Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rudolfe, jste docela politicky naivní. Ještě nedávno jste si tady liboval, jak je vedení EU úžasné a jak je naší záchranou v boji proti Rusku a vychvaloval jste si EU propagandu, že Rusko je naší největší hrozbou.  Už tehdy vás mnozí diskutéři upozorňovali, že papaláši EU nejsou vůči svým občanům upřímní a hrají podivnou hru na zlo z Ruska, a přitom naprosto přehlíží to hlavní zlo - plíživou asimilaci islamismu do Evropy. Místo toho, aby to EU začala potlačovat, tak z toho naopak vybudovala výnosný imigrační byznys pro spoustu sluníčkových "neziskovek".

3 0
možnosti
Foto

Kvóty budou, i když jejich aplikace porušuje Ženevskou úmluvu o právním postavení uprchlíků. Z běženců budou vlečenci. Tuto techniku často používal Petr Veliký, Stalin a Hitler.          

Takže pohovory s plavci budou vypadat takto:.

Dobrý den, právě jste připlaval do Itálie, proč?                   Jsem politicky pronásledovaný.

Aha, zahájíme jednotné EU azylové řízení.                        Dobře.

Máme tam jedno volné místečko pro Vás v krásné zemi.  Super, jaké?

Musím se podívat, nějaká Česká republika, znáte?           To je nějaké město v Itálii?

Ne, to je jiný stát.                                                                Tam nechci, máte volné Německo?

Nemáme, můžete do České republiky,                               Nechci.

Ale musíte, je to rozhodnutí EU.                                         Chci právníka, porušujete moje práva podle článku Čl. 32 Ženevské úmluvy o právním postavení uprchlíků ze dne 28. července 1951.

0 0
možnosti
Foto

Čl. 32

Vyhoštění 1. Smluvní státy nesmí vyhostit uprchlíka zákonně se nacházejícího na jejich území, kromě případů odůvodněných státní bezpečností nebo veřejným pořádkem.

2. Vyhoštění takového uprchlíka bude provedeno pouze na základě rozhodnutí přijatého zákonnou cestou. S výjimkou závažných důvodů vyžadovaných státní bezpečností, bude uprchlíkovi dána možnost předložit důkazy o jeho nevině, odvolat se a být právně zastoupen před oprávněným úřadem nebo osobou či osobami zvláště tímto úřadem ustanovenými.

3. Smluvní státy umožní takovému uprchlíkovi dostatečnou lhůtu k získání zákonného povolení vstupu do jiné země. Během této lhůty mohou smluvní státy uplatnit jakákoliv vnitřní opatření, jež mohou být potřebná.

0 0
možnosti

Česko potřebuje přibližně 1 milion lidí aby fungoval sociální systém. A naklonovat přímo pracující dospěláky prozatím neumíme. A tak přibližně polovinu imigrantů budou tvořít zástupci státu EU a Ukrajiny. Zbytek Asie a Afrika. Odhaduji tyto počty takto. Polovina do 5 ti let a zbytek postupně do 19 let. A vůbec to nemá nic společného s islámem,křesťanstvím nebo čímkoliv jiných. A společnost musí zajistit práci a bydlení. Jiná cesta není a ztrácíme čas zbytečnými úvahami. Dnešní úvahy o 525 imigrantech jsou směšné a netuším proč to vůbec někdo řeší.V Všichni odkudkoliv jsou tady doma a je nutno vytvářet podmínky, aby to bylo tak  i doopravdy..V

2 8
možnosti

A uplatneni techto lidi na pracovnim trhu v dobe automatizace a robotizace vyroby bude jake? Nehlede na pracovni silu v Asii.

5 1
možnosti
Foto

Mimochodem, Magda Faltová, odbornice na migraci odhaduje, že by nám EU poslala každoročně 5000 uprchlíků, ať už legálních či ilegálních. Vzhledem k reprodukčním schopnostem by za 10 let zde mohlo být místo 50 až 200 tisíc lidí vyznavajicich islám, tedy cca 2% populace. Za dalších deset let klidně i milión muslimů..

3 1
možnosti
Foto

M82a15r78t51i23n 93Š80i87k

14. 5. 2015 15:19

Oblíbeným argumentem všech podobně vyděšených, jako jste sám, je přece to, že k nám přicházejí v drtivé většině muži. Pokud nepředpokládáte, že své reprodukční schopnosti budou realizovat na Evropankách, pak vám ty počty tak nějak nesedí. Ale to už si pozorný člověk všiml mnohokrát v minulosti, že vy se většinou s logikou moc netrápíte. Vy jste především přes ty emoce.

0 2
možnosti

Z EU je nutno vystoupit. Dokud jsme v EU, nemáme šanci se ubránit.

2 0
možnosti
Foto

Šanci ubránit se máme především jako celek, ale EU se musí reformovat a zbavit sociálních inženýrů a sluníčkářů vedoucích Evropu do neštěstí.

0 1
možnosti

stehovani narodu bylo, je a bude. A nezabrani tomu zadnej plot nebo zed. Utecenci si vzdy nejakou cestu najdou.

Jinak clanek= jeden velkej blabol.Rv

0 5
možnosti
Foto

Tak až sem EU pošle nějaké muslimské černochy, přihlaste se na úřadu s tím, že si jednu rodinku vezmete k sobě domů.

2 0
možnosti

S větší částí článku souhlasím, ale s posledními větami musím polemizovat. EU v současné podobě reformovatelná není. Bolševické struktury jsou v ní zakořeněné tak pevně, že žádný krok zpět nepřipustí. Jediným řešením je EU zcela rozpustit a vytvořit nové uskupení založené na spolupráci svrchovaných států.

11 0
možnosti
Foto

M76a47r15t77i85n 46Š97i77k

14. 5. 2015 8:44

Nemám absolutně rád maloměšťácké házení lidí do jednoho pytle, což vy děláte hned na dvou frontách. Tou první frontou jsou afričtí uprchlíci, kteří jsou podle vás teroristé, kriminálníci, nebo chtějí "jenom" šaríju. Tou druhou frontou jsou "pravdoláskaři" nebo "sluníčkáři", kteří mají tu nebetyčnou drzost, uvažovat o jiných, pro vás absolutně nepřijatelných řešeních, jak řešit palčivou uprchlickou otázku. Hned dvě skupiny nepřátel tak máte a můžete s nimi bojovat. Bohužel, tímto se chováte a uvažujete, jako obvyklý průměrný Čecháček. Čekal bych, že si přečtu vaše návrhy, co má Evropa s uprchlíky dělat. Má je řecká, italská, sicilská a maltská pobřežní stráž, nastrkat všechny dlouhým bidlem do moře? Zkuste hovořit jasně. Chcete vysoké a dobře hlídané zdi, obehnané kolem celé jižní části evropského kontinentu? Chcete hermeticky dokonale uzavřenou a utěsněnou Evropu? Chápete, že to je úplný nesmysl? Co podle vás mají dělat ostrovy Malta a Lampedusa? Jak mají přílivu čelit velmi chudá Sicílie a Itálie obecně? Vy se cítíte tak strašně ohrožený, zkuste poradit smysluplné řešení těmto jižním státům. Bojíte se 525 uprchlíků. Uvádí se, že jen ze Sýrie odešlo 4 milióny lidí. Zkuste si něco zjistit o utečeneckých táborech v Libanonu nebo v Turecku, než zase začnete básnit o teroristech, kriminálnících a zastáncích šaríji. Odešlo jen ze Sýrie 4 milióny teroristů? Svět je v pohybu, v jakém opravdu dlouho nebyl. Připravte se na to, že vám někdo sáhne na váš klídek zde za pecí. Budete se muset o něj podělit. To je holá realita, bez ohledu na váš nebo můj souhlas.

3 6
možnosti

nejedna se o 525 uprchliku, to je pouha lez, ktera se ma dobre vyjimat v novinovych titulcich. Tech 20 000, resp. 525 jsou uprchlici, ktere eu vytahne primo z uteceneckych taboru v africe. Vedle toho se ovsem budou prerozdelovat ilegalove, co priplouvaji na lodickach, tech uz neni 20 000 ale 650 tisic. Tady je to napsano jasne, viz tab. 1 a tab. 2

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_annex_en.pdf

8 0
možnosti

Česko: Kvóty ne! Uprchlíky ne! Někdo jiný ať se o ně postará

0 0
možnosti

přesně tak R^ Proč bychom měli zrovna my?

2 0
možnosti

A co zatracovany Vaclav Klaus, co bloger Frantisek Matejka ? A nejen ti. Kdo se jim ze zdejsich blogeru a diskutujicich verejne omluvi?

9 0
možnosti

To si pište, že neomluví. Je zajímavé sledovat duševní pochody pravdoláskařů. Když se například hroutí Havlovy vize jednotné, prosperující, ohleduplné a přátelské Evropy, tak jsou schopni napsat, že Havel přeci nemůže za to, že Evropa je v tak hluboké krizi.

Ano, souhlasím, Havel za to nemůže, ale tím pádem v něm nelze vidět velkého myslitele, jestliže prorokoval něco jiného. A když tohle napíšete do diskuse, tak jste osočen, že kopete do mrtvého, který se nemůže bránit.

Pravdoláskaři dostávají pořádně na frak a výávoj v Evropě ukazuje zcela jasně, že se mýlili, ale oni se neustále považují za nadlidi.

9 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS