Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fáfa.

13. 9. 2009 2:47
je to náročné...

jak ti milovníci rusáků, komunistů a paroubků pění..

Velmi bych si přál aby tahle republika šla ještě jednou rozdělit. V jedný části by žili ti výše uvedení, ve druhý části my ostatní, abysme měli konečně klid. Voni by si tam s paroubkem dělali ten jejich socialismus a nám by dali konečně pokoj.

Hele, komunisti a lightkomunisti, nešlo by to ? Že byste si žili konečně po svým a nám, co nesdílíme vaše "hodnoty", tak dáte svátek  a vykašlete se na nás. Stejně vás jen okrádáme, ubližujem vám, a vy na nás musíte "dělat".

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

13. 9. 2009 8:46
Re: je to náročné...

Nemáš to domyšlené.Kdo by v té vaší části pracoval?Vy jste všichni líní,manuální práci stejně dělat neumíte a čím by ste se živili?Z počítače vám chleba nevyskočí,počítač vám dům nepostaví.Jinak je to názor hodný Josefa Vyskočila.Nepochybuji o tom,že píšeš z nějakého ústavu pro duševně choré nebo z nějaké školní družiny.

0 0
možnosti
D

dutina

13. 9. 2009 11:21
Re: je to náročné...

Neboj zbavíme se těch co parazitují tím, že se jako vaší voliči přemístí do vašeho ráje , a  zbude dost na slušné výdělky pro všechny co chtějí pracovat, vy tam zhynete díky těm , které nyní vydržujete za nic nedělání.Ti co parazirují , to jsou voliči komoušů a leightkomoušů, ti by vas jistě uživili;-D

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

13. 9. 2009 11:29
Re: je to náročné...

tak tohle je myslenkove exploze, ktera fakt muze vyjit jenom z dutiny, mozkove, ve ktere nic krome te dutiny neni. ale pobavil jste, jako vzdycky. ;-D

0 0
možnosti
D

dutina

13. 9. 2009 11:55
Re: je to náročné...

ani se nedivím ty komoušská zrůdo , že byse tito nelíbilo;-D

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

13. 9. 2009 12:07
Re: je to náročné...

komouska zrudo? pobavil jste mne potreti a potvrdil moje slova. ;-D

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

13. 9. 2009 13:29
Re: je to náročné...

R^;-D;-D

0 0
možnosti
F

fáfa.

13. 9. 2009 15:05
barbarosso (a oatatní komouši i lightkomouši)

A to si myslíš, že pracují jenom komunisti a voliči paroubka ;-D;-D;-D ? Ta otázka stojí přesně naopak: kdo by VÁS živil ! I kdyby nakrásně se ten stát takhle rozdělil tak bysme stejně od vás pokoj neměli, lezli byste do tý naší části s nataženejma prackama, protože v tom vašem ráji byste za chvíli neměli co do huby.

Klasickej příklad je co jste provedli s touhle republikou. Ze země, která patřila mezi 10 nejvyspělejších zemí světa jste za 40 let vašeho "hospodaření" udělali zemi  rozvojovou. Ještě v 50. roce bylo takový Rakousko desítky let za náma. Pak jste to vzali do ruky. A nám ještě dneska bude trvat nejmíň 20 let než se dohrabeme alespoň na stejnou úroveň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon