Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel, příliš mnoho našich politiků tancuje ruského kozáčka! Třebas naši prezidenti. Oba. Už by se mohli vzhledem k svému věku stydět!

:-)

5 0
možnosti
JR

J90a79r32a 16R79a52n10k

21. 11. 2014 11:01

Ja bych je nechala "kozackovat",,,,ostatne v tom vyrostli, ale 24x7 a nepoustet je do sveta. Kdysi jsme meli opravdu lepsi reputaci,  zaplatpanbu za Dvoraka, Mahlera,  Kafku, R.M.Rilke, Kubelika, Jana Masaryka, Muchu, Batu, Skodu Zatopka, Havla, Sika,  Formana, Kunderu, Skvoreckeho, Navratilovou, Lendla....[>-]

2 0
možnosti
MD

Pekna sumicka. Jen ji nikde jaksi neni videt.

1 0
možnosti
Foto

Schválně, řekněte, jak bude vidět na vaší situaci, když vám někdo bude dávat měsíčně 10 Kč po dobu 20ti let? Přesně o takovou sumu totiž jde.

1 0
možnosti
PT

P97e96t77r 54T46o68m21e58k

20. 11. 2014 20:34

Lidi, že nám to stojí za to na tohle individuum vůbec reagovat.

2 1
možnosti
JD

Paní Černá je klasická ukázka, že způsob jakým píše pan Vyvadil, má ve svých obdivovatelích současně i následovníky stejným způsobem.

Tedy jednoznačně zaměňováním vlastních dojmů za pojmy.

Příklad z této diskuze: 

Konference Jaltská, Teheránská i Postupimská jsou označeny mimo jiné jako jednání o atomových a biologických zbraních, které USA vzápětí nedodržuje. 

Ve chvíli kdy ji několik diskutujících řekne, že nemá pravdu, stejně bude stát na svém a ani relevantní odkazy natož žádost o něco co by podpořilo její dojmy nezaberou.

O její prezentaci Marschallova plánu snad ani nemá cenu hovořit. 

To jste vážně tak naivní, že si myslíte, že stačí něco plácnout a nestarat se zda je to vůbec pravda? 8-o8-o

5 2
možnosti
JD

Předpokládám, že pan Standa Novák by mi svým mínusem mohl dát odkaz na dostatečně relevantní informace o daných konferencích a jejích závěrech, hlavně to o těch atomových a biologických zbraních.

Tak do toho. Nebo jen trapně minusujete?

4 1
možnosti
Foto

Já si, Rudolfe, myslím, že to nepíše skutečný Vyvadil, a pokud ano, pak plní nějaké cizí zadání, tady je vydíratelný a je vydírán.

8 1
možnosti
Foto

Ono to není nic nového, falešné fotky z Ukrajiny a přepisování dokumentu z Jaltské konference jsou toho důkazem.

6 1
možnosti
Foto

Jaké přepisování dokumentu? Jestli máte na mysli Jaltskou konferenci z února 1945, pak to byli právě američtí diplomaté, kteří jaltskou (ale i teheránskou a postupimskou) dohodu pak prohlásili za cár papíru, konkrétně návrhy na zákaz zbraní hromadného ničení, na zákaz atomových a bakteriologických zbraní, na omezení zbrojení a snížení počtu ozbrojených sil.

1 15
možnosti
PR

Karma.trošku me vadí ze i úmyslná lez jak Vyvadila nebo Olsera......se da porad schovat do otrepaneho svobodného názoru.

9 1
možnosti
PD

Ba ne, já myslím, že už v dětství četl jen Čuka a Geka a je to upřimný rusofil, který doma opatruje svůj ruský pas, který dostal k Vánocům, jezdí v Moskviči, dívá se v ruské TV jen na ruské kanály a pracuje na ruském PC a sní o dovolené na Krymu, o malém domku na ruském venkově a objetí od Vladimíra. Omlouvám se za tu jízlivost, ale pokušení bylo velké.

9 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon