Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Rudolf Polanecký

26. 9. 2009 16:53
Ad nick(a) soudce

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/79846/Diskriminace-na-vlastni-bulvy.html

Nechť čtenáři sami posoudí, zda je článek dehonestující či neobjektivní. Budiž vám život snadný.

0 0
možnosti

CheGear

26. 9. 2009 11:56
Sosánci

On pan Bašta je takový pionýr socdemáckého chápání politického obohacování se,kde se ještě naivně odsuzovali různí Svobodo-Snopkové.Na vilku na Floridě,to zatím nedá.To ti po něm,mladí,pocházející z panelákového světa,nikdy nepracující,rovnýma nohama do toho dělníka a důchodce chránícího kolotoče,zvoucího Parlament ČR,v případě provalení nějakých čachrů ,majíc štěstí na ošuntělé strýce z dob reálného socíku,kteří si v Československé lidové armádě přišlli na pěkných pár miliónů,které na stará kolena rozhazují na všechny světové strany.A hlavně svému voliči neustále donekonečna vtloukat pod baret,ODSODSODS na variace modrý straky...a on to poslouchá velice rád,protože potřebuje na někoho svést svoji neschopnost a lenost;-€.

0 0
možnosti
J

john.lgk

26. 9. 2009 8:43
Soudce versus Polanecky...

Pod nickem soudce, jak vystizne, je myslim ten opaleny, co pohladil Obamu... P. Suchy, neotravujte nas z Kanady, kdyz se Vam tu tolik nelibiloa tolik jsme Vam tu ublizovali, ackoli v Kanade do novin vypravite neco jineho...

Navrhuji vsem diskuterum prispevky " soudce " hluboce ignorovat, jedine tak prestane skodit i ze zamori. A nebo tu sbira dukazy pro svuj azyl?

0 0
možnosti
KJ

cybermiky

26. 9. 2009 9:18
Re: Soudce versus Polanecky...

TEn Suchý dělal opravné maturitní zkoušky, takže to bude asi pěkný blbec.;-D

0 0
možnosti
SB

Lotras

26. 9. 2009 8:36
O systemu a firmě se rozhodovalo na ZAMINI v Praze

...autor si myslí že jsme blbci, copak si myslí že Pražaci  Švancíci by si nechali do toho kecat na dálku Baštou , zvláčtě když v administrativě ZAMINI je silná klaka lidovců co potřebují také lízat ????

0 0
možnosti
P

peena

26. 9. 2009 8:09
Lidi vzpamatujte se

někdo tady napíše blog, kde vyjádří svůj názor, který podloží spoustem faktů a okamžitě se tu objeví osobní útoky na pisatele.

Když vám to vadí, tak to prostě nečtěte, kupte si Halo noviny, nebo počkejte až začne Paroubek vydávat ty své noviny - Paroubkův Inteligentní Časopis Úspěšných Socialistů.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

26. 9. 2009 8:12
Re: Lidi vzpamatujte se

já mám hlad

0 0
možnosti
AB

Alexus

25. 9. 2009 23:38
Rudo

Asi jsi uhodil hrebicek na hlavicku....je az neskutecne....kolik oranzovych zombii tady blije a snazi se clanek bagatelizovat poukazovanim na nejakou tvou pry nemoc ci neuteseny psychicky stav.....Tudiz vy coz tu na autora blijete .....mate pro sva tvrzeni nejake dukazy ??? Nemate ??? Tak supejte zpet do Severni Koreje, kam patrite a neotravuje kyslik zde......stejne se blizi cas....kdy to lidi prestane bavit a misto sutru, budete dostavat ostryma.....na ten krasny den se tesim ;-D.....tim totiz bude vyresena nezamestnanost.....deficit rozpoctu .....a castecne i korupce.....R^[>-]

0 0
možnosti
D

dzelot

25. 9. 2009 21:39
hvězda opět zde

Známý socanobijec Polanecký se opět chytil příležitosti zazářit a tak toho jako známý psychopat opět využil. Pokud by se tento člověk zabýval ještě něčím jiným než házením špíny na ČSSD tak bych ho možná pochopil že mu jde o pravdu ale on jednotvárně hází špínu jen na ČSSD jako by zde nebylo co jiného řešit i když v některžch stranách je ukrutný bordel.Proto ho považuji za nemocného člověka který by se měl léčit a ne psát blogy na internetu. Když tak v Bohunicích aby je nemohl nikam posílat.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
W

wartas

25. 9. 2009 20:48
Další tunelář a podvodník z líhně Oranžových

  Svoboda, Snopková, Kato, Kakaový Africký král, Mašinfýra- judr, a další

 podrazáci z líhně Oranžových. Je to banda lumpů , kterým není nic svaté.Krást a

 podvádět mají asi ve svém logu. Kdopak ho teď bude krýt a zametat stopy ? Pec nám spadla -ten to dá do pořádku. Česká kotlina je jimi prolezlá. Tu se už nedá

 nikomu věřit. A takové pak posíláme reprezentovat. Ubohost nad ubohost.

 judr vystudovaný rychlokvašáckou univerzitou v Plzni.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

25. 9. 2009 19:39
Bašta jako naiva

jen působí svým vzhledem, ve skutečnosti je to protřelá estébácká supersvině.

0 0
možnosti
E

echo.3

25. 9. 2009 18:51
Něco se zase děje?

Rudo, jste nesmírně pohotový.:-) Zatím jsou to asi jen částěčně spekulace nebo nejsou?

Jestli ale Bašta v něčem takovém s nějakými kamarády jede, tak by mělo už konečně platit "padni, komu padni". Jenže, to není jen Bašta, těch podezřelých a nedořešených kauz je mnohem více.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon