Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bakules

9. 9. 2009 16:18
ted jsem četl příspěvek pk66

;-Dto už není zaplacený;-Dtakovou kravovinu napíše člověk kovaný a přesvědčený;-Dčestpráci

0 0
možnosti
RJ

molok

9. 9. 2009 13:47
Nesmysl

Debata, kdo za koho kope, je typickým příkladem hledání politizujícíh nesmyslů místo věcnosti a konkrétnosti diskuze. Tak jak je nastavena, neumožňuje se zamyslet nad podstatou věcí. Neskutečně mě popuzuje, že pokud Klaus považuje ruskou invazi na pomoc Oseticům před bombardováním, za adekvátní reakci, je označen za rusofila. Pokud ODS vystupuje proti některým byrokratickým nařízením z EU, jsou označování za eurofoby, pokud Paroubek nepovažuje radar jako bezpečnostní prvek, ale naopak oblast destabilizující a pro obyvatele Čech spíše nebezpečnou hračku, je označován také za rusofila. Pokud někdo bude považovat americkou invazi do Iráku za nutnou k odstranění jedno z nejhorších diktátorů, nemusí být kapitalistický zloděj, pokud ji někdo bude považovat za špatnou, protože byla zpuštěna na základě nepravdivých údajů a stále život více nevinných lidí, než kdy Sadámův režim, nemusí být komunistický šmejd. Kdy už média a blogeři přestanou podobně nálepkovat?

0 0
možnosti

mira232

9. 9. 2009 13:56
Re: Nesmysl

to je pravda.

0 0
možnosti
S

snegon

9. 9. 2009 9:43
Citát

"Většina občanů pochopila, že radar nás neochrání, ale přispěje k dalšímu osekání zbytků naší suverenity". To neřekl volič ČSSD ale konzervativec Hájek ve své knize Smrt ve středu. Vy zřejmě k té většině nepatříte.

0 0
možnosti
TF

231

9. 9. 2009 13:08
Re: Citát

Zajímavé, že se k té většině se v mém okolí řadí jenom cca 10% lidí.

0 0
možnosti
PK

PK66

8. 9. 2009 13:59
Proč pana předsedu Paroubka pořád napadáte???

RvRv

Fandím mu a velice si vážím jeho přístupu k řešení současné situace, kterou zavinila ODS svou bezohledností a sobectvím. Doufám, že ústupky, které ostatní strany přinutily CŠSD přijmout, nebudou mít vliv na výsledek voleb a ČSSD vyhraje takovým rozdílem, aby měla dostatek levicových hlasů na zlepšení života nás obyčejných lidí. Je přece správné myslet na obyčejné lidi a ne jen na sebe.

Čest Paroubkově práci!!!

obyčejný člověk

0 0
možnosti
PM

MarkusM

8. 9. 2009 14:17
ČSSD - strana pro totálně vymyté mozky.

Tady vidíte příklad voliče ČSSD.

Mozek totálně vymytý hesly ČSSD.

Prý "zlepšení života obyčejných lidí" - ve skutečnosti nakydání slibů pro sortu vyžírek, křiváků a podrazáků.

0 0
možnosti
JK

action_jackson

8. 9. 2009 12:28
Administrátore, ty náš jeden admine

Chápu nutnost kontrolovat diskusi, ale někdy mám pocit, že to je hlava nehlava, nebo-li bez logiky. A to se pak špatně diskutuje, když člověk neví, co je a co neni povoleno. Viz níže příspěvek s názvem "SLUŠNÝ ČLOVĚK". Či tam přibylo nějáké hodně drsné vlákno? Jediný, co mě napadá, že pozdrav od autora příspěvku byl "Čest práci", což bylo považováno za vulgární. V tom případě bych souhlasil, ale jinak nechápu. !!!!!!;-O

0 0
možnosti
SL

MR.KITE3

8. 9. 2009 12:21
Směšná volební prohlášení ČSSD.

Nejdříve mě rozesmálo ono prohlášení o odmítnutí vládní spolupráce s KSČM, s kterou ve většině krajů již téměř rok vesele vládne a nyní o popírání skutečnosti, že Rusko je pro ČSSD partner č.1, s kterým je nejlépe jít "Na věčné časy a nikdy jinak."

Je to stejné, jako tvrzení, že tabule je bílá a nebe oranžové. Nezakryté a drzé lhaní veřejnosti ze strany socialistů je tak hlavním rysem jejich předvolební kampaně! A to už k smíchu není.

0 0
možnosti
JD

twine

8. 9. 2009 12:00
nezapomínejme na tatíčka

v tomto punktu jsou s puchejřem ve vzácné shodě.

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

8. 9. 2009 11:54
Furt lepší Putin

Než "bojovník proti SSSR" 20 let po jeho zrušení a vrchol kolaborace s režimem Polanecký:-/

0 0
možnosti
JK

vokoun6

8. 9. 2009 13:36
Re: Furt lepší Putin

Rusko je jen pokračovatel Říše Zla pod jinou firmou. Ostatně masového vraha Lenina dál vystavují na Rudém náměstí... Rv

0 0
možnosti
MM

milamac

8. 9. 2009 11:00
Pupkatý papaláš miluje Sověty už od puberty

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

8. 9. 2009 10:48
Pane lžete.

Pane jo. Pane , oceňuji  kolik webů(uvedeno na konci článku) přebírá vaše zábavné články. Vy jste jak ta kočička co s kocourkem vařili/pekli dort. Dvě hrsti pravdy , jednu lži a tři lžíce polopravdy. Kde jste  suroviny nakupoval je patrné na první pohled. Já se např. setkávám denně s lidmi se kterými nejsem rozhodně kamarád a už vůbec ne přítel. Nu pojďme si zavzpomínat. Generál. Že nehorázně lžete lze dokázat na stránkách http://www.ct24.cz/svet/21308-rusky-general-radar-v-cr-odmitame-nikoho-ale-bombardovat-nebudeme/. To máme první. Syrii moc nerozumím ,to pan předseda asi neměl svůj den.  Že by paní poslankyně obdivovala praktiky v Číně a ještě to prohlásila někde do medií považuju za nemožné ne však vyloučení. Nicméně jsem o tom nic neslyšel a nakonec by se jednalo o názor jedince. 

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

8. 9. 2009 10:49
Re: Pane lžete.

O ČSSD jsem neslyšel , že by se chtěla orientovat na Čínu se kterou se, podle logiky autorovi ,paktuje prakticky celý svět. A proč by se neměl soudit když se cítí poškozený mi lehce uniká. To se měl zeptat na Jánském vršku ? Neuvěřitelný blábol.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon