Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vnímám to podobně. R^

1 1
možnosti
Foto

Jak jsem poznala p!!ana Šloufa,bylo by mi ctí,kdyby o mně tohle napsal.Věděla bych naprosto přesně, že to dělám dobře.

1 0
možnosti
MS

Vzhledem k tomu, že Šlouf byl dlouholetým rádcem Zemana (a nejspíš i přítelem, pokud se v této branži dá o něčem takovém mluvit) a dobře ho zná, není důvod o pravdivosti jeho slov pochybovat.

3 1
možnosti
Foto

Ani o pravdivosti těchto jeho slov nelze pochybovat - cituji: " ....možná nejvýraznější negativní roli v rozštěpení státu přitom sehrál Václav Havel. „Ale ne jako sjednotitel, jak je oficiálně prezentován, ale naopak jako člověk, který měl na rozdělení země naprosto zásadní podíl. ..." ?

0 0
možnosti
Foto

Prezident vůbec není vulhární. Vulgární jsou Pussy Riot a prezident to národu pouze, i když s nedokonalou výslovností, předžvýkal.

Je mi s podivem, že každý prská na Zeman a vůbec se nezajímá o ta zjevení, která jsme tak vychválili.

Ovšem, pravda. Kdyby prezident Putin uklouzl na něčem měkkém a hnědém a zlámal si nohu, tak to měkké a hnědé vychválíme do nebes a postavíme zde v Praze slavnostní WC, kam se budou mnozí chodit modlit.

2 5
možnosti
MS

Proč by představitel undergroundu neměl být vulgární ? Co třeba skupina Plastic People ? Ti byli vulgární až hrůza a nikomu to dnes nevadí, protože to byla forma vyjádření protestu proti režimu, stejně jako v je tomu v případě skupiny Pussy Riot. Co však má nejvyšší český ústavní činitel společného s undergroundem ? :-P

5 0
možnosti
Foto

Plně souhlasím se závěrečnou větou: To je tak neuvěřitelně arogantní, že být ředitelem ČRo, tak Hovory z Lán okamžitě zruším.R^ Bohužel, pan ředitel se schová za obecné fráze, neb se bojí pomsty pana Trosky:-(. Dobrý článek.R^V

6 0
možnosti
ZH

Hovory jsou potřebné, abychom věděli, kdy máme zavolat lékaře. Jinak se nic nedozvíme, ten pitomec něco podepíše a přijede  k nám  Vláďa s pozvánkou v ruce a zase se 20 let nehne.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon