Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P81e19t97r 80K49o78l67á93ř

29. 10. 2014 10:07

Jojo, to byly časy kdy Langer držel pomyslný revolver u Bursíkovy hlavy a nepokrytě mu vyhrožoval když nebude volit Klause coby prezidenta. To ses tady Rudlo zuřivě za ODS bil jako lev.;-D;-D

1 0
možnosti
KH

"Jediným arbitrem musí být volič při volbách". Máte pravdu, proto to ODSáci  a TOP09 tak projeli. A co ten Melčák a Pohanka, paměť už neslouží? Kdopak je asi tak "domlátil" , aby změnili rozložení sil v zákodonárném sboru. Panoptikum v PS, jak to tak sleduji, dělají hlavně Kalousek, Laudát, Stanjura, Černochová.  I ten Kalousek, Topolánek mlátil lidi na ulici v dnešní demokracii. Zamést každý před svým prahem.

1 3
možnosti
VH

Z Vaší poznámky (a samozřejmě mohu pouze z ní) pro mne plyne, že musíte mít ošklivou povahu. Povahu, která nepřipouští poslance, který by jednal podle ústavy - tedy podle svého svědomí. Povahu, která předpokládá, že všichni děláme své kroky pouze za peníze, či jiné výhody.  Případně když jsou domláceni!!

  Aby bylo jasno: vůbec nejsem idealista a vím, že takové případy existují. Jen nechápu pavlačové drbny, které lidi odsoudí jen podle toho, že mají pocit...

1 1
možnosti
OK

Kavárenští komunisté z KSČM, kteří vypadli z reality obyčejných lidí ? Agresivní a spící pan Ransdorf, stalinistka paní Semelová, absence řešení problémů obyčejných lidí napříč stranou. KSČM není strana, která by hájila zájmy dělnického lidu. KSČM je jako starý bazar s věcmi zašlé epochy, který si najde pár zájemců.  Není divu, že KSČM takto dopadla se svou atraktivitou ve volbách. 

Senátní volby předznamenaly konec komunistů, jen otázka času, kdy se dostaví. Paradoxem je, že se komunisté nepoučili  z pádu režimu. Nepochopení reality bylo základem zhroucení celého systému. Stejně tak skončí KSČM, jak osudné. Předsedu Filipa raději schovali, aby se po neúspěchu raději moc neukazoval. ÚV KSČM rozdal úkoly (jak uvedl Filip na ČT24), aby se napravil neúspěch. Možná by se měli poohlédnout do Číny a poučit se od tamních soudruhů ;-D Myslím v přístupu k tržní ekonomice ;-D Neopakovali by tak stejnou chybu, jako Jakešovci a Husákovci ;-)

0 0
možnosti
RM

K demokracii patří hlavně zodpovědnost, což vaše strana nikdy dost dobře nechápala.

0 0
možnosti

ANo - zodpovědnost vůči těm, kteří poslance zvolili. A pokud strana za kterou byl dotyčný zvolen, začne prosazovat něco jiného,  než co slibovala před volbami, poslanec zodpovědný svým voličům ji opustí a prosazuje i nadále to, co slíbil

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon