclenou chartu 77, takze "nebyli (nejsou) lidi" b) charta nebyla spolek charismatiku, byli tam - nastesti - lide, co vedeli, co chteji - havel, benda, nemcova, pithart..., byli tam take i lide typu, ze ani komuniste s nimi nechteli nic mit - uhl...a byli tam take nasazeni estebaci - kavan...mozna, ze petruska zjistila, ze by na ni vyplulo cosi nepekneho, proto tak ochotne plni zadani komunistu a socdem - anebo ji vyhrozuji osklivou smrti a petruska se docela obycejne boji, kde je recht, vi jen ona sama.

7 4
možnosti
PK

P51a93v37e85l 84K65h47a83i87l

19. 4. 2013 17:36

"Co může být motivací? Opravdu je tak naivní či nevědomá? Plní snad něčí zadání?" - jako by na mne dýchlo předlistopadové Rudé právo. 8-o

6 9
možnosti
Foto

Nevím, z čeho všeho je obviňována Petruška Šustrová, já jsem jí až do této kauzy vnímal jako bigotní antikomunistku, viz její publikace v Lidových novinách a třeba vystupování v pořadu Historie.cz. Tam  nahrávala zdatně Kučerovi, seč se dalo.  Že bych se tak strašně a zásadně mýlil, se mi vůbec nezdá. A nemám prozatím důvod svůj názor měnit.

To co jsem třeba oceňoval, byly její překlady, třeba té ruské práce o Gulazích.

5 2
možnosti
JM

Přiznám se, že jsem vůbec netušil, že toto skvělé dílo přeložila Šustrová. Děkuji za info.

3 2
možnosti
JH

Nechápu kde bere rudla a svazák nečas se pouštět do paní, která si za minulého režimu užila své, ale svou víru nikdy neopustilaRv!!

6 18
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon