Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý Polanecký, měl bys to dát na vědomí hlavně Putinovi do Kremlu, aby ten ubožák věděl, co ho čeká. Čest Tvé práci!

0 0
možnosti
ZP

poprvé v životě mne článek donutil se registrovat, abych mohl do diskuze napsat. tento článek pana Polaneckého je tak trochu plný nesmyslů. Zvláštní je jeho názor na vliv ceny ropy na rozpočet Ruska. Myslím, že by mu měl někdo vysvětlit matematiku ze základní školy a také učivo z prvního ročníku střední ekonomické školy.

0 0
možnosti
JP

J19o15s28e35f 97P43a26r87á23k

19. 12. 2014 19:02

Putin je muž překvapení...je potřeba vyhnat cenu ropy nahoru, ale jak?On je jako kouzelník,odvádí pozornost světa na Ukrajinu,ale připravuje něco jiného.Na hranicích Ukrajiny má desetitisíce elitních vojáků a bojové techniky.Co když je pošle přes noc ne na Ukrajinu, ale na obsazení ropných ložisek na Blízkém Východě?Buduje si tam přátelství s Iránem, syrským režimem.Tím by přimo zasáhl energetické srdce Západu.A Amerika by s válkou velmi váhala.V Evropě by začala těžká energetická krize.

Ten jeho pohodový klid včera na tiskovce mi říká, že má něco v rukávu.A toto je jedna z možností.

0 0
možnosti
LC

rozhodně se mu daří, smlouva na dodávky plynu do Číny, smlouva na dodávku 12 jaderných bloků do Indie, výstavba plynovodu do Turecka, zimní olympiáda a závody F1,

Krym je zase ruský a ani nechce po ukrech peníze za pronájem od Chruščovova sprostého kroku, 10 x karavana kamionů s humanitární pomocí Novorossi, 80% popularita , jediné Rusko létá do kosmu, ukři platí za plyn dopředu, kdo to má ?

5 2
možnosti
Foto

Víš, jak tohle "proroctví", dopadlo v "Pelíškách", že jo?:))

1 1
možnosti

Já dávám Polaneckému tak měsíc.

Přit tom těžkém kolapsu ruské měny je záhadou, že po úterním pádu kurzu na 78,40 RUR/ 1 USD, zpevnil rubl druhý den na 64,50. Včera se už prodával za 62,20 RUTR/ 1 USD a v této chvíli se pohybuje kolem 59,40 za dolar.

Není pochyb o tom, že ruská centrální banka intervenuje. Podle našich bankovních expertů má ruská centrální banka čtvrté nejvyšší devizové rezevy na světě a je prý schopna tuto měnovou válku vydržet minimálně rok. Takže já dávám Polaneckému tak měsíc. Pak začne psát o ruské agresivní měnové politice, která zlikvidovala pár globálních měnových spekulantů.

Mimochodem, ruský rozpočet je v rublech. Pokud klesá cena ropy v USD a zároveň stejně rychle klesá hodnota rublu, pak do ruského státního rozpočtu teče pořád stejné množství rublů. Chce to jen ovládat matematiku, pane Polanecký.

Jediný problém Ruska je, že pokud budou muset nyní splatit věřitelům za dluhopisy, tak se jim ten dluh dost prodraží.

6 4
možnosti
MC

Pokud by k tomu došlo co píšete, obávám se, že po jeho pádu může být do čela zvolen ještě mnohem větší vzdor. Rusi nejednou bída posílila. Oni si dokáží "utahovat opasky". Myslím si, že vydrží více než si, kdo myslí. Nejsou tak, jak západní civilizace ochotni každý rok měnit vládu. Jejich kulturní dějiny včetně pravoslaví je vedlo vždy k větší poslušnosti.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 5
možnosti

Rusácký podnárod? 8-o

To sedí od Slováka, kterého museli Češi naučit slovensky, jinak by dnes už mluvil jen maďarsky.

7 3
možnosti
SN

:-)    NEbudu  ztácet čas kometováním toho Vašeho blafu, ale........,když napíšete že Rusko dováží 70 % potravin a přitom  dokáže velkoryse odmítnout potraviny z Polska, od nás i dalších zemí, jako to má logiku?  Chce Putin národ vyhladovět? S jakým vysvědčením jste ukončil základku?  RvRvRv

4 4
možnosti

...to jsem se vás chtěl mockrát taky zeptat a dokončil jste ji vůbec?:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon