Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

S napětím jsem čekal zda se ozve paní Krusic a nezklamala!!!!

Vám samozřejmě karmaR^

9 0
možnosti
PR

Karma.Kde se bere spojení fandu Ratha-Zemana a Putina také nechápu,spíše tuším -frustrace?

5 0
možnosti
BP

Vcelku souhlas co se týče postřehů okolo Rathova dacanství.

Nicméně pan Polanecký se opět nevyhnul svému černobílému vnímání světa,kde z jeho pohledu jsou lidi pravicově smýšlející nadáni smyslem pro spravedlnost,korektnost a lidé na opačné straně politické orientace jsou vybaveni zvláštními vlohami pro stádnost,manipulovatelnost a neschopností vnímat věci v souvislostech.

Nějak mi do toho jeho schématu nezapadají průsery ODS např. s Pepou z Hong-kongu či známým odkláněčem Kocourkem - to jsou jen namátkově křiklavé případy neschopnosti jakékoliv sebereflexe - no a ODS z nedostatku pravicovosti jistě nikdo nepodezírá.

Jestli ono tohle darebáctví nebude tak nějak obecným jevem dle motta " Prostě jsem u moci,tak si budu dělat co chci - po mě potopa " - napříč politickým spektrem.

3 5
možnosti

Nežvaňte!

Pepa z Honkongu je dnes již klasický příklad utajených dárců do stranických pokladen, byl první, proto nejznámější (1996). Co je mi známo, podobné problémy měla ČSSD, TOP09 (2011), Sládkovci. Několik let trvalo než se české politické strany naučily takové danajské dary odmítat. Dnes ty peníze dávají skutečné osoby, byť o skutečném původu peněz lze vždy spekulovat.

Odkláněč Kocourek se pokoušel obrat svoji manželku, se kterou se rozváděl. Tj. tam šlo o občanskoprávní spor, který se snad vyřešil narovnáním. Vůbec bych to nesrovnával s trestným činem přijetí úplatku, machinace při veřejné soutěži, poškozování zájmů EU, ... což je právě případ pana doktora Ratha.

Neznáte míru a nepoznáte rozdíly mezi jednotlivými činy a osobami. Váš příspěvek je chaotický, nesmyslný a čiší z něj touha si "kopnout" do "nemilovaných" pravičáků. Tož si kopněte, ale nedivte se, že jste k smíchu.

8 0
možnosti
Foto

Pan Rath, který jako poslanec neustále vykřikoval o zlodějích a tunelářích, když mu šlo o házení bláta na politické protivníky...

9 0
možnosti
ON

Dobrý je i komentář Petra Honzejka na Aktuálně.cz: Rath se odsoudil sám.

Za pohrdání sebou samým. R^

7 1
možnosti
Foto

Za průtahy a obstrukce nemůže být jeho trest vyšší, jelikož tyto průtahy a obstrukce jsou v intencích zákonem povoleného jednání.

1 1
možnosti
Foto

Je to tak, obzalovany se muze hajit vsemi moznymi i nemoznymi prostredky... Jde jen o prostor, ktery k tomu dostane

0 0
možnosti
JK

Dobrý článok, až na to priblblé vnášanie protiruskej propagandy do všetkého. Už sa bojím, že keď otvorím chladničku, aj tam odtiaľ na mňa vyskočí protiruská a proamerická popaganda.

Ja napríklad oveľa viac verím Rusku ako EUSA, ale pre Ratha nemám absolútne žiadne pochopenie.

Dokonca si myslím, že by sa mohlo začať používať rčení "lžeš jako Rath". :-)

2 8
možnosti
Foto

Rath spíše předstírá, že trpí a staví se do role obětního beránka. Jeho herecký výkon je ale málo věrohodný.

4 0
možnosti
JK

Myslím, že zdejší Ratho bijci, by se zachovali stejně jako Rath. Nebo se budete dívat jak Vám hoří chalupa viz film Hoří má panenko. Jedenlepší pokrytec jak druhý vč. autora

2 15
možnosti
Foto

J84a36n 90P37e30c67h74a

20. 5. 2015 22:13

Hájíte zloděje?

5 1
možnosti
Foto

J38a63n 78P68e36c37h74a

20. 5. 2015 21:58

To by mě zajímalo, a nikdo se na to ještě nezeptal: Je ten strýc advokát Pacovský normální, když musí vědět, že jeho synovec soudce Pacovský soudí Ratha, a podepíše mu plnou moc na zastupování, byť podle jeho slov, v jiné cause? Udělá tohle vzdělaný a inteligentní advokát? Za tím přece musí být ještě něco jinýho!

5 1
možnosti
SB

Pokud jsem dobře postřehl tak tvrdí, že byl obelhán a myslel, že se jedná a jiný spor. Nikoho soudného by nenapadlo, že bude Rath měnit obhájce tak těsně před koncem toho stávajícího...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon