Diskuse

Včera zanikla EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neperte se s milou debilní Bruselí. On to není tak velký problém. Stačí vzít těch 1800 (či kolik přesně) okupantů, každýmu dát pár facek, vzít všechny prachy a postavit do Aše na nádraží. Vše v pohodě. Ono se to pak udělá nějak samo. A můžeme brát mohamedány i opakovaně!

0 0
možnosti

Jasně, přes Polsko se těch profesorů valí nejvíc.

0 0
možnosti

Už zas ten váš nejdemokratičtější spolek ve vesmíru zvaný unie? A už jste konečně přišel na to, co bylo demokratického na Lisabonu?

0 0
možnosti

O71n61d46ř18e50j 95N36ý27č

23. 9. 2015 18:12

Mohl by mě někdo vysvětlit kolik je v eu zemí? Když nás podle autora přehlasovali Francie s Německem tak mě vychází že v eu jsou pouze tři země. Je to možné?

2 4
možnosti

A zase je ze lva malý vystrašený kocourek co se choulí v koutě a kohout s orlicí na něj chčijou a chčijou....

Pro tohle asi ČS. legionáři neumírali...

9 1
možnosti
Foto

Žádný spolek nemůže být postaven na tom, že 4 státy blokují to co chce dalšícj 24.

V takovém množství zemí někdy dohodu nalézt nelze pak rozhoduje většina tak jak je v demokracii obvyklé.

Včera EU nezanikla, jen konečně začala být alespoń trochu akceschopná.

0 8
možnosti

Ale my jsme přeci nikoho nechtěli blokovat. My jsme nikomu nebránili, aby si k sobě vzal tolik přistěhovalců, kolik uzná za vhodné. My jsme pouze žádali, aby to nebylo povinné pro ty, kteří to nechtějí a kteří se nijak nepodíleli na jejich pozvání do Evropy.

SPolečenství vlastníků bytů též rohoduje pouze o tom, zda bude opravována střecha, zda nátěr fasády bude modrý či hnědý apod., ale nerozhoduje o tom, že si do bytu musím povinně vzít pana Hladíka, prootže sousední partaj si k sobě vzala už pět lidí a pro pana Hladíka už nemá místo.

9 1
možnosti

Od EU jsem to čekal, ale takové skutečně podlé jednání polských politiků méně. Dohodnout se na něčem a pak potají obrátit. To chce mít velmi silný žaludek.

8 1
možnosti
Foto

Poláci se na ničem nedohodli-do hlasování proti je tlačilo ČR a SR.

Zájmem polska vzhledem k jejich východním sousedům je aby kvóty fungovaly.

0 7
možnosti

Nezanikla. Jen se přeměnila v diktaturu podobnou té Ruské a i té Hitlerovské. A to nás ani nemuseli obsazovat.:-/

7 2
možnosti
Foto

Jak chce Komise donutit migranty, aby místo v Německu žili třeba v Rumunsku?

Odpovím Vám na tuto Vaši otázku:

Další kvalifikovanou většinou následně schválí tzv. "rovné standardy" pro stejné zabezpečení imigrantů ve všech zemích EU s tím, že pokud na danou výši lokální státní sociální systém nedosáhne, tak ji vždy imigrantovi doplatí Brusel.

Takže vznikne situace, že k nám imigranti nejenže nebudou chtít, ale dokonce se o to sami přímo "poperou". Protože za takových podmínek se u nás budou mít přímo královsky, a to bez práce! A my ostatní místní obyvatelé budeme za chudáky, ubožáky a otroky s polovičním příjmem za každodenní dřinu. To ovšem země Západní Evropy nikdy nepochopí, protože se jich něco takového přece netýká! Takže o tom takto v pohodě většinově rozhodnou - a k nám se povalí desetitisíce a statisíce imigrantů!

12 1
možnosti

A ještě nám potom ty země budou předhazovat, kolik peněz na nás doplácejí tím, že posílají sociální podpory lidem, kteří u nás žijí. Něco nám vnutí, budou nám na to částečně přčispívat, ale většinově to budeme platít my, avšak potom nebudou hovořit o tom, že nám to vnutili, nýbrž o tom, že nám na to milostivě přispívají a že jim máme být vděční. A naši eurohujeři to po nich budou opakovat.

8 0
možnosti