Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P94e62t70r 78K23o47l17á65ř

1. 4. 2014 22:23

Pokud vím, tak ještě nebyl vynesen pravomocný verdikt o tom, zda byl či nebyl vědomým spolupracovníkem StB a Rudla ho prostě estébákem nazve.

Fajn Rudouši, použiji stejný metr a zeptám se tě, kolik známých, sousedů, kamarádů jsi udal za komančů? Byl jsi přece konfident StB, nebo ne?

0 2
možnosti
Foto

Zase ta vaše stará lež... opravdu si myslíte, že se někdo mohl upsat StB před svým narozením?

http://www.svazky.cz - Tam je šest záznamů se jménem Rudolf Polanecký, čtyři se týkají osoby narozené v roce 1929, pořízené v letech 1956, 1958 a 1960 dva bez data narození, pořízené v letech 1956 a 1959. Podotýkám, že ani otec, ani strýc se Rudolf nejmenovali. Mně ještě není padesát, takže jsem podle vás asi Superman, který se stal agentem StB ještě v době, než se narodil.

Zato na jméno Petr Kolář je tam 40 záznamů, jde o osoby narozené v letech 1937, 1941, 1942, 1943, 1947, 1957, 1963, 1968, 1969... Který z nich jste vy?

2 0
možnosti

Babiš ruší danové výhody pro podnikatele na příští rok. Omezí danové paušály pro živnostníky. 3.danová sazba zvýší úniky- sníží výběr daní! Plánuje další zvýšení daní pro živnostníky, čímž podporuje zvyšování nezaměstnanosti a nižší výběr daní!!!

4 0
možnosti

:-)   Pane Polanecký !  Moc rád si Váš článek napěchovaný nenávisti ke všemu co může ohrozit staré zaběhané struktury, přečtu.  Psavec jste skutečně výrazný!  Hlavně máte pořád na očích ty modré klapky, jak jsou jimi vybaveni pohřební koně, aby se nelekali.   Lidé mají plné zuby dosavadní politiků a jejich slibů, proto je Babiš populární. Hrábl do zasviněného rybníka, ten se postupně čeří, je naděje, že se něco zlepší !   Pro Vás a vaše souvěrce to zřejmě bude horší. Ale tak už to na světě chodí ! Přejí Vám trochu objektivnosti a zdravého optimismu. MOžná se jednou z toho srabu dostanem, což je proti mysli i EU. Ta potřebuje lůzu zadluženou, ať je na ní závislá ! RvRvRv

6 3
možnosti

Kde jste spal do této doby? O Stb a o Agrofertu a o zaměstnancích hnutí ANO se psalo již mnohokrát. Přesto se stal A.Babiš v posledním průzkumu nejpopulárnějším a nejdůvěryhodnějším politikem ČR.

Kde jste soudruzi, udělali chybu? Možná v tom, že stále dokola omýláte to samé, ale práce za vámi, narozdíl od "Babišovců" není vidět žádná. Kdyby alespoň nástin konstruktivního řešení, že? Ale na to jste soudruzi proletáři příiš zaujatí kydáním špíny na druhé. Tím jste si zasajratili myšlení natolik, že svým výplodům nejenom věříte, ale navíc se neurodí již žádné další myšlenky. Nezbývá vám prostor pro konstruktivní opoziční návrhy.

Ono politiků má již plné zuby asi více států.  Viz Andrej II, Slovenský przident..

3 2
možnosti

sorry....prezident...:-)

0 0
možnosti

Vážený autore nejenom, že jednostranně kecáte, ale i lžete. Ministr nepotřebuje lustrační osvědčení.

3 3
možnosti
Foto

Myslím, že byste se měl v oblasti lustračního zákona dovzdělat.

§ 1

(1) Tento zákon stanoví některé další předpoklady pro výkon funkcí obsazovaných volbou,

jmenováním nebo ustanovováním

a) v orgánech státních správy České a Slovenské Federativní Republiky, České republiky a

Slovenské republiky... Vláda je orgán státní správy (ten nejvyšší), ministr je funkce obsazovaná jmenováním. Více snad netřeba dodávat.

5 1
možnosti

J90a36n 38H13l60e43d41í25k

31. 3. 2014 13:48

pane autore, v tomto komunistickém sajrajtu nadávat na jednoho ministra, který navíc řemeslu rozumí, je směšné a nadpočetné. Všechny levicové vlády v ČR byly ztrátové, rozdávačné a poslouchaly pokynům z Moskvy, což je horší, jak v roce 1985 podávat hlášení, že soudruh XXQY nekrade nebo krade-- v zahraničním obchodě, kde současný ministr pracoval. Doporučuji vám napsat reál perspektívu, jak bychom na tom ekonomicky byli dobře, kdyby tu vládla ta pravá pravice !!

5 3
možnosti
Foto

Ano, Babiš rozumí řemeslu čerpání státních dotací a státem zaručeného příjmu.

6 1
možnosti

oprava,

napsal jsem ke konci května, ale myslel jsem ke konci února.

0 0
možnosti

Jo, jo, Rudolfe,

je potřeba kydat a kydat hnůj. Je potřeba strašit finanční katastrofou, protože čísla o ekonomice státu hovoří úplně jinak. To bys ovšemmusel, Rudolfe, číst statistiky ministerstva financí. Stačilo půl roku vlády Rusnoka a pár měsíců vlády Sobotky a růst státního dluhu se zastavil. K tomu máme ke konci května největší přebytek bilance státního rozpočtu. Jen netuším, proč takto nemohli hospodařit rozpočtově zodpovědní Šetřislav Kalousek a Síťovka Nagy.

4 6
možnosti

To jste tak naivní,ze věříte tomu, ze se zastavil růst dluhu díky těm dvěma? Oni se tam ani nestačili rozkoukat.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon