Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
4

4444karel

30. 1. 2011 9:03
další nesmysl a máte jich tam plno

   ....".....kteří projevili více zodpovědnosti a výpovědi nepodali..."RvPodle mně měli více zodpovědnosti protestující lékaři.A proč? No, aby už někdo pochopil,že je potřeba ty reformy dělat.Všechny předminulé vláy tvrdily,že budou reformovat..opakuji ,již20 let.A ono nic.Takže se lékařům vůbec nedivte!!.Udělali dobře a nyní to musí dotáhnout do konce,držím jim palce!!

0 0
možnosti
4

4444karel

30. 1. 2011 8:57
nesouhlasím

 s větou.."....Od samého počátku bylo jasné, že jde o vydírání...".mele se to tady pořád dokola:-/Lékaři byli donuceni k tomuto řešení,basta.To ,že vlády 20 let vydíraly lékaře svojí nečinností...o tom nevíte?A pořád dávat návrhy k řešení situace...i 100x nic umořilo oslaRvtakže vydíraly vlády-howg!!

0 0
možnosti
MB

buxus

30. 1. 2011 8:52
Čistě prakticky vzato, ministr Heger

.. ani nemůže zpětvzetí výpovědí garantovat. Nemá potřebnou pravomoc to nemocnicím nařídit. Přesto si myslím, že to asi nebude velký problém, většina nemocnic se na stažení výpovědí dohodne. Problémy nastanou jen tam, kde se podařilo najít na místa lékařů ve výpovědi náhradu. Na zdvojení těchto míst nemocnice mít peníze nebudou.

0 0
možnosti
O

ortles

30. 1. 2011 8:47
souhlasím stopro

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon