Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Čéče vy a Charlie ? to už jím může být i muslim uprchlý z Chánova ;-D

0 0
možnosti
EP

Pane Rudolfe jste borec na zařazování. Musíte si ale dle Darwina uvědomit, že v rámci druhu je každý jedinec jiný. Těch třídičů před Vámi bylo mnoho a i v lidském druhu se často výsledek třídění končil výřadem. Prosím, neroztřiďujte nemáte na to. Dá se říci, že třídil břídil.

0 0
možnosti
MM

Rudolfe, jak mi vysvětlíte, že když nejsem Charlie, tak přesto nepatřím ani do jedné z Vašich škatulek?

Víte, ony se tady začaly slučovat dvě věci, které by měly zůstat odděleny, protože pokud kdokoli vyjádří nesouhlas s karikováním Proroka, pak se na něj ostatní sesypou, že tak vlastně "omlouvá" teroristy.

Ne, já si to dovolím oddělit:

1) v islamizaci Evropy, nekontrolovatelném přistěhovalectví do ní vidím obrovské nebezpečí pro Evropu a její další generace. A nejsem si jist, zda je cena za to, aby Evropa "nevymírala" , aby byli dělníci v lakovnách a montovnách nezbytná. Nejsem si jist, zda bude hezký pohled na to, až za několik generací bude dominantám Hradu v Praze či Eiffelově věži konkurovat les minaretů mešit. Jakýkoli teror odsuzuji a tvrdím, že se proti němu nedá bojovat slovem, karikaturou, ale pouze zbraní. Terorismus nelze umlčet, ukecat, uembargovat, terorismus lze pouze vyhubit v plném významu tohoto slova.

2) Je mi zcela jedno zda Charlie Hebdo je levicový či jaký. Nejsem muslim, ale prohlašuji, že karikatury Proroka, navíc karikatury zesměšňující nemají se svobodou slova nic společného. Nejsem křesťan a prohlašuji, že karikatury Charlie Hebdo zobrazující souložícího Ježíše nemají nic společného se svobodou slova. Tyto karikatury nijak neospravedlňují teroristický úrok, nejsou symbolem svobody projevu, ale hlubokou urážkou víry a věřících. Jsou zcela absurdní úmyslnou provokací a stejně takovou je karikatura Proroka po teroristickém útoku. Považuji za zrůdnost bojovat za údajnou "svobodu slova" karikaturami souložících symbolů víry.

Proto nejsem a nikdy nebudu Charlie

BODKA.

3 0
možnosti
Foto

Pro níže debaující:

Ti vyvraždění Nigerijci jistě též urazili nějakou víru. Nebo třeba stavěli sněhuláky. Nebo neměli fousy. Nebo ...?

Byli též Charlie?

0 0
možnosti

Já s Vámi nesouhlasím. Sice jsem Charlie, ale nechci jím být. Pro mne totiž být Charlie znamená totéž co pro mrtvé karikaturisty. To jest být obětí multikulti pokusů, sociálního inženýrství a zoufalých ústupků lidem odmítajících se přizpůsobit většině. Ano, my všichi jsme Charlie. A budem, dokud budeme volit ty, kterým záleží na korytě, příjmech z evropských dotací a na lidi kašlou. Až se u Vás objeví zakuklenci se samopalem, můžete si říct: Ano. I já jsem Charlie. A můžete si to říct svobodně, protože víc toho asi říct nestihnete.

0 0
možnosti
Foto

Pokud budete mít také samopal a budete rychlejší, tak i pak budete Charlie. Celá tahle šlamystyka  bohužel vzešla z pseudohumanismu, pokrouceného vnímání hodnot a nesmyslného výkladu "neprotivit se zlu násilím".

Jediná věc, která si úctu zaslouží, není víra, ale život.

0 0
možnosti
JG

Ach to škatulkováníRv:-/

1 0
možnosti
PP

Svoboda slova musí být absolutní. Hezký článek. A na Matějku s Chovancem se vyse.te. Ať si kluci tu svobodu hlásat ptákoviny užijí.

3 0
možnosti
OK

Svoboda slova bude absolutní tehdy, až se zřekneme morálních hranic. Pak mohu říkat o vás, že jste ***ot, stejně jako mohu vzývat do nebe Hitlera, jaký že to byl moudrý státník. A konečně mohu i zbožňovat islámské teroristy a veřejně volat po nastolení radikálního islámského státu v této zemi. To vše ve jménu absolutní svobody slova.

Ona totiž svoboda a demokracie stojí na hodnotách, které samy nevytvářejí.

2 0
možnosti
ŠS

Naprostý souhlas s článkem. Zajímavé je, že neonacisté, ulrapravičáci a jiní "hnědí" se "vzácně" shodli s ultralevičáky, komoušema, islámisty a radikály po celé Zemi. Ježiš, dyk je to přeci jasné - to jsou ti samí. Boj proti militantnímu Islámu naše civilizace nikdy nevyhraje, pokud dopustíme, aby tihle všichni se stali mainstreamem. Nestanou. :-) [>-]

2 0
možnosti
BK

Ten boj nikdy nevyhrajeme s všemi těmi Hollandy, Merklovými a spol. Uvědomte si, co plácáte!!

3 0
možnosti
OK

Také je ne suis pas Charlie. Nesouhlasím s terorismem, nesouhlasím ani s osvobozením se zcela od morálních hranic ve veřejném projevu, byť by to byla satira.

4 0
možnosti
Foto

Cituji: "Nic víc v tom nelze hledat."

No, nemyslel jsem si, že to u Vás někdy budu muset napsat, ale máte to hodně jednoduchý. Promiňte, že si myslím, že si pod tím může každý (a tedy to lze) najít i něco jiného, než si Vy či jiní myslí, že tam je.

5 0
možnosti
Foto

ale ono to je tak jednoduché - v té primitivní upřímnosti prvních šokovaných hodin po útoku, se kterou to heslo lidé vytvořili a adoptovali...že se toho ex post chytají šibalové, to už je věc druhá

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon