Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75a92n 24R55á45ž

19. 1. 2016 15:29

ČSSD je členem evropské socialistické internacionály. A pamětníci ví, že členové takových "internacionál" mají povinnost držet hubu a krok.

Takže chtít, aby Sobotka jednal jinak, než v mantinelech určených frakcí socialistů v EU Parlamentu, je nesmysl.

P.S. Je s podívem kolik diskutérů si stále myslí, že jsme suverénní země s vládou, která má dovoleno hájit zájmy občanů ČR. Proč si může ještě dnes někdo myslet, že vládci EU se budou chovat jinak, než se chovali vládci RVHP? Polsko jen maličko ukročilo bokem od linie dané osou Berlín/Brusel a už jsou prezident a premiérka na koberečku. O hystetických projevech Schulze, ani nemluvě!

2 0
možnosti

Polopravda je největší lež. A otcem lži je Satan.

0 0
možnosti

je strašné ako slniečka, pravdoláskari infiltrovali nie len médiá, kultúru ,fakulty,tretí sektor, ale aj miesta v najvyššej štátnej administraíve. oni nie len čerpajú štátne peniaze v neziskovkách ale majú reálnu moc na štátny rozpočet.

ľudia žijúci mimo reality, neschopný sa v skutočnom svete uživiť ten svet pretvárajú k obrazu svojmu. je potrebné aby okúsili vlastnú medicínu- poriadne čistky.

3 0
možnosti
Foto

M93a51r59t34i28n 95Š58i49k

19. 1. 2016 11:13

Opět jsem se neskutečně pobavil, jak dokážete na základě internetových vyčteninek, vyvozovat úplně nelogické, ale pro vás velmi typické a hysterické závěry. Že má vláda nějakou komunikační strategii vůči veřejnosti, je snad úplně logické. Kdyby ji neměla, vy budete jako první hystericky vřískat, že ji nemá. Ta strategie je od začátku úplně stejná, směřující k uklidnění veřejného mínění, což především na vašem příkladu jasně dokazuje, jak je potřebná. Ke kvótám jen tolik, že důležitější než co se píše v nějakých ukradnutých mailech mi přijde, kolik reálných uprchlíků k nám v rámci kvót bylo přerozděleno. Slzy mi ale úplně tekly u vašich závěrů týkajících se "evidentně aranžovaných fotografií" uprchlických dětí se "smutným pohledem". Takže podle vaší naprosto železné a neprůstřelné logiky, jsou fotografie dětí a žen aranžované, zatímco fotografie "mladých mužů v plné síle" jsou reálným obrazem nebezpečné reality. ;-D Závěrem snad jen tolik. O vás je samozřejmě známé, jak se vám svět zhroutil po konci vlád ODS a vašich milců Klause, Topolánka a Nečase. Proto zde opakovaně vyzýváte Sobotku k demisi a nadáváte mu do vrtichvostů. Nic proti, ale když už se takto veřejně prezentujete jako poslední uzlíček nervů, zkuste myslet aspoň na to, že ekonomice se daří, nezaměstnanost je rekordně nízká a současná vláda se zatím obešla bez výrazných primitivních skandálů typu nahý Topolánek (s gulama či bez, to podle vašeho uvážení), a hormonálně deprivovaného Nečase, ve vleku své dominy Janulky. Kromě toho, uprchlickou krizi Sobotka nevymyslel ani nevyvolal a dokonce si myslím, že by se bez ní i celkem rád obešel. Kdo chce psa Sobotku bít, hůl si samozřejmě vždycky najde. Ale bavte dál, já se těším na vaše další, úplně zbytečné a marné výkřiky, směrem k předsedům vlád, kteří teď nějakou delší dobu budou z jiných stran než ODS.

2 18
možnosti

Pro pana Polaneckého je největší katastrofou právě to, že se ekonomice daří, nezaměstnanost klesá a dokonce i státní dluh už začal klesat. Kdyby to bylo za vlád ODS, byl by nadšen, ale takhle je z toho úplně hotovej.Takže ukradnuté maily jsou pro něho už skoro poslední možností kde se Polanecký může ideologicky realizovat.

1 8
možnosti

J29i22r64i 40K34u64c63e73r81a

19. 1. 2016 10:48

přiznám se naivně, že nerozumím jedné věci, která je v textu autorem zmíněna - a které jsem si jistě nejen já také povšimnul - totiž jak v určitý čas všechna relevantní média pracují s téměř totožnými fotografiemi, články, komentáři ... to vše pak dává na určitou kauzu jednotný pohled, vyvolává to ve veřejnosti pocit "toto je fuj" a "toto je huj"; kdo to zařídí? tady v ČR? přece tento deník by mohl mít jiný názor než ČT či BLESK a nebo NOVA - ale není tomu tak; má někdo pro mne vysvětlení?

2 0
možnosti

Otázka zní, zda v této zemi existují opravdu nezávislá média. Jak je možné, že vláda má takový vliv na většinu tištěných médií, ale i rozhlasových stanic a televize? Jsou novináři úplatní nebo už zase, jako za starého režimu, strana a vláda nařizuje, co se má psát a co si lid smí myslet?

0 0
možnosti

...a to jsme doteďka nevěděli, že Burešovi patří i WhiteMedia;-D;-D;-D

2 0
možnosti

J21i34ř69í 64N31o75s58e61k

19. 1. 2016 10:09

Těším se, že další porce budou smrtící. Spíš nechápu, proč je ticho po pěšině - nebo se v zákulisí něco mele? Uvidíme. Doufám.

Samozřejmě karma!R^

7 0
možnosti

Zvláštní to je v tom, že kdyby se to stalo Nečasovi, tak by z toho byla megakauza na půl roku a už druhej den by se hlasovalo o důvěře vládě. Mainstreem o tom neinformuje vůbec, a když, tak řeší, jaký měl Bohouš heslo, jestli to bylo Dluhoslav nebo Bohouš 1 a jestli je hackování trestné nebo ne. Obsah vůbec.

14 0
možnosti

No hacknutí mailu je samozřejmě nezákoné, ale je to trestný čin nebo jen přestupek. Jinak ty "odcizené" maily potvrzují jen to, co si o "dluhoslavovi" myslela značná část českých občanů. Dost se divím jeho naivitě. Pokud by si založil mail např. na jméno "Jsem.Fantomas" s heslem "Všichni_Mně_Polibte_Pr**del1+" tak by mu ho těžko nabourali a pokud ano, tak by těžko prokazovali, že je to jeho mail.

4 0
možnosti

Já myslím, že je to trestný čin poškozování cizího majetku, v tomto případě e-mailovou schránky.

0 0
možnosti
Foto

Zničení Evropy pomocí přívalu muslimů, sebevražednými atentáty, útoky na ženy, nerespektováním zákonů, vysáváním státních kas jak sociální politikou tak požadavky na nadměrné zbrojení je bezpochyby strategií jakýchsi temných sil, které mají dopředu spočítáno, kolik jim to hodí a ví dobře co tím sledují. Sám odhaduji, že až bude Evropa ve skutečně vážném ohrožení, budou veřejnosti představeny muslimské země OPEC jako svět ohrožující element, který je třeba zničit. Obsazením jejich území se potom tyto síly dostanou k jejich nesmírnému finančnímu a nerostnému bohatství.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon