Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

MH1

15. 7. 2010 10:18
NAPROSTY SOUHLAS!!!!

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
SPDZ

Si0 po druhém zákazu

15. 7. 2010 10:18
Tak zatím jsem jen četl,

že podle Michala Davida je Dara nevinná a basta fidli!

A vy pane Polanecký, jste taky asi dopravní odborník na baterky. Vy si taky myslíte, že nejvyšší dovolená rychlost má sloužit jen k buzeraci řidičů? Vy si neuvědomujete, že je tu právě kvůli tomu, aby se počet nehod a jejich následky omezily? A víte vy vůbec, co je to nejvyšší dovolená rychlost? To není 50 či 90, ale v nepřehledné zatáčce jen tolik, abyste stihl zastavit na vzdálenost, na kterou máte rozhled. Jestliže motorkář při objíždění té překážky auto neviděl, tak to se možná přiřítila pěkně rychle!

Ale máte pravdu, jen ať se to pečlivě a hlavně objektivně vyšetří, fandím všem, kteří se snaží najít skutečnou pravdu o té nehodě..

0 0
možnosti
AP

Alekks dostal banana

15. 7. 2010 10:27
Re: Tak zatím jsem jen četl,

nevím, čemu říkáte pěkně rychle, ale v tom místě se to moc hnát nedá. alespoň co jsem viděl. já motorkáře na silnicích vidím nerad, protože se chovají, jak kdyby tam byli sami a mají dojem, že se z nich všichni ostatní posadí na zadek. a nepleťte si pojmy maximální povolená a bezpečná rychlost. to je něco úplně jiného. připomínám, že oba jeli proti sobě, rychlosti se tedy sčítají, což by podle vaší definice mohlo znamenat v některých zatáčkách i maximální povolenou rychlost 10 km :-)

0 0
možnosti
MD

daadyy

15. 7. 2010 10:16
články

Tohoto pána, to je prostě síla ;-D

0 0
možnosti
O

opoce108

15. 7. 2010 10:16
Jsme jenom lidé

Většina to neví, někteří si ale o tom už šuškaji. Pan Polanecký je totiž dokonalý. Pravicově smýšlí, nadprůměrně vydělává, hodnotí a rozhoduje se pouze racionálně, takže,kdyby náhodou došlo k podobnému tragickému umrtí v jeho rodině, srovnal by se s tím okamžitě. Nač plýtvat solí slz? Proč házet špínu na viníka? Závidět - děkuji nechci!

Pane Polanecký, Vás je prostě pro ten náš malý český rybníček škoda. Okamžitě se prosím odeberte do japonské továrny na roboty. Tam najdete sobě vhodnou společnost!

0 0
možnosti
JR

reichel.blog.iDNES.cz

15. 7. 2010 10:15
Karma UP

Chtěl jsem napsat něco podbného, naprostý souhlas. Češi jsou národem, kde je každý rozhodčím, soudcem a nejlépe i katem. Česká malost čiší i z některých komentářů níže uvedených. Smutná česká realita. Rollins jako umělkyni nemusím, jako ženká se mi líbí, a jak jí, tak vdově po zesnulém držím palce na spravedlivý soud. To je totiž to poslední, co je ještě důležité.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

15. 7. 2010 10:19
Re: Karma UP

A co takhle mluvit jen za sebe, Čechu?

0 0
možnosti
P

p555

15. 7. 2010 10:11
autorovi

potlesk

0 0
možnosti
MB

Mopr22

15. 7. 2010 10:10
Vyborny clanek, ale...

dopustil jste se vlastne toho, co sam kritizujete. Proc jste hodil vsechny levicove strany automaticky do jednoho pytle? Ne vsechny vyuzivaji ceske malosti a zavisti. Cozpak neni povrchni automaticky predpokladat, ze kazda levicova strana musi byt banda slibujicich pijavic a rozhazovacu? Vzdyt i takovi Zemanovci pred letosnimi volbami neslibovali vubec nic a naopak planovali zvyseni dani a seskrtani davek. Cili, ridte se sam svou radou - nepredjimejte automaticky verdikty, ale merte kazdeho stejnym metrem. Nezavidme levici jeji procenta hlasu, vzdyt o tom demokracie je. O respektovani nazoru vetsiny. Byt vetsina ma jiny nazor, nez ja osobne.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

15. 7. 2010 10:13
Re: Vyborny clanek, ale...

A nemělo to být náhodou někam jinam? :-)

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

15. 7. 2010 10:09
No...

Podle mne mají oba řidiči svojí část viny - jeden pravděpodobně vyjel do protisměru,druhej  jel pravděpodobně jako prase...

0 0
možnosti
SS

sigenius

15. 7. 2010 10:15
Re: No...

Asi jsi pozorně nečetl článek. S takovýmto přístupem jsi chudý materiálně i duchem, závistivý, projevuje se u tebe česká malost a jestli takových bude víc, levice vyhraje.;-D

0 0
možnosti
U

UltimateBoss

15. 7. 2010 10:07
Není co dodat

Článek je napsán naprosto výstižně. Nehody se - bohužel - stávají a to, že jedním z účastníků je nějaká celebrita automaticky neznamená, že je viníkem nehody a nikdo nemá právo ji takto - byť jen v náznacích - označovat. Před pár dny jsem četl článek o tom, jaké trauma prožívají strojvedoucí, kteří nejsou schopni zabránit nehodě, pokud se jim někdo dostane před vlak na přejezdu. I když na nehodě žádnou vinu nenesou, často už nejsou schopni svou práci nadále vykonávat. Proto kdo je schopen jen trochu přemýšlet, měl by si uvědomit, že proti nepřízni osudu nikdo imunní není a nemůže vědět, co ho kdy potká.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

15. 7. 2010 10:12
Re: Není co dodat

Když A, tak i B.

Pokud je účastníkem nehody celebrita, tak to automaticky neznamená, že pozůstalí druhého účastníka jsou ziskuchtivé hyeny, jak se tady někteří vyvodit

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

15. 7. 2010 10:06
Aha je pro iDnes vzorem?

Proč dává seriozní médium jakým je iDnes prostor vyhrazený pro příspěvky mimořádné kvality projevům lidského hyenismu? Jenom lidská zrůda jakou je autor této zhovadilosti, může chtít glajchšaltovat a usměrňovat projevy té nejvyšší bolesti spojené se ztrátou nejbližšího člověka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon