Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tec

16. 7. 2010 11:09
vyštrachal fotečku Darinečky aby podvědomě zapůsobil

na reflex k infantilnímu zjevu.

Snadno by sehnal fotku ze současnosti, z dospělosti, ale Polanecký potřeboval k podprahové manipulaci dětský zjev. Komický je v pozadí komunistický propagandistický nápis. :-)

Jak podobné Polaneckého klausíčkovi který podprahově manipuloval posluchači infantilním stylem projevu, šišláním, zdrobnělinami: "ale to jsou taková slovíčka, opravdu, ale opravdu zlá a falešná slovíčka" (o špinavém financování a dohodě s komunisty, současnými i minulými).

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

16. 7. 2010 9:13
Naprostý souhlas

btw. Já být soudce, tak pokud se to někdy dostane k soudu o náhradu škody (vdova podá žalobu), tak bych dal jako součást spisu právě ty články v novinách a TV s tím, že pokud poskytovala rozhovory, tak na tom nebyla až tak zle a nedostala by nic.

0 0
možnosti
KD

divilek

16. 7. 2010 8:44
To jsou řeči o ničem...

... ať řekne policie, kdo to zavinil a není co řešit. Celý humbuk vznikl hlavně tím, že nikdo neřekl, jako u jiných nehod, že nehodu zavinil motocyklista jízdou v protisměru, nebo naopak automobilista jízdou v protisměru a nebo někdo či něco úplně jinak. Potom má smysl krafat o tom, kdo je nebo není hajzl, zmetek, lhář, pirát, opilec na silnici, rozmazlený zbohatlík či neopatrný důchodce a podobně. Do té doby je to mlácení prázdné slámy.

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

16. 7. 2010 9:14
Re: To jsou řeči o ničem...

No ono ne vřdy je to tak jednoduché a hlavně ne vždy to policie říká... to si jenom pisálkové včetně těch z tohoto plátku, domýšlejí nebo shání neověřené informace a názory...

0 0
možnosti
EV1

E.M.R. verze 1.3

16. 7. 2010 7:30
Těmto rádoby celebritám schází životní pokora !

Žiji promiskuitním životem, v blahobytu a vůbec si neváží života svého ani druhých.

Potom přichází trest. Nabídka 1 mio pozůstalé svědčí o nečistém svědomí. Pro oponenty - nezávidím jí Mercedesa s velkými koly !

0 0
možnosti
R

ruger.forever2

16. 7. 2010 8:15
Aha, a co ta tvá výpověď

zapšklého jedince?;-D;-DNebo se chystáš vystoupit za honorář zvící ceny levné mikrovlnky v TV , podobně jako "truchlící" vdova?

0 0
možnosti
/

//rossi.blog.idnes.cz/

16. 7. 2010 1:48
Dara jezdila jako prase,

sama se tím x krát ve svý nadutosti a tuposti chlubila v médiích. Tak se nedivte negativním reakcím na ní, ksakru.

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 001

16. 7. 2010 8:50
Re: Dara jezdila jako prase,

Toto je sakra dospělý názorR^ Takže se nediv

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

15. 7. 2010 21:21
Ano, Rudolfe,

vidím to přesně tak. A manželka pozůstalého se mi nejeví zrovna jako zoufalá a zdrcená. Zrovna tak její dcera. Hezký večer - Ludmila ;-)R^R^R^

0 0
možnosti
VT

marvinka

15. 7. 2010 21:36
Re: Ano, Rudolfe,

Nejeví?? Jak to můžeš vědět? Třeba navenek nebrečí, ale uvnitř je to chodící troska brečící v noci do polštáře.. Když se mi otec málem zabil na kole, taky jsem vypadala pro okolí docela vyrovnaně, ale uvnitř jsem řvala.. A ještě kdyby se mi někdo po jeho smrti, kdyby umřel, zeptali novináři, jak se cítím a co cítím ke člověku, co to možná způsobil, neručím za sebe, co bych jim odpověděla.. Prostě Dara prožívá jistě hrozné chvíle, ale pozůstalí už o někoho přišli, s kým už se v životě nesetkají, to mi připadá daleko horší.

0 0
možnosti
CS

Doom

15. 7. 2010 21:12
Re: Někteří se ptali proč a na základě si tu dovoluji psát

Já viděl jiné fotografie a na nich byly ještě od policie obtaženy brzdné stopy..... Toto je další pohled na věc... I když ze pera bulváru, ale vidět znamená víc vědět a tomu se zde kromě PR pro Darinu těžce bránili....8-o

0 0
možnosti
JH

jirha

15. 7. 2010 20:55
Nechci vás podezřívat

z malosti a ze závisti. Ale tak nějak váš článek vyzněl že vy vlastně závidíte těm co přišli o otce že dostanou to odškodnění. Přečtěte si po sobě dvakrát svůj článek a poctivě mi řekněte zda-li ten přívažek o tom jejich očekávání odškodnění se zakládá na čemkliv jiném než jen na vaší fabulaci věcí následných.

Tím nechci říct že to tak neskončí ale chci tím říct že ten poslední odstavec totálně znehodnotil celý článek nad tím. Vlastně jste se do toho proudu závistivců přimknul.

0 0
možnosti
RS

Smrtka

15. 7. 2010 20:30
Super

Fantastický článek - takhle to je s povahou lidí v čechách - a televize a média tomu ještě přidají... je to tragédie, to bezesporu, ale jak může kdokoliv doma od PC vědět, co se tam vlastně stalo...

0 0
možnosti
DM

Aretta

15. 7. 2010 21:27
Re: Super

R^

0 0
možnosti
S

sn63

15. 7. 2010 18:53
ne

nezávidím jí mercedes ani slávu ani cokoliv jiného jen nevěřím ve spravedlnost bohatých a chudých . Kdo si zaplatí lepšího právníka a kdo na to nemá protože zemřel partner

0 0
možnosti
KD

divilek

16. 7. 2010 8:54
Re: ne

O spravedlnost bohatých ve srovnání s chudými bych měl spíše starost v případě politiků a zpřátelených veřejné rozpočty tunelujících podnikatelů na předražených státních zákazkách... Bouračky bulvárních hvězdiček jsou prkotiny, které zvládnou i české soudy :-)...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon