Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Y

Yarda.

17. 7. 2010 14:17
Paní Rolins

přinejmenším porušila zlaté pravidlo řidiče "Kam nevidím tam nevletím". Stejně jako pan Hlinka - akorát že panu Hlinkovi se nemotal v cestě malý motocykl ale náklaďák.

0 0
možnosti
F

FiS95

17. 7. 2010 23:20
Re: Paní Rolins

A jak měla vidět za zatáčku? To mi vysvětlete. I kdyby tam krásně viděla, viděla motorkáře, neuhla a ještě šlápla na plyn, tak je to v pořádku, protože v protisměru byl on a neměl tam co dělat. Ta díra na videu nebyla zdaleka tak velká, aby ji musel objíždět v jiném pruhu.

0 0
možnosti
M

masculine

17. 7. 2010 13:50
Nesleduji v massmédiích tuto kauzu,

proto nevím, jak barvitě líčili tragédii pozůstalí. Vlastně až na titulek na netu a váš blog jsem k této pro bulvár vděčné kauze bez informací. V jednom bych si ale být vámi tak jist nebyl. Pokud jel mercedes na velkých kolech příliš rychle, může být přítomnost motocyklisty v opačném jízdním pruhu nepodstatná. Záleží na úhlu pohledu vyšetřovatele. Pokud v místě nebyla plná čára, pak mohl za určitých podmínek kdokoliv přejíždět kvůli překážce do opačného jízdního pruhu a bohužel díky nepřiměřené rychlosti protijedoucího vozu nedokázal přesně odhadnout dobu, kterou bude k navrácení do svého jízdního pruhu potřebovat a to je potom minimálně na spoluvinu. Takže přesně ve smyslu svých doporučení i vy sečkejte na výsledky vyšetřování nehody ;-)

0 0
možnosti
MS

martas_1.8T

17. 7. 2010 23:28
Re: Nesleduji v massmédiích tuto kauzu,

jen bych vas poopravil... neni to minimalne na spoluvinu, ale maximalne na spoluvinu. A ta se da vyjadrit procenty, pricemz ta jeji bude za danych okolnosti max. 50%. Mopedista stejne jako automobilista musi predvidat a kdyz si neni jist, ze to stihne, tak tam nema co delat.

0 0
možnosti
CS

Doom

17. 7. 2010 2:39
Lynch???

Takže! Darina si veřejný lynch zaslouží!!! Za co?? Za to, že v minulosti stupidně neváhala v médiích opakovaně zveřejnit články, ve kterých se vytahuje a machruje svým "prasením" na silnicích !!! Jako diskutabilní mediální autorita si musela velice dobře uvědomovat, co tímto konáním dává společnosti najevo!  Svůj postoj nikdy nezmírnila a ani neodvolala - naopak ho po několik let udržovala! Jak asi bude vnímaná "celebrita" , která bude všem veřejně říkat "fetujte, protože prostě proto!"??? Speciálně po té, co během toho "fetu" umře člověk"?? Je naprosto jedno, kdo je za nehodu vinen! Negativní reakce části lídí nejsou založeny na čecháčkovství, zavisti a podobně, ale na jasném odsouzení společenského postoje této "dámy"!!! Divíte se pak, že pozůstalí reagují "nepřiměřeně"???.. Já nikoliv!  Jistě! Jsou tu lidé, kteří budou soudit a tlouci "viníka" z té závisti, ale nejsou ani zdaleka všichni! Já tu nehodu neberu jako náhodu, ale jako důsledek! ....

0 0
možnosti
CS

Doom

17. 7. 2010 2:57
Re: Lynch???

Co třeba Daniel Landa??!! Kontroverzní osobnost, závodník, národotepec, "celebrita".......Ale on se třeba na rozdíl od Dariny staví na tu "rozumnou" stranu barikády a vyblbnout se jezdí na závody! Zde získává zkušenosti včetně nehod, ale nemachruje na silnicích!!!! A o tom to dost je!! Nejsem obdivovatel ani jedné "osobnosti" , ale je to o tom, jak tyto mediální "Hvězdy" ovlivňují veřejnost - zda v tom pozitivním a nebo zda v tom negativním slova smyslu... Všimněte si prosím, že obě mnou zmíněné celebrity dostaly v životě již párkrát nekompromisně přes "držku". Otázka je, kdo se poučil a kdo ne.....

0 0
možnosti
S

sabka

16. 7. 2010 23:58
z vašeho příspěku mě zaujala hlavně věta

"mopedista objížděl prasklinu na silnici", stav našich silnic je tak mizerný, že jen čekám, kdy se taková věc stane mě, nejsem mopedistka , ale vášnivá cyklistka a ustavičně jsem nucena objíždět nějaké praskliny. Neznám všechny indicie tohoto případu, ale věta "objížděl prasklinu..." mě stačila k odhalení skutečného viníka.

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 001

17. 7. 2010 0:00
Re: z vašeho příspěku mě zaujala hlavně věta

fuj, ty ošklivá

0 0
možnosti
P

prying

16. 7. 2010 20:33
Jestli ona si za to nemůže sama?

V nejednom rozhovoru vyprávěla, jak nedodržuje předpisy. Po dálnici jezdí 200 km/hod, protože nemá čas. Stejně tak jí svého času ohromně vyhovoval Nissan Patrol, protože když je zácpa, tak může vyjet na vysoký obrubník a objet jí po chodníku. To jsou jen dvě z jejích perel, kterými vytváří pohled lidí na sebe. Pak se nesmí divit, že jí to nevědomky vrací.;-)

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

19. 7. 2010 13:54
Re: Jestli ona si za to nemůže sama?

A dáte ruku do ohně za to, že onen bulvární článek byl stoprocentně pravdivý?

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

16. 7. 2010 20:10
Darinka

by měla Polaneckému poslat cédéčko.

0 0
možnosti
EV1

E.M.R. verze 1.3

16. 7. 2010 17:56
Rudo, a co vláda ?

Vše o.k. ? R^

0 0
možnosti
K

Kimko

16. 7. 2010 15:09
Trapas...

Pan Polanecký nadává diskutérům, kteří viní z nehody Daru Rolins, ale sám dělá totéž, jen v obráceném gardu - na blog umístí fotku z dob dětství a v celém článku se jí zastává, jako by byl očitým svědkem nehody...

Nakonec je ještě špatná vdova, která přišla o manžela a které podsouvá touhu po penězích...prostě typický hamižný pravičácký blábol...

Myslím, že ta situace je nepříjemná pro obě strany a podobné nesmyslné články jen zbytečně přilévají olej do ohně...

0 0
možnosti
EC

lisbonka

16. 7. 2010 16:40
Re: Trapas...

Ne, pan Polanecky jim nenadava... ale to tezko muzete pochopit, kdyz zcela evidentne enrozumite psanemu textu. A i pred takovymi varuje. Asi jsme cetli kazdy neco jineho, nejak jsem si nevsimla, ze by se Dariny extra zastal, jen pripomnel, ze i ona je jen clovek.

A jsem tu vdovu a dceru do medii mluvit slysela a reknu vam, to bylo skutecne na pobliti, i presto dokazou lide chapat, ze je proste ublizena a potrebuje vinika, ale ani to ji nedava pravo div nevyzyvat k lynci.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

16. 7. 2010 12:10
Dara je hezká a chytrá roba..

to je všechno. Ale z mého pohledu z informací dosud zveřejněných není vina na její straně. Naopak dá se říct, že ten dědek si zasloužil to, co se stalo. Asi byl taky hluchej, když neslyšel toho obrovskýho meredesa, jak to tůruje ve 100 km rychlosti.;-D

0 0
možnosti
CS

Doom

17. 7. 2010 2:49
Re: Dara je hezká a chytrá roba..

Vychytralá možná, chytrá už vůbec ne a o moudrosti se tu dá hovořit leda v zapálených proDarinistických anarchistických kroužcích!! ;-D

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

16. 7. 2010 11:21
Cože - umělecká celebrita???

Darina Rolincová je opravdu umělecká celebrita? Asi jsem něco zaspal.

0 0
možnosti
EV1

E.M.R. verze 1.3

16. 7. 2010 17:53
Re: Cože - umělecká celebrita???

Vždyť má umělěcké jméno !;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon