Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bakules

4. 2. 2011 7:15
Engel není zrovna obyvatelstvem oblíben

ale představte si jak musí být oblíben 90% lekářů /myslím všech včetně soukromích/kterým totálně pošlapal reputaci.Težko ted lidé ve vypjaté atmosféře odlišují tu naprostou většinu slušných lekářů od svoloče  která se lékařem pouze nazývá.

0 0
možnosti
JS

Bobo

4. 2. 2011 6:55
no

doufám že pan engel a kubek podepsali !!!!!!

0 0
možnosti
Q

qwertza

4. 2. 2011 4:14
R. Reagana na ně!

Chybí nám tu Ronald Reagan. Ten v USA vyřešil stávku 1300 leteckých dispečerů v roce 1981 tak, že nechal všechny vyházet, na jejich místa dosadil vojenské dispečery a také ty civilní, kteří nebyli odborově organizovaní a bylo po ptákách! ;-)

0 0
možnosti
B

BANGABOO

4. 2. 2011 12:00
Re: R. Reagana na ně!

nasadil bys armadu misto lekaru, hlupaku?  pevne zdravi preji ( bohuzel pozde)

0 0
možnosti
KV

..viky..

4. 2. 2011 3:35
Asi takhle....

pane mEngele a dalsi odchazejici doktori....to se vam to rozlezelo v makovicich az ted,ze mate malo?...kolik ministru zdravotnictvi se za tech 20 let vystridalo...a ted najednou blbnete?...jdete se zeptat treba do polskych nemocnic,kolik tam vasi kolegove berou....a vam nestaci pridat 5-8 tisic?Uvedomujete si,ze je to mnohdy plat treba prodavacky,nebo uklizecky?...jiste,ony nedosahuji vasich kvalit.......ale jake kvality ma nekdo,kdo s klidem odejde a necha napospas nahode novorozene deti?Rv

0 0
možnosti
MP

desmondxyz

4. 2. 2011 1:27
...

Jeeezis, to je zase v diskusi nablito. Zatim mne JEDINY argument od doktoru nic nerekl, nepresvedcil. Kdyz vidim Engeleho, tak se mi otvira kudla v kapse. Plna huba reforem ale jedina podminka je pridani na platu. Ja myslim, ze naprosta vetsina lidi proste doktorum vic penez preje, ale to JAK se toho odbory snazi docilit je na bliti. Porad se ohaneji 20 lety nicnedelanim, ale za to soucasna koalice primo nemuze, takze nasadit ji nuz pod krk je prasarna. Jedina vec, ceho ta protestujici verbez dokazala je, ze je nema rada prakticky cela populace a preje jim jen at zkejsnou na pracaku.

0 0
možnosti
Q

qwertza

4. 2. 2011 3:12
Re: ...

R^R^R^

0 0
možnosti
DB

Mira1785

4. 2. 2011 0:45
Docela by mě zajímalo

jestli i pan Engel podal výpověď, když je tak nespokojenej. A já si myslím, že u nás je předoktorováno a nemocnice je na každým druhým rohu. Takže když jich pár ubude, nic moc se nestane. Mají snad v Německu, Francii, Kanadě horší zdravotnictví než my? A přitom mají na 1000 obyvatel méně doktorů i lůžek v nemocnicích.

0 0
možnosti
JH

Dr_Zhor

4. 2. 2011 0:26
Vážený pane Polanecký,

z vašeho článku je vidět, že o zdravotnictví nemáte přehled, proto se nejdříve informujte a poté něco pište. Vaše znalosti odpovídají tomu, jak Vás média krmí. Doufám, že tato akce dopadne úspěšně. Pokud ne, tak doufám, že to pocítíte "na vlastní kůži" - a pak si vzpomenete, jak jste tento článek psal, a kde že vlastně byla pravda..

A doktoru Engelovi - palec nahoru, za to, co dělá!!! R^

0 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

4. 2. 2011 0:46
Kdysi Vážený pane Dr_Zhor

Takže nejdřív vydírání a teď dokonce i vyhrožování.Doufám že vy jste jeden z těch co výpověď podal a zpět ho nikdo nevezme ;-D

Už samotné heslo Náš exodus,váš exitus značí to,že si lékaři jsou vědomi toho,že si zahrávají s lidskými životy a ještě to hrdě hlásají do světa.Fuj a hnus.

Díky mEngelovi se z Vás stal pro většinu lidí vyděračský odpad.Doufám,že na vlastní kůži pocítíte vyhazov a podporu v nezaměstnanosti.A také doufám že už žádnou práci nenajdete.

salut

0 0
možnosti
JSV

Joye se vrátil

4. 2. 2011 0:15
Doktor Engel

měl být již dávno obviněn z trestného činu obecného ohrožení - ničím jiným totiž organizování hromadného odchodu lekářů k jednomu datu z nemocnic není.

0 0
možnosti
Q

qwertza

4. 2. 2011 4:40
Re: Doktor Engel

O. K., ještě něco pro odlehčení situace: http://ateo.cz/i/5580/ ;-D

0 0
možnosti
Y

yyyj

4. 2. 2011 0:07
Nejvíc okamžitě asi vydělají Hrabovští a Engelové.

Mladí lékaři ke svým oficiálním platům celkem mlčeli, když započítám i budování rozvinuté komunistické společnosti,  +/-  60 let. Nakonec se stali profesionálními odborářskými bossy a PR agenturou snadno manipulovatelnou skupinou nespokojených, téměř nesvéprávných občanů. Kdo dnes ještě plně stojí na jejich straně "mince" ?

Bez Engelů a Hrabovských by nedokázali vůbec nic. Tu spoušť, kterou s nimi vyvolali, asi dlouho nikdo nenapraví. Lékař farář učitel, i v jiném pořadí. Pedofilní průšvihy farářů kryté dodnes papeži, degradace učitelského poslání na GDYŠ tě nevemou jinam, půjdeš na pajdák - GDO nic neumí učí a má prázdniny, úplatní neschopní Cvach lékaři.  

0 0
možnosti
Q

qwertza

4. 2. 2011 3:22
Re: Nejvíc okamžitě asi vydělají Hrabovští a Engelové.

Jo, je to tak, bohužel .... říkávali jsme, že "kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten učí". A já si naivně po listopadu 89 myslela, že všechno bude jinak.8-o Nejlíp je následovat příkladu Petra Novotného a říkat si: "Dokud ještě žijem, je všechno O. K.!" ;-)

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

4. 2. 2011 0:05
Jakým právem

označujete MUDr.Engela hrobařem, pane Polanecký.

Dr.Engel hájí zájmy nemocničních lékařů v rámci jejich odborů.

Vy hájíte čí zájmy? Nebo jste pouze najatým a placeným propagandistou?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon