Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

ruger.forever2

19. 7. 2010 22:47
Slušně napsáno, budeme muset ještě vyčkat

výsledků vyšetřování, ale již nyní mne fascinují bláboly lůzy (Může za to, má silikony, drahé auto, jistě byla zfeotvaná, ujela, SUV je auto k ničemu, kupuje si ho jen hlupák atd., atp., atd.)

Bez ohledu na to zda má Dr, či nemá zavinění na nehodě mne ke smutnému úsměvu nutí pitoreskní bizarnost opakovaných vyjádření pozůstalých, které si nezadají s vystoupením cirkusu ....

0 0
možnosti
I-NNC

IARK - Návnada nesprávné cenzury

19. 7. 2010 8:39
Pekne napsany clanek

tak tohle mne prijemne prekvapilo a vystihuje to celou vec a rozruch okolo, divim se jak zavist dokaze s lidmi zamavat tak, ze pak pisi nenavistne do diskuze bez spetky rozumu, autore diky R^

0 0
možnosti
WW

sluni-sluni

19. 7. 2010 10:35
Re: Pekne napsany clanek

taky s článkem souhlasím a je za to karma

0 0
možnosti
A

atakitak

19. 7. 2010 7:46
jste trapný národ a basta fidli

stalo se co se stalo a že se to stalo osobě známé je o to horší a může začít český hon na čarodějnice. Stát se to někomu z vás, budete jako beránci, protože to s váma zamává a nebudete se vyjadřovat k ničemu. Tak vás prosím, vzbuďte se a své nadávky a hrozby si nechejte a až se něco podobného stane vám-ty nadávky a obvinění a zaručené pravdy adresujte sobě. Stalo se neštěstí a český národ to na pohled-štve, uráží a soudí bez přemýšlení. Je mi líto obou stran.... život je samé překvapení. Ale urážet jednu stranu je podle mne cynické a hyenistické... připomíná mi to lynčování a to už přeci jen patří někam jinam....nebo snad ne?

0 0
možnosti
A

atakitak

19. 7. 2010 7:50
Re: jste trapný národ a basta fidli

a ještě něco......... řidička jela jak jela,motocyklista jel jak jel.....pokud se vyhnul díře v asfaltu, měl předpokládat také...... ukažte mi jednoho motocyklistu,motorkáře, jak jezdí podle silničních pravidel a naopak.......... kde není přikován policajt, každý si dělá co chce........... stalo se............................... život jde dál

0 0
možnosti
A

antizelenka

18. 7. 2010 12:26
geniální názor některých níže psacích...

měla PŘEDVÍDAT a nevletět do zatáčky,

to bych pánové rád viděl jak jezdíte v autě a před každou zatáčkou u které nevidíte na konec zastavíte a jdete se přesvědčit jestli někdo nejede v protisměru, nebo jedete 20km/hod ?

a nebo jako každý normální člověk řidič jedete dle stavu vozovky a odhadu zalomení zatáčky, čekáte nečekané, koukáte kam by jste případně auto polali mimo cestu a jen se modlíte aby v protisměru nejel nějaký magor......

0 0
možnosti
Y

Yarda.

18. 7. 2010 12:51
Re: geniální názor některých níže psacích...

Budeš se divit, já se snažím tak jezdit. Těch nepřehledných zatáček zase tolik není a pokud přede mnou nějaká je, tak zpomalím natolik, abych mohl zastavit na vzdálenost na kterou ještě vidím.

0 0
možnosti

mirek-storch

18. 7. 2010 11:21
Dobrá nadsázka - basta fidli je třeba to dobře vyšetřit.

Není možné předem někoho odsoudit. Zajímalo by mne, zda mopedista - motocyklista měl přibu. Na krátké úseky si je často neberou.

0 0
možnosti
OV

nycolka

18. 7. 2010 1:43
ano

souhlasím s Vámi, pokud by nebohého zesnulého přejel pan Vonásek z Horní Dolní, ani pes by po tom neštěkl.

0 0
možnosti
LS

lekla

17. 7. 2010 21:42
No pardon,

o této kauze se píše, předpokládám, především v bulváru, navíc je okurková sezona. Pokud vezmete v potaz všechny tyto okolnosti, nechápu Vaši potřebu tyto diskuse vůbec komentovat. Čekal jste nějaké sofistikované debaty? 8-o Podle mého názoru diskuse pod podobnými zprávami čtou jen masochisti. A na ta klišé o české malosti a závisti jsem už úplně alergická. Myslíte, že takové hloupé reakce byste na zahraničním webu nenašel?

0 0
možnosti
F

FiS95

17. 7. 2010 23:17
Re: No pardon,

Určitě by tam byly. Malost není česká, ale lidská vlastnost. Proč by jinak měli i jiné země svou obdobu čssd?

0 0
možnosti
OC

Ovocna chut

17. 7. 2010 20:33
Přesně!

Vystihl jste to naprosto přesně. Děkuji R^

0 0
možnosti
R

Romeo

17. 7. 2010 17:00
Celebrity.

Je to napsáno moc pěkně účelově a chytře. Je zbytečné na to nějak rozumně reagovat.

Ale jen bokem bych k tomu řekl, že "celebrity" jsou tady jen právě proto, aby se jejich prostřednictvím živila média a jiní paraziti, kteří (stejně tak, jako samotné "celebrity") nemají absolutně žádný pozitivní přínos pro lidstvo a společnost.

Takže, ať už to bylo jakkoliv, kecá se kolem toho jen kvůli penězům!

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

17. 7. 2010 20:29
Re: Celebrity.

Když to nikdo nebude kupovat, tak nebudou celebritami! Ale lid si to prostřednictvím všech těch Plesků a jiných fujtablovin žádá!

0 0
možnosti
Z

zabanovany.power.plant

17. 7. 2010 16:11
Proč tak malá žena

řídí tak velké auto? 8-o Tady se zamysleme ...

0 0
možnosti
MS

martas_1.8T

17. 7. 2010 23:25
Re: Proč tak malá žena

I kdyby si tim lecila sebevetsi mindrak, nezbavi ji to prava si takove auto poridit, pokud ho chce. Silny, drahy mercedes na velkych kolech totiz nezabiji, zabiji lidska blbost, ktera - dle zatim dostupnych zprav - byla na strane mopedisty, ne Dary, kterouzto sice rad nemam, ani jeji silikonovy vzhled me nejak neoslnuje, presto doufam, ze se predevsim vysetri pravda a ne takovyhle vykriky, co ma tak mala zenska ridit tak velky auto. Odpoved je jednoducha - chce a muze si ho dovolit. Nedokazu pochopit, ze tohle nekoho muze s**t...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon