Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P62e43t14r 85B79u29r51d29a

29. 6. 2015 10:46

Z doby studií mám dost známých, možná i přátel, mezi muslimy. Jeden z nich řekl: "Islám, judaismus i křesťanství mají stejného Boha, stejná přikázání. Ale jak se do náboženství zamíchá politika, UTÍKEJ!"

Ne každý muslim je terorista, takových je mezi nimi naprostá menšina. Ale je důvod se každého teroristy bát, ať už je muslim, křesťan, bezvěrec nebo kdokoli jiný.

Islamský stát je organizace politická, nikoli náboženská. To je důvod, proč se ho obzvláště obávat. Představitelé IS mají podobný druh inteligence, jako Adolf Hitler - jsou schopni ukecat lidi, že napsané slovo NEZABIJEŠ znamená ve skutečnosti VRAŽDI.

.

Jsem pro přijímání uprchlíků - lidí v nouzi. Pomáhejme jim, co nám síly stačí v tom, aby se naučili o sebe postarat a vybudovat funkční ekonomiku ve svém (původním) státě co nejdříve to bude možné. Vzdělávejme je (chemické školy bych jim pro jistotu "nedoporučil"). "Cpaní" peněz je k ničemu, naučí se jen natahovat ruku.

Jsem proti tolerování jakéhokoli přestupku u uprchlíků - v podstatě i přecházení na červenou ve dvě ráno by mělo být signálem pro zvýšení pozornosti.

0 0
možnosti

naprostý souhlas ...pane Polanecký...hodně dobře napsáno...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

0 0
možnosti

Jdu zase o dům dál. Děkuji za váš příspěvek pane Polanecký a samozřejmě dávám karmu,neboť mne článek zaujal.Ještě jednou se Vám omlouvám za záměnu jména v jednom z mích příspěvků v reakcích. Přeji příjemný den.

0 0
možnosti

Přesné! Karma R^ Je čas ,aby odpovědní konali dle svého mandátu a udělali něco pro naši bezpečnost. Ještě je čas.

0 0
možnosti

tak konejte. Mate demokracii a zodpovednost pri volbach. Doufam ze priste aspon k tem volbam pujdete.

0 0
možnosti
Foto

Drtivá většina uprchlíků utíká před těmi co dělají podobné věci jako se staly v Tunisu, Kuvajtu...

Teroristické útoky budou bez ohledu na to jestli uprchlíky příjmeme či nikoliv. Naopak pokud se uzavřeme bude jich víc a budou horší-možná nejen terorismus, ale i skutečná válka.

1 9
možnosti

Ti uprchlíci budou hodní, než je někdo požádá, aby jménem Alláha byli zlí.Na to jsou naprogramovaní.....

8 3
možnosti

zas takovy blablabla. Jenom populisticky kecy v klecy. nic vic nic min. Kde jste byl pane Polanecky kdyz se bombardovala byvala Jugoslavie, Irak, Afghanistan, Mali, Lybie, etc.? To mel kazdej kecu kdyz se kaci les litaj trisky. Ono se to keca kdyz to je x tisic kilometru daleko. Ze tam umira tisice nevinych lidi to bylo normalni. Dyt to je buhvi kde. Dnes takova triska pozabijela tucty nevinnych lidi.  A bude hur a to sakra hur.

1 2
možnosti

Zase jen komberecké blablabla jak on něco dělá a jiní nic....

1 1
možnosti

Kde diskutují sluníčkáři?Za to, že nechci v Česku vyznavače Koránu jsem to od nich v diskusi pěkně schytal. Snad to dokážou ,také vysvětlit rodinám zavražděných tak jako mně.

6 1
možnosti

Drzi ramadan ...;-D

4 0
možnosti

Souhlas a palce i ode mne R^R^

7 0
možnosti

Také karma, ale bylo by dobré se zamyslet "qui bono" tedy komu ku prospěchu, komu může sloužit destabilizovaná, zchudlá a rozvrácená Evropa pod vedením neschopných, zkorumpovaných a odposlouchávaných politiků....Věděla bych  - ten stát má ve zkratce tři písmena!

9 2
možnosti

Jo, jo, kam šlápne noha amerického vojáka, sto let tráva neroste !

8 2
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS