Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

dbpp

29. 2. 2008 8:07
je to vůl

Topol je hulvát, vůl a štváč.  Komu to pomůže tahat kostlivce ze skříní? Rozeštvávat národ? 

0 0
možnosti
JD

Mohamed Míša

29. 2. 2008 7:55
+

až zvítězí islám, také budeme udělovat medaile našim islámským hrdinům. Škoda, že jen posmrtně.;-(

0 0
možnosti
JD

Dr. Evo Rubec

29. 2. 2008 7:44
(_!_)

Dal bych medaily všem lidem na světě.

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

29. 2. 2008 7:30
No konečně

z vás Polanecký to Gottwaldovo lejno co máte v hlavě vypadlo. Pořád jsem nevěděl kam Polaneckého zařadit. Teď je to jasné. Vítej soudruhu mladý na Filipově hrudi.

0 0
možnosti
HS

Hari Seldon

28. 2. 2008 22:28
Sůl naší země

Myslím si, že celá rodina Mašínů patří mezi elitu tohoto národa. Jejich otec bojoval jako jeden z legendárních odbojářů "Tří Králů" proti nacistickým okupantům a Gestapo ho po dopadení krutě mučilo a nakonec popravilo. Jeho synové se chovali úplně stejně jako jejich otec a neohroženě začali bojovat proti další totalitě, tentokrát komunistické. Jejich matka, když už nedosáhli na bratry Mašíny, musela sedět roky v kriminále a na následky věznění zemřela. Jejich sestra Zdena si také prožila svoje peklo v socialistickém Československu. Příbuzný jejich rodiny, Novák, dostal oprátku a komunisté ho pověsili. Stejně skončili jejich kamarádi a odbojáři Janata a Švéda, kterým se nepodařilo dostat se do Západního Berlína a dopadli je. Tyto fakta jste již ve svém blogu, bohužel, neuvedl. Takové rodiny  - jako je rodina Mašínů - jsou solí naší země. Připomíná mi to, že nejsme jenom národ zbabělců, kolaboratů, zlodějů a otroků, ale máme i svoje hrdiny. Díky, že jste tu s námi! 

0 0
možnosti

Čonka

29. 2. 2008 18:08
Re: Sůl naší země

solí naši země byli i rodiny zavražděných ,nemyslíte?[>-]

0 0
možnosti

Petra

28. 2. 2008 21:31
Ano, zaslouží

Zde je můj názor a odpověď: bratři Mašínové a jejich skupina si vyznamenání jednoznačně zaslouží !!! Kdyby bylo víc jedinců jako oni, kteří nesklonili hlavu a aktivně bojovali, nežili jsme 40 let v komunismu, který zničil neskutečné množství životů a možností. Čest a sláva jim!

0 0
možnosti

Honzy

29. 2. 2008 10:26
Re: Ano, zaslouží

Vy jste žila 40 let v komunismu? Já ne.

0 0
možnosti
DM

G4Danny

28. 2. 2008 21:20
kontroverzni

Rad jsem vasemu clanku zvysil karmu, ackoli s vasim nazorem nesouhlasim. Studenou valku povazuju za valku. V Ceskoslovensku umirali lide rozhodnutim komunistu (osobne navic povazuju patnact let zalare za horsi trest nez kulku). Jsem pln pochopeni pro mladiky, kteri byli vychovani k partyzanskemu boji proti tyranii a kteri kdyz si uvedomili tyranii komunistu, udelali co mohli nejlip podle sveho presvedceni. V padesatych letech byla treti svetova valka v myslich stovek vudcich politiku sveta, tisicovek rozvedciku vsech statu a na obou stranach barikady se lidem vtloukalo do hlavy, ze museji "bojovat proti imperialismu" tech druhych. Masinove a spol nedostali vyznamenani ZA VRAZDY, oni je dostavaji NAVZDORY zabijeni. Jestli je to vrazda nebo zabiti, vinnych nebo nevinnych, jestli je to terorismus nebo osvobozenecky boj -  to zalezi na svetonazoru vypravece. Za boj proti zrizeni si Masini vyznamenani zaslouzi - podle mne, protoze respektuju touhu ostatnich po svobode. Za vrazdy ne.

0 0
možnosti

Jirka

28. 2. 2008 21:30
Re: kontroverzni

Ano, je to slozite, ale naprosto souhlasim, Ja myslim, ze ani jeden z nich neni z tech vrazd nadseny. Presto je to lepsi nez jak sajadini najet autem do restaurace.

0 0
možnosti

kuba

28. 2. 2008 21:19
naprosto super článek !!!

 I jako 21 letej vim že zabití těch lidí je naprosto zvrhlej zločin !!!!  hraničícím  ze šílenstvím a ubohostí !!! bratrů  Mašínovích!!!!;-€;-€

0 0
možnosti

Alex

28. 2. 2008 21:24
Re: naprosto super článek !!!

Místo těch keců si,najdi něco o dějěpisu a nauč se mít vlastní názor místo papouškování měkké nebo komunistické většiny....:-©pak třeba pochopíš, co to byl komunismus....ale jsi mladý máš šanci se z toho ještš dostat....

0 0
možnosti

Jirka

28. 2. 2008 21:01
Souhlas

Nikdo nema pravo sahnout na zivot druheho. A to sve pravo branili Masinove. Bohuzel nechteli umrit.

0 0
možnosti

datlik5

28. 2. 2008 21:08
Re: Souhlas

Pokud je mi známo začali vraždit oni,,ani se na to nedá použít přirovnání"oko za oko,zub za zub.A pokud vím byla spousta dalších o hodně víc pronásledovaných lidí komunistickým režimem,a nikdy se nesnížili ke sprostým vraždám.Tito lidé se dají považovat za hrdiny.Ne Mašínové.

0 0
možnosti

datlik5

28. 2. 2008 20:57
co je moc,to je příliš

Nikdo,ale opravdu nikdo nemá právo sáhnout na život toho druhého.A je celkem jedno jestli to jsou komunisti v padesátých letech,fašisti nebo kdokoli jiný.Vražda zůstane vždycky jen a jen vraždou,a proto nechápu jak toto někdo může ještě odměnit vyznamenáním(a ty kecy že to dělali kvůli svému přesvědčení jsou mimo mísu)To bychom vlastně mohli poctít vyznamenáním třeba i Hitlera,taky byl přesvědčený,že vše dělá kvůli blahu svého národa.Svoboda jednoho člověka končí tam,kde začíná svoboda druhého člověka.

0 0
možnosti
DM

G4Danny

28. 2. 2008 21:38
Re: co je moc,to je příliš

Jo a ci to byl napad STRILET LIDI za pokus o prekroceni statni hranice? Poslat do Jachymova? Nebo na tri petiletky do nejakeho "rekreacniho" kriminalu na Borech? Byt policistou ci milicionarem v te dobe znamenalo, ze reprezentuji rezim.  Ze vim, ze je studena valka a ze je to potreba tem imperialistum na druhe strane natrit. Tvrdite ze ne? Zabiti zustane zabitim, ale odvaha se postavit na odpor moci a riskovat vsechno se obcas vyznamenat musi. V ceskoslovense historii dostala statni vyznamenani hromada praskacu, policajtu a milicionaru. Dobre, ze je ted dostal i nekdo z druhe strany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon