Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak mě napadlo, že Němci by se na tzv. obtěžování (ono se přitom i kradlo, ale o tom se moc nemluví) měli dívat pozitivně: migranti mají koule, takže naše populace může být opravdu omlazeno. O to jim šlo ne?

0 0
možnosti
Foto

Jiný název pro tzv. politickou korektnost je cenzura a autocenzura. Dávejme věcem jejich skutečné názvy. Jinak budeme také "politicky korektní".

0 0
možnosti
PK

P79a91v67e24l 68K84r33á58l

14. 1. 2016 13:15

V rámci nekorektního populismu a šíření paniky,kolik žen bylo znásilněno během loňského roku u nás?Kolik v Německu a jinde ve světě?Kolik jen o silvestru?A kolik procent z toho mají na svědomí muži afrického nebo arabského původu?Jsem pro přísně trestat takové násilníky,klidně i přísněji než je tomu dnes,třeba i stejně jako plánovanou vraždu,ale jednotlivě a jmenovitě,neaplikovat žádnou kolektivní vinu.Navíc,když je zcela jasné,že kdo chce psa bít,hůl si vždy najde,a často se setkáváme,že si údajná oběť vše vymyslí jen z důvodu pomsty.Ani bych se nedivil,pokud by si polovina z těch všech zneužitých vše vymyslela,protože proč neopřít argumenty milované pegidy o důkaz?

0 1
možnosti
MK

S tím pseudohumanitární vlakem (EU) začala Angelka (že by byla řízena CIA???), Simona se jen v tom vlaku veze. Je jen otázkou času, kdy dojde k velkému železničnímu neštěstí, o kterém běžní občané vědí, ale vlaková četa pod vedení Angelky ne (nebo že by jenom nechtěla vědět). Neměli bychom už konečně zatáhnout za záchrannou brzdu a zabránit tak velkému železničnímu neštěstí s mnoha obětmi na životech a totálního zničení vlaku zvaného Evropa

1 1
možnosti
JC

Německu není pomoci.

My ale ještě máme šanci na účinnou prevenci. K tomu je třeba vystoupit z EU o zajisti naši západní a jižní hranici kvalitním plotem s ostrahou.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS