Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Komisar-durrex

6. 8. 2010 0:00
hrdinové

No tak s tímhle rozhodně souhlasit nemohu, komunistický režim (ať už u nás, nebo jinde ve světě) zabil, umičil atd. tolik lidí, že já osobně bych s žádným komunistou a lidem kterím jim pomáhají neměl žádné slitování, takže pod jejich činy bych se klidně podepsal a schvaluji je. Jinak někdo tu říkal, že pomohli jen sami sobe, ale proč teda šli do armády v USA? Protože doufali, že se sem společně s jejich armádou dostanou a pomůžou, takže tento argument je taky mimo. Všem co tu o nich mluvíte jako o vrazích bych přál pěkně tvrdej komunistickej lágr, výslechy, mučení, pak by jste asi mluvili jinak!

0 0
možnosti
C

czechtex

21. 8. 2008 19:22
pokracovani

Ale cemu se vlastne divym,jen se podivejte,jak jsme se vzdy chovaly k nasim hrdinum,co se stalo letcum a vojakum ze zapadu,legionarum atd.Bratri Masinove jsou pro me hrdiny,stejne jako pan Perina,pan Frantisek,Gabcik s Kubesem a jini,kteri se nedokazali smirit z hambou a branili svobodu nasi zeme.......tak,a ted do me....

0 0
možnosti
C

czechtex

21. 8. 2008 19:21
braneni svobody je hrdinstvi

Je mi smutno a zaroven spatne z toho co tady ctu.Diky 40ti let totalitni vlady,jsme zapomely na nase hrdiny,at to jsou legionari z prvni svetove valky,tak legionare z druhe a bojovniky z druheho odboje,kteri nebyli komunisty.Bratri Masinove sli ve stopach sveho otce,jednoho z nejvetsich hrdinu nasi zeme,ktery je vychoval v lasce k vlasti,hrdosti,v odkazu pana Masaryka.Za okupace Nemeckem,byli zabijeni kolaboranti s nacisty,ten kdo mohl v padesatych letech nosit pistoly,musel byt verny soudruh,a tim zradce ceske svobody,Masinove neprepadavali k vlastnimu obohaceni,nezabijeli z radosti,pokud je nekdo dokaze nazvat vrahy,musi timto pojmenovanim postihnout vsechny vojaky a bojovniky,jakekoli zeme,kteri kdy branili svobodu sve vlasti.Kez by bylo v nasi zemi tehdy a hlavne dnes, vice lidi,smyslejicich stejne,kteri miluji nasi zem a jsou odhodlani branit jeji svobodu s nasazenim sveho zivota.

0 0
možnosti

roman

9. 3. 2008 0:46
Ano

Ano,

v podstatě se ztotožňuji s článkem, že Mašínové byli hrdiny i vrahy současně.

Z právního hlediska nelze nazvat podříznutí svázaného člověka jinak než vraždou. Nevím, proč obhájci Mašínů se bojí pojmenovávat věci pravými slovy.

Minulý i současný prezident si byli vědomi kontroverznosti činů obou bratrů i toho, že jejich vyznamenání by rozdělilo veřejnost. Topolánkův krok proto považuju za vážnou chybu, protože jako předseda vlády reprezentuje stát. Pokud by chtěla Topolánka ocenit např. Konfederace politických vězňů, je to jejich věc, ti reprezentují pouze svou organizaci.

0 0
možnosti

MUDr.Stejskal

6. 3. 2008 23:10
Ztotožňovat se s Topolánkem,znamená vážnou psychickou poruch

Vyskytuji se zde někdy i když ojediněle články,které dokonce se ztotožňuji s Topolánkem.Jedná se o vážné případy,kdy tací jedinci trpí vážnou poruchou osobnosti.O Topolánkovi je známo,že trpí imbicilitou 3-ho stupně.

0 0
možnosti

Kajínek ml.

6. 3. 2008 23:03
Stydím se za premiéra, který obdivuje zbabělé vrahy

Stydím se za premiéra, který obdivuje zbabělé vrahy

0 0
možnosti

Squad_leader

6. 3. 2008 20:18
Vyznamenání - za co ?

Vyznamenání se uděluje za mimořádný a statečný čin a prospěšnost společnosti.

Pak se jednoduše ptám, za co medaili ?

Za to, že zabili 6. lidí zákeřně ze zálohy a to donce i někoho spoutaného podřezali nožem ?

Já se ptám - medaili pro Mašíny za co ???

0 0
možnosti

vašek

6. 3. 2008 17:55
převedeno do dnešní doby

pokud nebudu souhlasit s dnešním režimem, založím "5" odboj a podříznu několik poslanců, dostanu za 50 let od premiera taky vyznamenání?

Od Mašínů to byla sprostá vražda a zasluhují potrestat a ne vyznamenat!

0 0
možnosti

johaanek

4. 3. 2008 10:24
Škoda tohoto článku!

Dosud jsem měl pocit, že každý článek pana Polaneckého bych mohl podepsat. Ale v případě Mašínů si myslím: Nebyl mír. Byla to válka s velmi podlým nepřítelem - nastupujícím stalinismem. A pokud by nezabíjeli Mašínové, byli by sami zabiti - viz jejich popravení přátelé.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

4. 3. 2008 6:09
Že by i tady řádil cenzor?

Autor oblíben,chodí sem samí slušní diskutéři,tak proč?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon