Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Mr-Hu

7. 9. 2009 19:26
Polanecký by mohl dělat ministra propagandy

za ODS ;-D;-D

0 0
možnosti
C

cenzořisko

7. 9. 2009 19:26
zatímco

primitivové typu Polaneckého si nevidí do huby,tak do Číny jede Clintonová skoro s prosíkem,podívej se ty primitive jak roste ekonomika Číny a USA,vždyť Číňané jsou největší věřitelé USA,kéž by naše ekonomika rostla tak jak v Číně

0 0
možnosti
MH

Mr-Hu

7. 9. 2009 19:28
Re: zatímco

když je v Moskvě Topolánek, tak Polanecký mlčí ;-D

0 0
možnosti
MH

Mr-Hu

7. 9. 2009 19:25
Polanecký

stačí se na tebe podívat a vidím: zamindrákovaný a zlý člověk :-)

0 0
možnosti
MH

Mr-Hu

7. 9. 2009 19:24
to je lepší než Mr GS

;-D polanecký, pokud to myslíš vážně, tak jsi fakt blbec ;-D;-D

0 0
možnosti
KV

karelvesely

7. 9. 2009 19:23
-

R^

0 0
možnosti
JF

Walkie Talkie

7. 9. 2009 18:58
Karma

Pěkný výčet, karma!

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

7. 9. 2009 19:08
Re: Karma

Že je tvůj kamarád ?

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

7. 9. 2009 18:55
Nejsem sociální demokrat, ale těch skutečných si

svým způsobem vážím. Nesdílím jejich pojetí ekonomiky, solidarity, určitou závist, která je hluboko zakořeněná v ideologii. Věřím ale, že u skutečných sociálních demokratů existuje přesvědčení pomoci chudým, potřebným, nemocným. Akorát - dle mého názoru - to berou za špatný konec.

Paroubek ve skutečnosti žádný sociální demokrat není. Blaho běžných občanů mu leží na srdci jako komunistům či kremelským vládcům. Opovrhuje chudými a tělesně postiženými, jak nedávno jasně prokázal.

Vyčůranost, prospěchářství, takoví lidé jsou i v dalších stranách, vč. dalších nešvarů tohoto pána. Ale ne každý je tak bezohledný, že by znovu uvedl zemi do vazalského vztahu k ruským vládcům. Komunisté toto mají v genech, tam o tom víme. A Paroubek, ten se od nich neliší. Možná se liší v tom, že někteří bolševici to chtějí z jakéhosi přesvědčení, ne čistého prospěchářství. Paroubek je ovšem typ, který přesvědčení nemá žádné, ale za moc se klidně upíše ďáblu. Vlastně, už se upsal, jeho spojenectí s komunisty

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

7. 9. 2009 19:00
Re: Nejsem sociální demokrat, ale těch skutečných si

lze vysledovat od nástupu k moci. Není podstatné, že nebyl premiér s jejich podporou či koalicí. Chová k nim naprostou loajalitu, přesně plní, co oni chtějí. Navenek možná drobné rozmíšky, podstatné věci, to spolehlivě plní.

V Česku existovala horší kategorie lidí, než byli třeba rakouští úředníci, tajná rakouská policie, gestapo či komunistické struktury. Tyto mravní zrůdy, to byli čeští udavači, nemyslím ty vynucené, zlomené lidi apod. Myslím dobrovolní, lidi, co to dělali za malý jidášský groš. Ano, dosti udání na gestapu vyhodili do koše samotní slušnější gestapáci, podoběně někdy umírněnější komunista, než by někoho zlikvidoval, tak s udáním naložil podobně. Přestože oba riskovali, na rozdíl o toho nefalšovaného českého udavače.

Pokud se nemýlím, tak i pan Jiří má registraci, nějaký Rocco?

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

7. 9. 2009 18:49
Dobrá článek, samá fakta

Někdo by řekl, na co to psát, nic nového. Ne tyhle věci stojí za připomenutí. Většinou lidi zaregistrují jen jednu událost, ale je moc dobré to sesumírovat dohromady. To je pak skutečný a pravdivý obraz. Jedna návštěva, to může být běžná věc, snad i povinné mezistátní zdvořilostní setkání. Do Ruska jezdí i američtí prezidenti, německá kancléřka. Celkový obraz ale hovoří jasně.

Paroubek se snaží přesvědčit, že oni se od komunismu a jeho éry distancují, že nechtějí návrat totality apod. Celá řada faktů hovoří o opaku, Paroubek prostě jen zas lže, pro demokratické voliče.

Autora musím pochválit i za tu fotku. Jedna z mála fotek, kde se Paroubek usmívá. Dokonce mu to tam i sluší, hezky oblečený. Úsměv na tváři vypadá upřímný, ne takový úsměv, kde je zcela zřetelná zlomyslnost. - což u tohoto pána je téměř pravidlem. Tohle je spíš něco jako zamilovaný úsměv.

0 0
možnosti
D

Dogcum

7. 9. 2009 18:49
Klaus a Paroubek

Ano,ale je stejně tak i Klaus.Klaus a Paroubek=volové.

0 0
možnosti
MF

Sojkovec

7. 9. 2009 18:42
Nechápu pány Zieglery, Polanecké a spol.

Paroubej je na poli mezinárodních sil naprosto nevýznamný tlučhuba, o kterém nikdo za hranicemi ČR prakticky nic neví. Vy z něho děláte osobu s pomalu nadpřirozenými schopnostmi, čímž mu prokazujete medvědí službu. Ano, jednodušší příznivci JP mu pravidelně skáčou na špek. Ale Vy také, protože Vás dokáže takto vytočit. Ignorujte ho, nepište o něm, a zmizí v propadlišti dějin sám, i kdyby se nechal vyfotit třeba s Kimem. A jeětě si tím ušetříte čas a nervy.

0 0
možnosti
NB

j@ck

7. 9. 2009 18:47
Re: Nechápu pány Zieglery, Polanecké a spol.

nebud naivni, tenhle debil je za to placeny, na to vsadim svuj krk.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon