Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

8. 2. 2011 18:27
Zrušit povinné členství

v ČLK mě napadlo jako první zásadní reforma ve zdravotnictví. Vzhledem k tomu, že v současné době reprezentují jen lékaře, kteří nás za 14 dnů odmítají léčit, těžko se můžou vydávat za profesní skupinu. ČLK měla kredit za pana Svobody, od Ratha je to jenom zájmový spolek, který si umí dupnout. Pan Rath ví, proč má na dvě manželky a proč může slíbit (a nedat) svůj druhý plat na dobročinnost.

0 0
možnosti

vodní želva

7. 2. 2011 13:37
Něco na tom je,

ale já mám takový dojem, že Kubek v minulosti byl předsedou toho LOK (myslím, že i Rath byl v této funkci), tak asi od něho nelze nic jiného čekat a problém je v tom, že se do čela LK dostal  většinou všech lékařů (nikoli jenom odborářů), takže to vypadá, že s ním lékaři souhlasí. Samozřejmě píšete o nějakém kroku lékařských osobností, které se mu v jednom konkrétníém bodě postavili, ale zase na druhou stranu s tou současnou akcí třeba prof. Pafko souhlasil. Ono to není až tak jednoznačné - Vy tvrdíte, že za všechno mohou odbory, ale já si myslím, že kdyby dnes byly volby předsedy Lékařské komory (tedy jak správně píšete, profesní organizace s povinným členstvím všech lékařů), tak já si myslím, že by vyhrál zase Kubek.

0 0
možnosti
PK

skeptický

7. 2. 2011 19:41
Re: Něco na tom je,

Ano, a to ještě má tu drzost navrhovat se jako zprostředkovatel jednání mezi odbory a ministrem.

Jště malý dovětek, chtěli jsme vládu slušných lidí a ne vládů hulvátství parobkovsko-rathovského. Tito pánové to vycítili a začali se chovat tak, že slušný člověk se může jen těžko bránit. Takže osočování členů vlády, že jsou bačkory je vůči nim krajně nefér. Oni se chtějí slušně dohodnout, janže k dohodě je potřeba alepoň dvou. Kdo neví o čem mluvím, ať se podává na diskuse na revru zdn.cz kam příspívají především lékaři a pochopíte.

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

7. 2. 2011 7:08
Kubek hraje

o místo v Senátu, o co jiného. A můžeme společně hádat, za kterou partaj to bude.

0 0
možnosti
S

seelen

7. 2. 2011 0:41
Mistře

taková Kuba nebo další pozůstatky komunismu jako Čína,Korea a Barma je pro tě učiněný ráj,máš možnost být mezi soudruhy a nemusíš hlásat děkujeme odcházíme;-D;-D;-DRv bal kufry pokud je ti západní civilizace cizí!!

0 0
možnosti
S

sorki

7. 2. 2011 0:45
Re: Mistře

..moje slova pro všechny D-O. Směřoval jste je velmi trefně na Kubka..R^

0 0
možnosti
MB

motýl bombardér

6. 2. 2011 23:48
takoví

lékaři, třicet tísíc berou. :-/

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

6. 2. 2011 22:48
Ale Rudolfe, odbory s Kubkem do kupy nedávejte

To už snad od Velkosametu mohl pochopit každý, že to byl přechod k pirátské morálce. Zaútoč, nadělej prachy, přece rozhoduje výše konta o slastech života. Jestli to nějaký cikrlač klíči z Václaváku nepochopil, tak v ordinaci proti němu nesedí čapkovský doktor Galén, ale Nathán prodávající krávu Švejkovi na nádraží v Haliči.

0 0
možnosti
P

pantadeas

6. 2. 2011 21:54
Karma

To je i můj názor - karma!

0 0
možnosti
MC

sualk

6. 2. 2011 21:40
Nyní na odbory později možná v profesní totalitu.

KarmaR^

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

6. 2. 2011 21:37
myslím, že jste to vystihl dost přesně

Že se LOK chová jako politická skupina, to se dalo předpokládat - od ODBOROVÉHO klubu nelze (v českých poměrech !) nic jiného čekat. Ale že pan Kubek udělá ze stavovské organizace druhou odborovou centrálu - to se skutečně divím, že to lékaři dopustili. Zdravím :-) JK

0 0
možnosti
PK

skeptický

7. 2. 2011 19:49
Re: myslím, že jste to vystihl dost přesně

Ono je to těžko nedopustit, převážná část hlasovací mašinerie je v rukou lékaři zaměstnanců a z nich se dopředu dokáží nacpat členové LOKu. Každého, kdo pak netančí dle jejich not bezostyšně ostouzejí až "dobrovolně" rezignuje na funkci v komoře. Ostatně mohla byste si zjistit změny ve vědecké radě ČLK a jistě Vám dojde proč to došlo do těchto konců. Daší chybou, tentokrát soukromých lékařů je, že zcela rezignovali na činnost ČLK. Zaplatí každoročné výpalné a tím pro ně komora končí.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

6. 2. 2011 21:36
VIP bloggerem se může stát kdejaký hňup

, který si zaplatí. Ale předsedou lékařské komory, tím se nemůže stát polointeligent - k tomu je třeba tvrdé práce, studia, schopností a odříkání. Proto si pana dr.Kubka vážím R^

0 0
možnosti
M

mikilukas

6. 2. 2011 21:37
Re: VIP bloggerem se může stát kdejaký hňup

zatím nejlepší předseda LOKUR^!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon