Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Docela se těším, co s dluhy udělá případná deflace, které se (zatím) ECB zuby nehty brání. Jenže tak daleko zřejmě "odborníci" v naší vládě nevidí.

0 0
možnosti
LC

V podstatě souhlasím. Jen by ale chtělo ještě dodat, že pan Kalousek se sice docela snažil rozpočet v těžkých časech ukočírovat, ale ač se prohlašuje za pravici, použil k tomu, jako každý eurohujer, klasickou metodu všech socialistů. Zvýšení daní.

0 0
možnosti
Foto

Na Zemi je financí ve objemu 7 trilionů korun. Nikam nemizí, naopak přibývají a přelévají se.

0 0
možnosti
IN

Kdz vede tuhle vladu Bohus Sobotka, tak se neni cemu divit. Pamatuje si tu jeste nekdo na jeho vyrok po volbach 2002?

3 0
možnosti
Foto

Ve firmě je diktátorem, v politice je v koalici a místo zaměstnanců má voliče. Těžko se potom řídí, když 60% národa patří mezi méně chytré.

2 0
možnosti
Foto

Základ problému leží v tom, že vláda má v rukou ročně nějaký bilión korun, který ukradla pracovitým lidem. A když jí ani ten nestačí pro ty politické tanečky, klidně si půjčí další 0,1 biliónu a vyhazuje cizí prachy, co to jde.

Je nejvyšší čas jakoukoliv vládu od takových peněz odstřihnout. Stát není zlaté tele, ke kterému je třeba se modlit. Stát je zlo, které si žije vlastním životem ke škodě většiny obyvatel toho území.

9 0
možnosti
MD

Clanecky jako chuze po kladine. Zadny ukrok.

0 3
možnosti
JSS

A věříte počtům  ve státním  rozpočtu? A copak schodky obecních rozpočtů.?Prravděpodobně bude mít  každý z nás "sekeru" kolem 0,5 milionu. K tomu ať si každý připočte osobní dluh. Pravděpodobně právě tento s dluhem se může i usmát... Proč? Celá tahle nehorázná projídaná  láce se zahraničním vlastnictvím bude mít  konec u výprodeje země jako takové !! Jen laskavě sdělte kolik stovek mld odtéká každoročně  do neznáma z českých podniků  - (ovšem jen zeměpisně) .  Navíc máme   za pouhých 25 let  dokonce  četnou českou aligarchii prezentovanou různým původem.

    VIVAT  ČECHOVÉ !  To se dokáže jen  v české kotlině .....

1 1
možnosti
JS

Pane Polanecký bylo by dobré se podívat na vývoj zadlužení pravicových a levicových vlád. Kromě toho Vám také jistě nebude činit potíže zjistit o kolik klesl příjem do státního rozpočtu za Topolánkovy vlády zavedením stropu zdanění pro vysoko příjmové skupiny.

2 9
možnosti
Foto

Topolánkova vláda dělala rozpočty na roky 2008-2009. V roce 2008 byl plán příjmů 1035 mld, skutečnost 1065 mld. Rok 2009 máte v článku - přišla celosvětová krize. Uvádí se, že 1% HDP znamená cca 30 mld, propad o 4.5% tedy vychází na -135 mld. Spokojen?

12 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon