Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nemecko se do historie zapise jako zeme, jez privodila zkazu evrope a nejen ji hned 2 x.

Poprve to bylo zlo, ktere zabilo miliony evropanu a spojencu, podruhe to bude "dobro" ktere zabije miliony evropanu a znici evropskou kulturu.

0 0
možnosti
EK

Nemá nakonec imigrace jen samé klady? Politici nám tím, že ji podporují (někteří s výhradami), dávají jasně najevo, že je ve státních pokladnách dost peněz. Takže nemusíme brát vážně hoaxy o tom, že nejsou peníze tu na léčbu nemocných, tu na důchody, tu na opravy a budování infrastruktury. No a druhým výrazným kladem bude to, že přibývají noví daňoví poplatníci, kteří budou vydělávat kvanta peněz na naše důchody, na naši léčbu. Potvrzením je i to, že zaměstnavatelé se na příliv imigrantů těší jak malé děti na vánoce. Mé nadšení jen trošičku kalí zhruba půlmilión nezaměstnaných, mezi nimiž je výrazný podíl těch, na nichž si různí začleńovači na státní i nestátní úrovni trvale vylamují zuby...

0 0
možnosti
MK

A konečná bude, až migranti dostanou občanství a budou moci jít k volbám. Pak už pomůže jen armáda - tedy pokud není ještě příliš infikována Turky a migranty.

1 0
možnosti

Omlouvám se, pane Chrastino! Mea culpa, mea maxima culpa! Znaménko minus je omyl! Překliknutí! Ještě jednou se omlouvám a přeji pěkný den.

0 0
možnosti
LO

L84u96b32o41š 40O73t21t

12. 1. 2016 7:07

Zásadní chybou evropských elit je nepochopení mentality příchozích. V jejich světě nehovoří o úžasné solidaritě křesťanů, nýbrž o slabosti nevěřících a v tom se i sluníčkáři hluboce mýlí...

4 0
možnosti
Foto

P81a42v34e32l 30R22e32m20e51š

11. 1. 2016 19:15

naprosty souhlas. Ale chtel bych vysvetlit jednu vec, jsou nase politicke elity tak naivni nebo hloupe ze tohle pripusti? nenapada mne zadne vysvetleni proc tohle dopustili.

4 0
možnosti
RR

Líp by to málokdo shrnul, pane Polanecký za mě 1//

8 0
možnosti
KS

Při čtení článku mě napadlo podívat se na to z druhé strany, tedy migrace z Evropy. Do Evropy teď přišel milion uprchlíků. Víte, kolik například Poláků žije jinde než v Polsku? 15 milionů! Jen v posledních deseti letech odešly tři miliony. Život v Polsku je tak hrozný, že odešlo tolik lidí a přitom se Polsko brání uprchlíkům. :-) Jsou to paradoxy.

0 6
možnosti
MT

A co tim chtel basnik rici ?

1 0
možnosti
JS

J21a30n 77S76o54u30č38e25k

11. 1. 2016 6:46

Není co dodat, vše jste popsal naprosto přesně. Pouze doplňuji, že nedošlo k napadání žen pouze v Kolíně nad Rýnem, ale i v jiných německých a i rakouských, švédských a finských městech. V Německu k němu dochází navíc již mnoho let, ovšem média i státní moc to tají. Například v r. 2008 se skupina agresivních migrantů snažila vniknout na maturitní večírek jednoho gymnázia. Zasahovalo 16 policejních vozů a zásahová jednotka, byly desítky raněných. Svědkovi, který chtěl tuto událost medializovat, bylo policií vyhrožováno zničením kariéry (Právo 9.1.2016). Jinak doporučuji knihy B. Kuras, "Jak zabít civilizaci", T. Sarrazin "Německo páchá sebevraždu" a L. Frýbort "Pod znamením půlměsíce". Obávám se, že brzy budou na indexu.

8 0
možnosti
KC

Pan Polický nepochybně žertuje, ale nějak mu to nevychází. Jako komik by se neuživil, proto hraje tragéda.

0 7
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon