Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne ze bych ho obhajoval, je to hajzl, ale do jmenovani nového ministra stále graduje minuly...

1 2
možnosti
Foto

Omyl, viz 3. odstavec:

Buď si chod dopravy vezme dočasně na svá bedra premiér či jiný ministr vlády anebo je pověřen řízením do jmenování nového ministra první náměstek. V souladu s tímto byl dočasným řízením ministerstva pověřen náměstek Milan Feranec.

1 0
možnosti

....vážený pane v době docela nedávné si každý nový ministr domluvil s tím odcházejím za dobrý peníz takové poradenství z oboru...jestli to tento dělá zadara a v zájmu věci tak o co jde??

2 2
možnosti
Foto

Myslíte to vážně? Trafika je jistě věc nemorální, na tom se shodneme, ale vy zde omlouváte dost možná protizákonné jednání tím, že to dotyčný dělá zadarmo. Vžijte se do situace, kdy budete ředitelem firmy a jeden z vašich šéfů divize podá okamžitou výpověď. Vy jeho výpověď přijmete a pověříte řízením divize jeho zástupce. A ten člověk, co ukončil pracovní poměr za týden přijde, svolá tiskovku, kde mluví jménem divize a úkoluje své teď už bývalé podřízené. Určitě byste to nechal být jen tak s tím, že to dělá zadarmo? Nebo byste takového člověka nechal ostrahou vyvést a znemožnit mu další přístup?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon